Importanta completarii profilului de pe site-urile de videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Desi iti faci profil pe un site de videochat,nu e suficient sa completezi campurile obligatorii.Trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

1. Imaginea foto. Un model care are o galerie foto de calitate atrage atentia membrilor Acestia vor fi intotdeauna atrasi de modelele aranjate si de pozele de calitate ,facute profesionist;
  2. Galeria foto si video.Pot genera alte castiguri daca membrii vor cumpara albumele voastre,si daca v-ati facut cateva video teasere,cu siguranta veti avea succes.

3. Numele de scena ales. Incercati sa iesiti din tipar. Folositi un nume original , si descriptiv in acelasi timp (de exemplu : AdeleRomantic) ,sau nume cat mai apropiate de viata reala (exemple : TaylorJonson ,MelissaAdams,Francesca, Ingrid sau orice alt nume care sa nu va dea de gol provenienta).

4. Unele site-uri au optiunea de offers (OnWebcam),e modalitatea prin care fiecare model isi seteaza un tarif pentru ceea ce e dispusa sa faca si care sunt costurile (exemplu: flash boobs 30,50 tokens,flash pussy 100,200 tokens,kiss 10 tokens)

5. Completati la wish si fantasies.La wish trebuie sa spui ce iti place,ce asteptari ai de la tine si de la membri.Poti cere mici cadouri- membrilor le place sa fie darnici, dar sa nu exagerezi.La fantasies da frau imaginatiei tale si spune ce ti-ar place sa faci,care e visul tau erotic, locul unde ai fi tentata sa incerci noi experiente.

6. Nu uitati de likes/dislikes.Aici puteti spune din punct de vedere erotic ce iti place sa incerci si sa faci cand ai privat(dildo show,striptease,erotic dance),ce ai fi tentata sa incerci (diverse fetishuri) dar si care e limita la care te opresti (nu sex anal, fisting, masochism,etc).

7. Camscore.Acesta este o medie a castigurilor care ajuta modelele ce incheie perioada cu sume mai mari, sa apara pe primele pagini.Chiar daca pe unele site-uri modelele sunt afisate in ordine alfabetica, camscore va aduce pe primele pagini modelele care castiga mai bine .
Carina

De o mica perioada de timp lucrez din studio.Am inteles acum cat de mult ma ajuta o sedinta foto profesionala deoarece membrii intra si imi spun sa felicit fotograful sau pur s simplu imi spun ca am o atitudine de un adevarat model, o parte din ei imi cumpara albumele...Am invatat de la traineri sa dau mai multa importanta site-urilor,sa ma folosesc de diversele optiuni pe care le au.Lucrez din studio de aproape doua luni si asta se vede in buzunarul meu.;;)
No avatar
Antonia

Intradevar, completarea tuturor acestor campuri ajuta foarte mult. Si nu doar completarea lor, ci si reinnoirea informatiilor oferite la bio. Ajuta la camscore, te aduce printre primele pagini, si e posibil ca membrii sa vada in profilul tau lucruri care le plac foarte mult, care ii impresioneaza, care si le doresc de la un model determinand-ul astfel sa intre in camera ta si de ce nu, sa iti devina un membru fidel. ;;)
Alessia

Am avut o sedinta foto in weekend, pozele au iesit o minunatie. Studioul a asigurat locatia la un hotel de 5 stele, camerele foarte frumoase, am avut acces la piscina si terasa cu jacuzzi. Ne-am simtit ca niste printese iar asta se vede si in poze, realmente a fost una dintre cele mai frumoase zile.
Imediat ce vor fi urcate pozele pe site-uri ma voi ocupa si de descriere pentru a completa cu noutati, In plus, vreau ca atat pozele, filmuletele cat si ceea ce scrie despre mine sa mearga mana in mana :P
Clara

Am membri care intra si imi dau tipsuri pentru pozele mele, se uita la profil si ma felicita B-) Dar atentie fetelor, pozele trebuie sa fie cat de cat reale, pentru ca degeaba arati fenomenal in poze si cand intra membrul in camera te gaseste total nepregatita, ciufulita si nemachiata. Pentru membri este o reala dezamagire acest soc si nu mai intra in viitor in camera ta. Deci intotdeuna trebuie sa fim cochete, nu numai in acele fotografii si filmulete.
Leticia

Si inca un lucru Clara, trebuie tinut cont si ca se face update la pozele de la profil de fiecare data cand ne facem o schimbare de loo.Eu cand mi-am schimbat culoarea parului din rosu in negru am uitat sa fac iar sedinta foto si cativa membri mi-au zis ca nu sunt eu aia in poze :)))))
Money Makes the World Go Round
No avatar
anastasia

Leticia;1984 wrote: Si inca un lucru Clara, trebuie tinut cont si ca se face update la pozele de la profil de fiecare data cand ne facem o schimbare de loo.Eu cand mi-am schimbat culoarea parului din rosu in negru am uitat sa fac iar sedinta foto si cativa membri mi-au zis ca nu sunt eu aia in poze :)))))

Daca a fost o schimbare radicala de look, cred si eu :P Trebuie sa ii anuntam, sa le dam de veste ca ne-am schimbat asta si asta, sa stie mereu ce se intampla cu noi. In felul asta se considera foarte importanti si parte din viata noastra, desi....stim si noi cum stau lucrurile.
No avatar
Camelia

urmeaza sa am o sedinta foto saptamana viitoare. am vorbit cu fotografa de la studioul cu care colaborez. mi-a trimis cateva poze cu tinutele pe care le voi avea :">, imi voi reinoi si eu cat de curand garderoba sexy. mi-am facut programare la salon, s-a cam dus culoarea si sa reimprospatez si eu. abia astept sa vad pozele si sa le am pe site-uri. :x sunt foarte incantati membrii cand vad poze si clipuri noi.
No avatar
Miriam

Leticia;1984 wrote: Si inca un lucru Clara, trebuie tinut cont si ca se face update la pozele de la profil de fiecare data cand ne facem o schimbare de loo.Eu cand mi-am schimbat culoarea parului din rosu in negru am uitat sa fac iar sedinta foto si cativa membri mi-au zis ca nu sunt eu aia in poze :)))))

Si de asemeni trebuie instiintate si site-urile. Eu am patit-o de curand pe XLove. Mi-a fost blocat contul deoarece noul meu look nu mai corespundea cu ce aveau ei si m-au rugat sa fac un update profilului si sa trimit o noua fotografie cu buletinul langa fata mea. Se intampla....so, take care! :*:*:*
Alessia

Eu si colegele mele avem make-up artisti (de sex feminin :D ) care se ocupa de noi de fiecare data inainte de intrarea in tura. Din punctul meu de vedere este un lucru extraordinar, ne ajuta foarte mult sa aratam mereu bine si live, nu numai in poze. Eu imi aleg de fiecare data culorile care doresc sa fie folosite in realizarea make-up-ului, desigur, accept si sfaturi din partea profesionistilor, in final conteaza ca rezultatul sa fie foarte bun :P.
La fel de important, atunci cand membrul intra in camera, este ca tinuta sa fie provocatoare ... si incerc tot timpul sa am grija la pozitia corpului, sa nu stau ghemuita de exemplu.
Scrie răspuns