Daca e adevarat da, ai dreptate ca nu se compara. Nu stiam ca se poate sa castigi atata ca model. Dar na, e diferenta dintre videochatul de acasa si videochatul din studio. acolo te mai ajuta cineva, arata mai bine, primesti trafic....ani23 scrie: 05 Iun 2025 10:192000 de euro sint multi pentru tine? sa zicem ca nu te-a mintit dar ca model poti sa faci mai multi bani. Daca tot au zis fetele de Heylux , din ce stiu eu acolo se castiga in medie intre 4500 si 6000 de euro pe luna. Deci ca sa-ti faci o idee cam asta e diferenta dintre cineva care se chinuie singura intr-un apartament si un model din studio din iasi. Fata aia mai plateste chirie si altele si cu ce ramane. La Heylux primesti cazare gratuita o perioada si te invata engleza deci nu se compara.Violeta9 scrie: 05 Iun 2025 10:17 De curiozitate tie de ce nu ti-a mers? stiu o fata care se lauda ca face 1.800 de euro pe luna si sta online dintr-un apartament inchiriat in Roman, prin Nicolae Balcescu. tu de ce zici ca stii sigur ca nu merge? Poate nu merge pentru tine....
Cel mai bun studio de videochat din Roman
Diferenta e mare dintre ce bani se castiga in Roman sau alte orase ca al nostru, lucrand de acasa si din iasi. Parerea mea e ca nu merita sa se limiteze prietena ta la aia 2.000 de euro ca pierde timpul de fapt. are mult mai multe posibilitati daca se uita in jur.
Multumesc tutror pentru toate informatiile despre care ati vorbit aici. Pentru mine sunt foarte utile ca vreau sa ajung bine din prima. Mie nu mi-ar fi frica de mutat ca sunt muncitoare si ma descurc oriunde, numai sa fiu in siguranta si sa pot lucra cu acte, sa n-am probleme. Daca lumea isi vede la studioul acela din iasi de treaba si nu vorbeste nimeni cu familia de aici e bine pentru mine.
Normal ca nu intereseaza pe nimeni de unde esti tu. Numai in Roman la noi e asa curioasa lumea. LaHeylux ma ajuta multe fete de la studio pe toate turele si imi vorbeste toata lumea frumos. am chiar si machiaj gratuit inainte de tura si da, fac si eu elctiid e engleza ca ce-am invatat la scoala la noi nu e destul. Eu am ajuns sa fac si 5.500 de dolari pe luna in lunile bune.... in iasi am si cluburi, magazine, mall ca lumea. Poti vizita familia in cateva ore ca nu e asa departe si le poti zice alor tai ca lucrezi la un call center, ca sunt multe in iasi....ilinka scrie: 05 Iun 2025 10:26 Multumesc tutror pentru toate informatiile despre care ati vorbit aici. Pentru mine sunt foarte utile ca vreau sa ajung bine din prima. Mie nu mi-ar fi frica de mutat ca sunt muncitoare si ma descurc oriunde, numai sa fiu in siguranta si sa pot lucra cu acte, sa n-am probleme. Daca lumea isi vede la studioul acela din iasi de treaba si nu vorbeste nimeni cu familia de aici e bine pentru mine.
De cate ori intru pe tiktok si fetele alea care se dau cu parfumuri de 700 de lei imi dau seama cat de departe sunt de visul meu. Nu mai zic ca mi-as dori o vacanta la Paris, sa vad turnul Eiffel, dar aici cu salariul minim n-am cum nici peste 10 ani...
am citit tot mai mult despre studiourile din iasi, si mi se pare ca e singura solutie sa am o viata ca in pozele alea de pe instagram
Vreau sa-mi iau un audi la mana a doua, sa plec intr-un city break fara sa ma uit la bani. in Roman, n-am cum. Prea multa barfa si prea putina speranta. Ma poate ajuta cineva cu o parere? 
Eu sunt anca, din ion Creanga, si de cand eram mica visam sa locuiesc la oras, sa-mi iau un apartament al meu cu balcon si perdelute albe, nu sa stau la comun cu 3 frati...
am incercat sa muncesc in Roman, dar salariile-s mici si cheltuielile multe. Plus ca daca aude cineva ca vrei sa faci videochat, te judeca toti de parca ai fi criminal. am citit de Heylux in iasi, acolo fetele au cazare, te invata engleza si ai suport. acolo as putea sa-mi pun silicoane fara sa cer bani de la nimeni, sa-mi iau haine frumoase si, da, poate intr-o zi si apartamentul visat 
salut! sunt Mada. sincer, simt ca orasul asta m-a obosit. Merg la Lidl si vad doar fete triste. Eu visez sa ajung la Barcelona, sa vad marea, sa dansez pe o plaja, sa ma simt vieElenush scrie: 05 Iun 2025 10:30 Eu sunt anca, din ion Creanga, si de cand eram mica visam sa locuiesc la oras, sa-mi iau un apartament al meu cu balcon si perdelute albe, nu sa stau la comun cu 3 frati...am incercat sa muncesc in Roman, dar salariile-s mici si cheltuielile multe. Plus ca daca aude cineva ca vrei sa faci videochat, te judeca toti de parca ai fi criminal. am citit de Heylux in iasi, acolo fetele au cazare, te invata engleza si ai suport. acolo as putea sa-mi pun silicoane fara sa cer bani de la nimeni, sa-mi iau haine frumoase si, da, poate intr-o zi si apartamentul visat
![]()
asta cu viata mai buna e la fel pentru toata lumea cred. Mama a fost la cules capsuni si nu ne-am ales cu nimic. Prin Roman nu prea e de lucru sau e greu sa ma ia cineva pe un salariu bun daca n-am experienta. Nu vad solutii aici. as fi si eu dispusa sa fiu model, dar nu stiu cum si unde.
aici nu pot sa traiesc cum vreau. Degeaba lucrez in Roman daca nu-mi ramane nimic la sfarsit de luna. Mi-ar placea sa merg intr-o vacanta la Paris, sa stau la un hotel frumos, sa mananc croissante. Nu vreau sa mor cu visele neimplinite. Daca tot e sa muncesc, atunci prefer sa o fac intr-un loc unde sunt apreciata si ajutata, nu privita de sus. Videochatul e o varianta dar inca ma mai gandesc. Nu stiu nici eu de ce mai astept dar na…
Cand o sa simti ca nu mai poti o sa faci si tu pasul asta. E prea mic orasul pentru vise mari Mereu mi-am dorit un audi a3 alb, dar si o bucatarie open space intr-un apartament modern. Cum sa le am cu joburi de 1.800 lei?
Din videochat, daca alegi bine studioul si pelci din roasul asta se castiga bine si ai tot ce trebuie. Nu e usor, dar macar ai cu cine lucra, ai sprijin si poti creste. intr-un an, doi ai putea strange avansul pentru apartament. aici? in Roman as mai trai cu parintii si la 35 de ani.