Vă aducem la cunostinţă că, in urma verificării documentare aflate in curs de desfășurare, s-a constatat faptul că, in perioada 01,01.2020- 31.12.2025, ati fost identificată ca fiind beneficfara unor sume semnificative încasate prin intermediul unor conturi deschise în cadrul entitățit PAXUM BANK LIMITED/ PAXUM INC
Vă rugăm să transmiteți următoarele documente/înscrisuri/ informații:
⁃ extrase de cont aferente perioadei 01.01.2020- 31.12.2025 aferente conturilor bancare deţinute;
- rapoarte/situații tranzacți aferente perioadei 01.01.2020- 31.12.2025, generate din aplicaţiile/platformele prin intermediul cărora au fost obţinute veniturile;
⁃ orice alte documente si/sau situații, inclusiv în format electronic, cu privire la sumele de bani încasate pe platforme de socializare în conturile bancare sau pe cardurile personale, în perioada 01.01.2020- 31.12.2025
Buna ziua!
Ce ma sfatuiti sa fac?
Solicitare de documente/informatii ANAF
-
AlexxaSymbol
Si eu am primit astazi, tot din 2020. Se pare ca ne-a dat Paxum in gat pe toti!
Daca stiti un avocat specializat pe treaba asta din Bucuresti sau mai multe recomandari, va rugam sa le scrieti...
Daca stiti un avocat specializat pe treaba asta din Bucuresti sau mai multe recomandari, va rugam sa le scrieti...
-
Georgef2000
Sunt și eu în aceeași situație. Dacă găsiți un avocat din București, lăsați vă rog contactul aici. 
Cum pot lua legatura cu tine?AlexxaSymbol scrie: 21 Apr 2026 03:14 Si eu am primit astazi, tot din 2020. Se pare ca ne-a dat Paxum in gat pe toti!
-
AlexxaSymbol
Ti am lasat mesaj privat, york.
Se pare ca paxum a trimis raportul pe 2023/2024 iar astia de la antifrauda au cerut tot istoricul pe cat se puteau duce de mult, adica 2020. Asa ca incepem sa cadem toti pe capete, pe rand.
Care aveti ceva avocat specializat pe treaba asta sau ceva informatii, ajutor,
puneti-le aici ca binele facut se intoarce mai devreme sau mai tarziu...
Se pare ca paxum a trimis raportul pe 2023/2024 iar astia de la antifrauda au cerut tot istoricul pe cat se puteau duce de mult, adica 2020. Asa ca incepem sa cadem toti pe capete, pe rand.
Care aveti ceva avocat specializat pe treaba asta sau ceva informatii, ajutor,
puneti-le aici ca binele facut se intoarce mai devreme sau mai tarziu...
-
ellen32ellen
sunt in aceeasi situatie ai rezolvat ceva ? Am gasit pe tiktok pe Bogdan Dumitrescu si a spus ca poate sa ma ajute ce parere aveti ?
-
AlexxaSymbol
Mai cauta, acel om are recenzii foarte proaste si multe fete au spus in trecut ca mai rau le-a incurcat.
Nu m-as lasa pe mana lui orice ar zice! Ideea este sa gasim pe cineva competent sau o firma care sa ne ajute sa platim taxele pe anii respectivi sub forma drepturilor de autor pe persoana fizica, asa impozitul este de 6%.
Intr-o stire recenta, inclusiv seful anaf a spus ca in continuare videochat-ul se plateste sub forma de drepturi de autor,
asa scapam si noi mai ieftin. Iar al doilea aspect, sa ne ajute sa reducem penalizarile si intarzierile pe cat de mult posibil
Nu m-as lasa pe mana lui orice ar zice! Ideea este sa gasim pe cineva competent sau o firma care sa ne ajute sa platim taxele pe anii respectivi sub forma drepturilor de autor pe persoana fizica, asa impozitul este de 6%.
Intr-o stire recenta, inclusiv seful anaf a spus ca in continuare videochat-ul se plateste sub forma de drepturi de autor,
asa scapam si noi mai ieftin. Iar al doilea aspect, sa ne ajute sa reducem penalizarile si intarzierile pe cat de mult posibil