Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
styl;1913 wrote: Bine punctat Filip, sunt destule fete din videochat ce au crezut ca, au castigat ratusca de aur si cand colo era bau-bau!!
Multumesc styl! Am auzit multe povesti ingrozitoare cu membrii ''bau-bau!'' si ma simt dator sa avertizez fetele care au impresia ca l-ai prins pe Dumnezeu de un picior intalnindu-se cu fel de fel de membri.
Filip;1912 wrote: Leticia, ai mare grija la membrii care vor intalniri...nu ii cunosti, nu stii ce psihopati te vor cauta in viitor. Pentru cativa banuti in plus nu iti pune viata in pericol, nu cred ca meriti asa ceva...una este sa ai o relatie online cu un membru si alta este sa ajungi sa te intalnesti cu cine stie cine. In general membrii care intra pe site-uri sunt barbati care nu au succes la femei in viata reala, asa ca iti dai seama ca nu sunt unii din cei mai prezentabili si stabili psihic. Ai grija de tine si mult succes incontinare la banuti!
Merci Filip pentru grija, insa sunt constienta ca nu poate iesi nimic bun din asta.Nu am de gand sa mai fac schimb de date cu membrii....m-am fript deja,acum incerc sa mi-i mentin pe site dar daca ii pierd asta e , are balta peste.
Anonimus eu lucrez de acasa,in colaborare cu un studio, si nu e chiar asa cum zici tu, nu dai 50 %degeaba.Eu am dat 3500 lei pe aparatura ca sa pot lucra de acasa, apoi m-am chinuit sa imi fac conturi singur si m-am blocat, pana la urma am ales o colaborare cu un studio,asa cand am probleme am la cine sa apelez, si am mai multe site-uri pe care lucrez nu doar unul cum reusisem la inceput.La studio a mers partenera mea pentru training si a zis ca au aparatura scumpa, camere decorate cu chestii scumpe, ca sa nu mai zic ca avea transport asigurat,si studioul plateste toate cheltuielile, de acasa iti platesti singur net, apa,curent, etc
Leticia;1909 wrote: Ieri m-am certat cu una din asistentele de la mine din studio, si de ciuda am inceput sa plang in fata camerei,si un membru de al meu de pe Mfc cand m-a vazut asa suparata m-a intrebat ce am patit, si clar ca i-am vandut o mica gogosica : ca nu pot sa imi platesc taxa la facultate ca nu am bani si nu voi termina anul....M-am trezit cu un 2 tipsuri fiecare de 10000 tokens. Partea mai aiurea este ca a inceput sa imi spuna ca vrea sa ne intalnim.....E tipul de membru care e generos insa probabil o sa il pierd in curand daca isi da seama ca nu ma voi intalni cu el.Toti fac chestia asta, se asteapta ca noi dupa ce primim tipsuri de la ei sa fim innebunite sa ne intalnim cu ei.
Leticia, foloseste-te de trucurile feminine si inventeaza si tu o poveste despre viata ta care sa para cat de cat credibila, dar in acelasi timp nu ii da false sperante membrului. Tu detii controlul discutiei, care se duce doar spre ce o ghidezi tu si atat. Impui si limite cand este cazul. Doar nu o sa va intalniti maine-poimaine; stiu ca va insista, asa am patit si eu, dar trebuie sa ai si "tactica" si sa il descosi, apoi sa ii vinzi ce gogosi vrei tu, cu sau fara gem de fructe. ;;) Fa-l sa iti manance din palma, mai pe romaneste.
styl;1913 wrote: Bine punctat Filip, sunt destule fete din videochat ce au crezut ca, au castigat ratusca de aur si cand colo era bau-bau!!
Doamne-fereste de asa ceva. Ai mare dreptate. Nu cred ca ar trebui sa dam crezare cuvintelor spuse de membri; la urma-urmei, ramane ceva virtual si sincera sa fiu nu ajungi sa cunosti un om doar "pe net" cum se spune, ci este nevoie de mult mai mult. Chiar si asa, poti avea surprize. Dar stii cum se spune: paza buna trece primejdia rea.
styl;1931 wrote: Dai 50% sa lucrezi de acasa? incredibil, am trait sa o aud si pe asta, pentru modelele ce lucreaza de acasa comisionul care le revine lor este de minim 75%, cine va ofera mai putin este japca curata, sa nu zic prosteala pe fata!!!
cred ca a formulat gresit ideea in sine :-S eu tot de acasa colaborez si iau 80% + bonusuri lunare. nu merita sa faci de acasa si sa iei mai putin de atat.
styl;1931 wrote: Dai 50% sa lucrezi de acasa? incredibil, am trait sa o aud si pe asta, pentru modelele ce lucreaza de acasa comisionul care le revine lor este de minim 75%, cine va ofera mai putin este japca curata, sa nu zic prosteala pe fata!!!
Hey Styl sorry insa m-am exprimat gresit, stiu ce inseamna studio deoarece partenera mea a lucrat in acolo si mi se pare rezonabil avand in vedere ca nu platea ea lumina, gaz, internet etc, eu lucrez de acasa, si am 80 % comision.Dar ea in studio lua 50% ca sa nu mai zic ca i se facea promovare pe unele site-uri si chiar se vedea rezultatele.
yuhuuuu....hai ca e bine, fac banuti sa merg la mare acusi, sa imi cumpar rochite nou-noute si sa imi mobilez unul dintre dormitoare. :"> sar in sus de bucurie. cand imi propun ceva, nu ma las pana nu reusesc. mi-am promis mie insami ca pana la sfarsitul lunii strang banuti pentru toate astea si nici nu s-a incheiat luna si am strans cat mi-am propus.
Am fost logata in tura de noapte si in loc sa dorm ma gandesc intr-una la ce mi s-a intamplat pe la 4 dimineata.M-am logat fara prea mult chef de munca,chiar putin obosita pentru ca ieri am avut toata ziua cursuri la facultate.Am crezut ca o sa fie o noapte relativ banala datorita starii mele,dar nu a fost asa..Mi-a intrat un membru pe Chaturbate care m-a intrebat daca sunt o fire atletica,fac sport.Eu?!Cea mai sportiva fiinta in viata.M-a luat omul in privat,m-a rugat sa imi caut o imbracaminte cat mai lejera si a trecut la lucruri mai serioase.M-a intrebat daca pot sa stau in cap sau daca am stat vreodata.Uite asa au trecut aproape 3 ore de incurajari,sustineri din partea membrului si dezamagiri din partea mea.Membrul a fost destul de rabdator dar la un moment dat a dat jos militaria din pod si mi-a spus sa fiu mai ,,barbata''.Mi-a sarit si somnul si tot.A spus ca o sa vina destul de des sa ma viziteze deoarece am nevoie de exercitii neaparat :))))
Because I'm happy! ;;) Astazi am primit pe Mfc un tips in valoare de 10.000tk de la un membru necunoscut, cu care nua am mai vorbit pana acum. Am ramas inmarmurita cand am vazut, nu stiam ce sa ii spun, cum sa reactionez...cand l-am intrebat carui fapt se datoreaza aceasta surpriza, mi-a raspuns simplu: "Because I love to see you happy!" si asta a fost tot, nu a vrut nimic, nu a cerut luna de pe cer asa cum ma asteptam dupa un asemenea tips, pur si simplu am stat de vorba, mi-a povestit ca acum este intr-o calotorie si bla bla bla :o
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”