Videochat-ul: trecut, prezent si viitor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anastasia

Alice;1327 wrote: Offf, stiu ca tehnologia asta aduce multe beneficii, dar daca cerintele vor deveni din ce in ce mai mari, cred ca va trebui sa ma gandesc serios sa lucrez din studio. Pentru a avea aparatura de calitate si conform cerintelor, ca model de acasa trebuie sa investesti nu gluma, iar asta costa destul de mult. Nu prea mi-ar conveni sa stau sa strang bani pentru asa ceva in loc sa strang pentru lucruri de viitor, cum ar fi o casuta :P

Daca vrei banuti frumosi, trebuie sa mai si investesti. In schimb, ca sa nu fii nevoita sa investesti si ca sa poti pastra banutii pentru tine si pentru ceea ce vrei sa iti cumperi, poti lucra de la studio. Acolo ai tot ceea ce-ti trebuie, de la sfaturi si pana la tehnologie. :)
No avatar
Antonia

Si in plus, vei fi mereu la curent cu toate noutatile, deoarece studiourile se informeaza mereu, cauta tot ce e nou, pentru a se putea dezvolta, si odata cu ele ne dezvoltam si noi. Oricum intr-un studio serios vei avea mereu parte de mult maimulte beneficii decat decat ai de acasa, lucrand pe cont propriu (parerea mea). :D
No avatar
Larisa

Videochatul e un job de viitor, indiferent de ce se spune multa lume practica asta, eu coordonez fete si baieti single, cupluri el+ea, ea +ea si el+el ,cererea fiind din ce in ce mai mare.Totusi pun cu regret ca majoritatea care lucreaza de acasa renunta mult mai repede , media de existenta a unui model de acasa e de max 4 luni,uneori ele nu se logheaza cate o saptamana apoi se plang ca nu le intra nimeni, ca nu au membri, ba ca li se inchid conturi, ca sa nu mai zic ca iau amenzi mai mereu deoarece nu sunt atente la regulament desi eu personal le reamintez mereu.
Carina

Tehnologia avanseaza de la o zi la alta si chiar de curand am citit o stire precum careia a aparut deja primul laptop ce foloseşte tehnologia de tip eye-tracking de ultimă oră pentru a observa unde priveşte utilizatorul, permiţându-i astfel să opereze în meniuri, să selecteze icoane şi chiar să se joace jocuri.Cu siguranta in viitor acest domeniu o sa evolueze,permitandu-le membrilor sa se simta mult mai aproape de modele
No avatar
bug.dan

Sunt sigur ca se va ajunge departe cu tehnologia si in acest domeniu deoarece, stiti cum se spune "sexul vinde". Am gasit un video care poate demonstra acest lucru. Oamenii tind sa aiba din ce in ce mai putin timp liber, astfel ca, asa cum s-a dezvoltat si industria "fast food" asa este in continua dezvoltare si industria sexului, "fast sex".

https://www.youtube.com/watch?v=hLqVxC6JWIM
Bubu2014

Acum,in acest domeniu se castiga foarte bine.Sper ca in viitor lucrurile sa evolueze din ce in ce mai satisfacator.Visez la o tehnologie care sa ii permita membrului sa se simta mai aproape de model si sper ca cel putin 3-4 ani,videochatul sa fie singura sursa de venit care sa ma ajute sa imi deschid cabinetul mult visat.
No avatar
Ilinca

Cred ca se vor face si mai multi bani pe viitor in acest domeniu.Barbatii vor fi mereu innebuniti dupa femei iar pe aceste site-uri vor intra mereu pentru ca sunt siguri ca vor fi acceptati.Multi sunt timizi,altii gasesc aici persoane pe care in viata reala nu ar avea curaj sa le abordeze.In plus,tehnlogia avanseaza si pe viitor cu siguranta va aparea o aparatura ce ii va ajuta pe membri sa se simta mai aproape de noi.:)
No avatar
ReGina

Videochatul mai are ceva timp pana va ajunge la apogeu si cu siguranta se vor face si mai multi bani pe viitor.Site-urile voi fi mult mai bine structurate iar tehnologia nu va face decat sa ne ajute...Daca acum toata lumea sta aproape toata ziua pe telefoane,calculatore,in viitor oamenii vor pune mai mult accent pe acest gen de relatii..
Scrie răspuns