Cel mai bun studio de videochat din Roman
La studio nu lucreaza oricine. Doamna administrator are 55 de ani si e o femeie serioasa, care are grija sa fie totul corect si profesionist. De aceea vin numai fete cu bun simt si se face o selectie stricta. Nu e balamuc ca in alte parti. aici simti ca lucrezi civilizat si cu respect. 

Cunosc doua fete care au lucrat in apartamente prin Roman si le-au aflat rudele. Una a fost batjocorita si de veri, si de vecini... alta s-a intors la munca in fabrica.
Nu merita stresul. Daca vrei liniste, te muti din oras si mergi intr-un loc unde confidentialitatea e sfanta.
De asta si zic…. Cand am ajuns in iasi la Heylux am fost surprinsa ca nimeni nu te intreaba de unde esti. Nu conteaza daca esti din trifesti, Roman sau Botosani. Esti colega, esti respectata si te simti in siguranta. Plus ca ai tot sprijinul.Ramonici scrie: 09 Iun 2025 09:50 Cunosc doua fete care au lucrat in apartamente prin Roman si le-au aflat rudele. Una a fost batjocorita si de veri, si de vecini... alta s-a intors la munca in fabrica.Nu merita stresul. Daca vrei liniste, te muti din oras si mergi intr-un loc unde confidentialitatea e sfanta.
Eu una m-am tot gandit ca daca plec in iasi, nu o sa-mi mai vad familia. inca ma preocupa lucrul asta ca totusi e in alt oras si da, sunt avantaje dar si asta conetaza cu distanta parerea meCori7 scrie: 09 Iun 2025 09:53 Nu suport barfa din Roman.Daca ies in oras cu ruj rosu, deja se uita lumea ciudat. De ce oare nu-si vad unii de viata lor?!
Ma dispera sa-i vad pe unii cat de limitati sunt. Nu mai zic seara, daca trece vreun fraier cu masina pe langa mine….
Va zic si din experienta mea…. cand am ajuns la Heylux, m-au primit cu cazare gratuita 2 luni. aveam camera curata, tot ce-mi trebuia, si nu plateam nimic. Cand am inceput sa castig mai bine, mi-am luat o chirie super draguta langa Palas, cum visam de mult. si acum se ofera cazare gratuita fetelor care vin in iasi sa inceapa. asa ca nu ai nicio grija la inceput.Elenush scrie: 09 Iun 2025 09:57 si pentru mine e important sa ajung la mama oricand. sau macar chiar daca as pleca sa nu plec de tot daca e nevoie sa ajung acasa repede.