OnlyFans in Romania = mult hype si putini bani

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Stelahot

OnlyFans e bun doar ca extra income pentru cineva deja foarte cunoscut online. Dar pentru mine e pierdere de timp, ca stiu ca nu fac nici intr-o 100 de ani bani seriosi si constanti. Tot la studio fac bani ca lumea.
EMMaqt

Mai sunt si alte chestii pentru care nu are sens sa lucrez pe OnlyFans. Eu cred ca partea fiscala sperie cel mai tare dupa ce incepi efectiv sa faci bani pe OF. La inceput pare simplu, ca mi-am zis ca imi intra bani pe card si gata. Dupa aceea realizez ca trebuie sa justific tot.
alinaaa

EMMaqt scrie: 04 Iun 2026 17:25 Mai sunt si alte chestii pentru care nu are sens sa lucrez pe OnlyFans. Eu cred ca partea fiscala sperie cel mai tare dupa ce incepi efectiv sa faci bani pe OF. La inceput pare simplu, ca mi-am zis ca imi intra bani pe card si gata. Dupa aceea realizez ca trebuie sa justific tot.
O prietena de-a mea s-a panicat rau cand si-a dat seama ca trebuia sa declare veniturile astea si nu stia exact cum. A trebuit sa plateasca contabil ca sa ii refaca actele.
Bogdana123

Problema e ca platformele astea sunt externe, unele prin SUA, altele UK. Pentru o fata de 20-22 ani fara experienta financiara e foarte complicat sa inteleaga tot sistemul.
EMMaqt

La studio mi se pare mult mai linistitor. Ai contract clar, taxele sunt platite legal si nu stai cu frica permanenta ca ai omis ceva. Mai ales daca lucrezi la un studio mai mare te ajuta echipa de acolo sa fii in regula cu partea asta fiscala fara sa te doara capul.
Flaviana2001

Eu nu ma pricep deloc la chestiile astea de contabilitate. Din ce inteleg, cconteaza mult ca veniturile sunt albe. Cand merg cu ele la banca si am nevoie de credit pentru masina sau apartament vreau sa nu ma doara capul.
EMMaqt

Eu ma intorc la discutia cu lucratul singura de acasa. La inceput parea relaxant ca lucream de acasa”. Dupa cateva saptamani am inceput sa ma simt izolata, de parca intram intr-o rutina foarte toxica.
Flaviana2001

EMMaqt scrie: 04 Iun 2026 17:26 Eu ma intorc la discutia cu lucratul singura de acasa. La inceput parea relaxant ca lucream de acasa”. Dupa cateva saptamani am inceput sa ma simt izolata, de parca intram intr-o rutina foarte toxica.
Stiu ce zici. Pe OF esti singura cu tot. Tu faci content, tu raspunzi la mesaje, tu suporti toate frustrarile membrilor.
alinaaa

Unii barbati de pe OF sau LF chiar devin agresivi verbal daca nu le raspunzi imediat sau daca nu primesc atentie constanta.
Bogdana123

Da… si cand eram singura, toate mesajele alea negative se adunau psihic. Nu aveam cu cine sa schimb doua vorbe sau sa ma descarc.
Scrie răspuns