OnlyFans in Romania = mult hype si putini bani
Ca nu stiu multe fete e ca pe site-urile de videochat ai unelte de show integrate. Ai counterele alea de de tips-uri pe ecran, mini-jocuri, tot felul de interactiuni care cresc engagement-ul si implicit castigurile. Pe OnlyFans n-aveam chestii din astea si era numai show clasic.
- Bogdana123
Da, bine ca ai zis de asta. Diferenta se vede enorm. Pe OF esti limitata la chat + clipuri. Pe platformele de camming ai tot felul de cam tools care fac show-ul mult mai dinamic si ii tin pe membri activi mai mult timp. Eu fac multi bani cu toolurile de pe Jasmin, de exemplu.alinaaa scrie: 04 Iun 2026 17:28 Ca nu stiu multe fete e ca pe site-urile de videochat ai unelte de show integrate. Ai counterele alea de de tips-uri pe ecran, mini-jocuri, tot felul de interactiuni care cresc engagement-ul si implicit castigurile. Pe OnlyFans n-aveam chestii din astea si era numai show clasic.
Jocurile de pe cont sfunctioneaza bine si pentru mine. Si fetele de la training tot ma incurajeaza sa le folosesc. Dupa parerea ema membrii reactioneaza mult mai usor cand vad progres vizual pe ecran, nu doar un mesaj static sau un video.Bogdana123 scrie: 04 Iun 2026 17:28Da, bine ca ai zis de asta. Diferenta se vede enorm. Pe OF esti limitata la chat + clipuri. Pe platformele de camming ai tot felul de cam tools care fac show-ul mult mai dinamic si ii tin pe membri activi mai mult timp. Eu fac multi bani cu toolurile de pe Jasmin, de exemplu.alinaaa scrie: 04 Iun 2026 17:28 Ca nu stiu multe fete e ca pe site-urile de videochat ai unelte de show integrate. Ai counterele alea de de tips-uri pe ecran, mini-jocuri, tot felul de interactiuni care cresc engagement-ul si implicit castigurile. Pe OnlyFans n-aveam chestii din astea si era numai show clasic.
-
danutza_me
Si jucariile interactive gen Lovense merg bine. Pe multe site-uri de camming se conecteaza automat la tips-uri si creeaza experienta live reala. Pe OnlyFans e mult mai simplu totul si parca site-ul nu tine cu modelul.
- Flaviana2001
Mai vad o problema mare pe OF cu audienta in timp real. Ca sa am un live care chiar produce bani, am nevoie de oameni conectati exact atunci. Nu functioneaza altfel. Cand aveam o zi proasta asta asta ma demoraliza puternic.
Exact. Daca am 100 de abonati, nu inseamna ca am 100 online in acelasi timp. Pe Jasmin e mult mai bine dupa parerea mea.Flaviana2001 scrie: 04 Iun 2026 17:29 Mai vad o problema mare pe OF cu audienta in timp real. Ca sa am un live care chiar produce bani, am nevoie de oameni conectati exact atunci. Nu functioneaza altfel. Cand aveam o zi proasta asta asta ma demoraliza puternic.
- Bogdana123
Pe site-urile de videochat mai serioase exista trafic constant. Intra zilnic mii sau milioane de utilizatori activi care cauta exact live-uri, nu continut pasiv. Deci diferenta e mare de tot.
-
danutza_me
Nu cred ca ma intorc vreodata pe OnlyFans, LoyalFans sau alte prostii din astea….. A fost un hype acum ceva vreme dar vad ca s-a potolit treaba. Inainte auzeam de modele care treceau de la studiouri la OF. Acum aud dca e invers…multe modele se intorc la studiouri si se apuca sa-si ridice iar conturile acolo.
Eu n-as mai risca sa-mi pierd contul pe Jasmin ca sa mai fac experimente dina stea ratate cu OnlyFans. Toate modelele cu experienta pe care le cunosc stiu ca e mare vrajeala pe OF. Am vazut acum ceva timp chiar o stire ca OF pacalise modelele ca au mai multi membri decat inr ealitate. Deci hai sa ne vedem de banii nostri de pe site-urile de videochat si sa sa ne fie bine in continuare!