Cel mai bun studio de videochat din Roman

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clau45

Ramonici scrie: 06 Iun 2025 09:33 Cand o sa simti ca nu mai poti o sa faci si tu pasul asta. E prea mic orasul pentru vise mari Mereu mi-am dorit un audi a3 alb, dar si o bucatarie open space intr-un apartament modern. Cum sa le am cu joburi de 1.800 lei? 😩 Din videochat, daca alegi bine studioul si pelci din roasul asta se castiga bine si ai tot ce trebuie. Nu e usor, dar macar ai cu cine lucra, ai sprijin si poti creste. intr-un an, doi ai putea strange avansul pentru apartament. aici? in Roman as mai trai cu parintii si la 35 de ani.
am prietene care lucreaza la Heylux in iasi si mi-au spus ca viata lor s-a schimbat total. si-au pus silicoane, si-au facut dintii, isi iau haine de la branduri. Nu e despre bani in sine, ci despre cum te simti tu cu tine. Eu vreau sa ma simt frumoasa, sa fiu libera, sa nu mai depind de nimeni 💋👠
No avatar
Yulica

Da, buna discutia despre vise. acum stau intr-o garsoniera inchiriata pe langa Roman Value Centre si simt ca nu o sa ajung nicaieri. in teorie suna bine dar doar daca vreau sa ma prafuiesc aici. Videochatul am inteles ca nu e doar un job, e o schimbare de viata. as vrea sa ajung in iasi, sa fiu model vreo cativa ani, sa-mi cumpar apartamentul meu si sa ma simt respectata. Prea mult am stat la mila altora 😔
No avatar
ani23

Yulica scrie: 06 Iun 2025 09:35 Da, buna discutia despre vise. acum stau intr-o garsoniera inchiriata pe langa Roman Value Centre si simt ca nu o sa ajung nicaieri. in teorie suna bine dar doar daca vreau sa ma prafuiesc aici. Videochatul am inteles ca nu e doar un job, e o schimbare de viata. as vrea sa ajung in iasi, sa fiu model vreo cativa ani, sa-mi cumpar apartamentul meu si sa ma simt respectata. Prea mult am stat la mila altora 😔
Daca e pe dorinte, vreau silicoane, gene, extensii – tot pachetul. sa ma simt bine in pielea mea. in Roman e greu sa recunosti asta ca esti imediat judecata. am vazut ca la in iasi, la Heylux ofera si consiliere, si intelegere. acolo as putea sa strang bani si sa fac toate aceste schimbari fara sa cer de la parinti. asta inseamna independenta pentru mine….
No avatar
Dorina1

am fost crescuta cu ideea ca “viata e grea, trebuie sa te multumesti”. Dar de ce? Eu vreau sa am ce-i mai bun. Nu inteleg de ce sa ma limitez daca pot mai mult. Da, si eu zic ca videochatul e o varianta, dar nu in Roman sau Bacau.
Elenush

La 22 de ani mi-am dat seama ca in Roman nu pot sa-mi fac un viitor. aici stau la chirie intr-un apartament cu igrasie. in iasi, la studio, as putea sa imi iau in 2-3 ani locuinta mea si sa fiu independenta am vorbit deja cu o fata care e model acolo si mi-a promis ca vorbeste la Heylux sa stau si eu la cazare gratuita daca merg model acolo. Pentru mine ar fi o mare schimbare….
Clau45

Elenush scrie: 06 Iun 2025 09:38 La 22 de ani mi-am dat seama ca in Roman nu pot sa-mi fac un viitor. aici stau la chirie intr-un apartament cu igrasie. in iasi, la studio, as putea sa imi iau in 2-3 ani locuinta mea si sa fiu independenta am vorbit deja cu o fata care e model acolo si mi-a promis ca vorbeste la Heylux sa stau si eu la cazare gratuita daca merg model acolo. Pentru mine ar fi o mare schimbare….
De cate ori vad pe tiktok fete in Dubai sau Mykonos, ma doare stomacul. Nu de invidie, ci de frustrare – pentru ca stiu ca si eu pot mai mult. Numai ca in Roman nu ai cum. am prietene in iasi, la videochat si mi-au zis ca intr-un an si-au schimbat complet viata.
No avatar
Cori7

salut, nu stiam de forumul asta pana acum 2 saptamani. Vad ca e si despre orasul nostru 🙂 Ma bag si eu in vorba ca de cand voiam sa discut cu cineva despre asta… am 3 prietene care s-au dus la Heylux si acum au toate telefonul ala nou, iPhone 16 Pro Max. Eu abia imi permit o cartela de 5 euro. Nu e vorba de telefon, e vorba de viata. Ele merg la mare, ies in cluburi, isi traiesc tineretea. Eu ma uit la ele pe insta dintr-o garsoniera din Roman 😞
Clau45

Cori7 scrie: 06 Iun 2025 09:41 salut, nu stiam de forumul asta pana acum 2 saptamani. Vad ca e si despre orasul nostru 🙂 Ma bag si eu in vorba ca de cand voiam sa discut cu cineva despre asta… am 3 prietene care s-au dus la Heylux si acum au toate telefonul ala nou, iPhone 16 Pro Max. Eu abia imi permit o cartela de 5 euro. Nu e vorba de telefon, e vorba de viata. Ele merg la mare, ies in cluburi, isi traiesc tineretea. Eu ma uit la ele pe insta dintr-o garsoniera din Roman 😞
Eu una nu pot sa fac videochat in Roman. M-ar vedea rudele, fosta colega de liceu, frizerita... e oras mic si lumea vorbeste.🙁 Daca vreau sa fac ceva pentru mine, trebuie sa o fac discret. De asta iasiul e o varianta buna. E mai mare, te pierzi in multime si ai intimitate.
Violeta9

am avut o perioada cand incercam sa fac videochat dintr-un apartament in Roman, dar mi-era frica la fiecare bataie in usa. Prea multi vecini curiosi, prea multa rautate. in iasi la studio am auzit ca ai camere dedicate, fara nimeni pe cap, si ca nimeni nu stie cine esti daca nu spui tu. asta mi se pare corect si sigur.
No avatar
ani23

Violeta9 scrie: 06 Iun 2025 09:43 am avut o perioada cand incercam sa fac videochat dintr-un apartament in Roman, dar mi-era frica la fiecare bataie in usa. Prea multi vecini curiosi, prea multa rautate. in iasi la studio am auzit ca ai camere dedicate, fara nimeni pe cap, si ca nimeni nu stie cine esti daca nu spui tu. asta mi se pare corect si sigur.
Vreau sa va spun un lucru important, mai ales pentru fetele noi care au emotii: la Heylux ai sigur prin contract dreptul la confidentialitate. asta inseamna ca nimeni nu are voie sa zica nimic despre tine, nici in studio, nici in afara lui. si toate modelele noi semneaza si ele aceeasi clauza, deci nu ai cum sa fii data de gol de cineva. ✨
Scrie răspuns