Ati primit amenzi de la site-uri?
Acum cateva zile m-am trezit ca am luat amenda pe Eurolive ca am aparut pentru scurt timp topless,ce naiba doar nu sunt prima care pateste asa....amenzile astea se pot ridica sau e musai sa fie platite?Stie careva ce amenzi se mai dau pe site-uri?eu Am Jasmin, f4free, MFc ....mai uit din cand in cand cate un cont deschis. :(
Money Makes the World Go Round
O colega de-a mea a avut un mare ghinion :(. Cei de la Jasmin i-au inchis contul DEFINITIV deoarece membrul cu care se afla in pvt i-a cerut sa joace rolulu unei minore, iar ea a acceptat.
Cand a aflat, a intrat pe online support pentru a vorbi cu un admin si pentru a ruga sa ii redeschida contul, dar dupa multe insistente i s-a spus ca din pacate conturile inchise definitiv nu mai pot fi redeschise, in schimb isi va putea face unul nou fara sa aiba probleme, daca va respecta regulile.
Se pare ca nu este voie nici sa vorbesti despre fantezii cu minori, nici sa te dai drept minor, LA CEREREA MEMBRULUI, chiar daca te afli in pvt.
Aveti mare grija fetelor, cititi bine regulamentul, daca nu sunteti sigure pe ceva sau daca vreun membru va cere ceva ce nu este mentionat la reguli dar totusi nu pare ceva prea ok, cel mai bine ar fi sa intrebati un admin, din fericire raspund tot timpul cand sunt solicitati si sunt destul de prompti, nu ca cei de pe MFC ...
Eu am patit mai demult, tot pe Jasmin, ca un membru sa imi spuna ca vrea sa fiu rasista, el fiind de prin America de Sud, dar i-am spus ca nu merg in pvt pana nu intreb un admin daca este in regula.
Acest lucru nu era mentionat in regulament iar admin-ul a spus ca nu este indicat deoarece este "offensive" chiar daca membrul a cerut asta, chiar daca totul se va intampla in pvt.
Cand a aflat, a intrat pe online support pentru a vorbi cu un admin si pentru a ruga sa ii redeschida contul, dar dupa multe insistente i s-a spus ca din pacate conturile inchise definitiv nu mai pot fi redeschise, in schimb isi va putea face unul nou fara sa aiba probleme, daca va respecta regulile.
Se pare ca nu este voie nici sa vorbesti despre fantezii cu minori, nici sa te dai drept minor, LA CEREREA MEMBRULUI, chiar daca te afli in pvt.
Aveti mare grija fetelor, cititi bine regulamentul, daca nu sunteti sigure pe ceva sau daca vreun membru va cere ceva ce nu este mentionat la reguli dar totusi nu pare ceva prea ok, cel mai bine ar fi sa intrebati un admin, din fericire raspund tot timpul cand sunt solicitati si sunt destul de prompti, nu ca cei de pe MFC ...
Eu am patit mai demult, tot pe Jasmin, ca un membru sa imi spuna ca vrea sa fiu rasista, el fiind de prin America de Sud, dar i-am spus ca nu merg in pvt pana nu intreb un admin daca este in regula.
Acest lucru nu era mentionat in regulament iar admin-ul a spus ca nu este indicat deoarece este "offensive" chiar daca membrul a cerut asta, chiar daca totul se va intampla in pvt.
Leticia;911 wrote: Acum cateva zile m-am trezit ca am luat amenda pe Eurolive ca am aparut pentru scurt timp topless,ce naiba doar nu sunt prima care pateste asa....amenzile astea se pot ridica sau e musai sa fie platite?Stie careva ce amenzi se mai dau pe site-uri?eu Am Jasmin, f4free, MFc ....mai uit din cand in cand cate un cont deschis. :(
Eu am patit-o de cateva ori.Acum ultima gafa pe care am facut-o tot pe Jasminul nostru cel de toate zilele e ca m-am logat pe contul de cuplu (am o prietena in studio cu care mai fac show-uri) din greseala, si ea nu era cu mine, imediat am primit print si avertisment de la site ca daca mai fac asta o sa imi iau amenda cica: Please be aware that in case of any future violations,we will deduct more money from your account ,or even close down your Performer Account.:(:(:(:(((
Money Makes the World Go Round
Am fost banata pe XLove. In urma cu vreo 2 saptamani, am vorbit cu un membru in privat si ma intreba care consider eu ca sunt cele mai bine platite site-uri si pe care castig cel mai mult. Si cei la XLove au considerat ca eu redirectionez membrul spre site-urile respective, iar ei nu permit asa ceva. In cazul in care se va mai intampla, imi vor inchide contul de tot. Macar de-as fi avut intentia asta, dar ma rog. Ce zici si ce se intelege :|
am primit ieri o atentionare de la f4f, ca am pus fake si nu eram in fata camerei, trebuia sa fi pus break, dar pur si simplu am uitat, chiar nu a fost intentionat, stiu ca nu este voie. Model broadcasting empty room in fake chat - model needs to use break button if going offline.
Da...in ultima perioada s-au inmultit regulile de pe site-uri si automat si amenzile. Se dau din ce in ce mai des amenzi, atentionari, mai mereu trebuie sa fie cate ceva care nu le convine. Am senzatia ca acum se dau mult mai multe amenzi decat pana acum. Inainte rar auzeai pe cineva ca a luat amenda de la site, si daca auzeai asta inseamna ca acel model intradevar facuse ceva destul de grav. Acum, nu cred ca exista tura in care sa nu vad cate o colega bosumflata la fumoar ca a primit amenda sau atentionare. Si eu am luat una de curand pe MFC. Pe MFC, va vine sa credeti?!!! (nu va spun de ce :D ) :(
Am ramas masca,am primit atentionare de la MFC pentru o prostie , serios nici nu stiam ca asta e o violare a regulamentului de pe site ,nici macar nu are legatura....
Do not discuss sick family members or personal health issues with users
Pe bune ati mai patit asa ceva, eu discutam lejer cu unul din membrii mei, ii povesteam ca mama e operata la coloana, el stia asta si tocmai ma intreba cum se simte si daca am timp sa o vizitez ,ca stia ca intre servici si studii e greu sa mai ajung acasa.Si tronc avetizare de la site......,ce se intampla cu MFC s-au canonizat?
Do not discuss sick family members or personal health issues with users
Pe bune ati mai patit asa ceva, eu discutam lejer cu unul din membrii mei, ii povesteam ca mama e operata la coloana, el stia asta si tocmai ma intreba cum se simte si daca am timp sa o vizitez ,ca stia ca intre servici si studii e greu sa mai ajung acasa.Si tronc avetizare de la site......,ce se intampla cu MFC s-au canonizat?