Despre ce se intampla

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Pinkhair

Hey all.

Sunt noua pe aici, dupa multe citiri pe alt site, etc
Voua va este teama? Ma refer strict la modele. Va este teama cu tot ce se cere mai nou? Tinuri, cnpuri, chestii de completat, etc?
Nu ma interpretati gresit. Imi este doar teama dupa atatea speculații, si chestii citite de faptul ca a..f face verificari etc.
Mulțumesc
No avatar
Figuri

Buna.Stai linistita in dormitorul tau si fa-ti treaba, incaseaza banii pe paxum care nu este o banca romaneasca si logic, nu are cine sa te gaseasca.Nimeni de la anaf.E logic ce spun? Daca nu e logic, interesează-te si o sa imi dai dreptate. Singura modalitate sa te gaseasca anaf, este sa te toarne vreo cunostinta. Si sa iti spun eu personal ce as face daca m-ar turna cineva...i-as rupe capul si turnatorului si lucratorului de la anaf si la toate neamurile lor asa incet si pe rand.Anaf sa ii vada pe astia care doneaza milioane de euro pentru campaniile de cacat ale hotilor astora si pe multi altii care fura milioane de euro.Nu cateva fete care isi arata tot si isi rup gaurile pentru cateva mii de euro.
No avatar
Pinkhair

Figuri;n64493 wrote: Buna.Stai linistita in dormitorul tau si fa-ti treaba, incaseaza banii pe paxum care nu este o banca romaneasca si logic, nu are cine sa te gaseasca.Nimeni de la anaf.E logic ce spun? Daca nu e logic, interesează-te si o sa imi dai dreptate. Singura modalitate sa te gaseasca anaf, este sa te toarne vreo cunostinta. Si sa iti spun eu personal ce as face daca m-ar turna cineva...i-as rupe capul si turnatorului si lucratorului de la anaf si la toate neamurile lor asa incet si pe rand.Anaf sa ii vada pe astia care doneaza milioane de euro pentru campaniile de ***** ale hotilor astora si pe multi altii care fura milioane de euro.Nu cateva fete care isi arata tot si isi rup gaurile pentru cateva mii de euro.

Buna.
Mulțumesc de raspuns..
Esti cam singura/singurul care se pare ca mai tine cu noi fetele, dar, mi-as dori tare mult sa ai dreptate in ceea ce spui. Nu stiu daca a fost batut cineva pe umar cu adevarat in munca asta, dar cand am citit ca practic sunt acorduri intre țări pt a face schimb de informatii... Am inceput sa ma gandesc continuu.
Scrie răspuns