OnlyFans in Romania = mult hype si putini bani

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
EMMaqt

am incercat si eu un pic , dar nu ma tineam deloc de program. Fara admin langa mine care sa ma incurajeze, sa ma mai invete lucruri nu aveam spor. Adminii din studio ma ajuta cu contentul, cu machiajul, imi fac fotografii si filme profi. Singura nu fac nimic….
Flaviana2001

Daca o fata din Usa are 500.000 followers pe instagram, normal ca poate muta cateva mii pe OnlyFans. Dar o fata normala din Romania de unde sa ia publicul ala? La fel e si pe LoyalFans. Aceeasi pierdere de vreme , parerea mea.
alinaaa

Mai ales ca algoritmul iti promoveaza contentul in zona ta geografica. Si sincer, romanii nu sunt public de subscriptions online. La noi lumea consuma gratis. Asta e realitatea 😂
No avatar
chriss21

Nimeni nu vorbeste despre investitia initiala. Fetele cred ca isi fac OF cu telefonul si gata. Dar top creatorii au productie aproape cinematografica. N-ai cum sa obtii calitate singura si le oferi membrilor pe site.
EMMaqt

chriss21 scrie: 04 Iun 2026 17:22 Nimeni nu vorbeste despre investitia initiala. Fetele cred ca isi fac OF cu telefonul si gata. Dar top creatorii au productie aproape cinematografica. N-ai cum sa obtii calitate singura si le oferi membrilor pe site.
O prietena de-a mea a bagat cateva mii de euro in setup si dupa 6 luni inca nu scotea suficient cat sa acopere investitia. A riscat aiurea si s-a intors pe LiveJasmin, ca de acolo facea de 4-5 ori mai multi bani.
Flaviana2001

Da, asta e comfortul pe care mi-l da un studio mare ca model. La studio am deja totul pregatit: camere, lumini profesionale, decoruri, internet bun PC puternic. Eu doar vin, lucrez, imi iau banii si ma duc acasa.
alinaaa

Orice model de videochat cu experienta stie ca un studio bun arata mult mai premium decat majoritatea setup-urilor facute acasa. Pot sa stau eu in cap ca nu-mi fac in apartament decor de top 3% modele de OnlyFans….
Bogdana123

E si greu sa ma filmez singura. Trebuie sa ma gandesc la unghiuri, lumini, editare, upload, organizare… imi consuma enorm de mult timp. Am treuct prin asta si n-as mai vrea sa ma mai ocup de asa ceva.
No avatar
chriss21

Cand am incercat eu pe OnlyFans mereu se strica ceva. La studio am suport tehnic si asta imi elimina tot stresul.. Daca nu merge ceva, vine cineva si rezolva. Acasa daca mi se strica lumina sau netul, ma enervam maxim si pierdeam toata ziua.
No avatar
danutza_me

totul se rezuma insa la bani, fetelor. Pe OF veniturile sunt foarte instabile. O luna faci ok, apoi scazi brusc daca nu mai merge promovarea. Site-ul nu facea nimic pentru mine si tot asteptam sa fac si eu niste bani cat de cat. Trist rau….
Scrie răspuns