Cel mai bun studio de videochat din București

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Meda23

Da, si incearca sa vorbesti cu fete care sunt deja intr-un studio de videochat din Bucuresti sau care au lucrat acolo. Nu te baza doar pe ce-ti spune managerul, ca normal ca o sa-ti vanda povesti frumoase. Intreaba fetele daca sunt multumite, daca se respecta platile, daca atmosfera e ok. Asta conteaza cel mai mult.
Briya

O chestie importanta e sa intrebi clar de tot cum si cand se fac platile. Daca zic ca ai bonus de angajare, cere detalii - cand il primesti, in ce conditii, daca trebuie sa stai un anumit numar de luni. Daca incep sa se balbaie sau sa o ia pe ocolite, e clar ca nu e de bine.
No avatar
EuMe

Da, si sa fii atenta la cum iti raspunde persoana de la interviu. Daca vezi ca tot te abureste, schimba vorba, nu e clara cand intrebi de bani, mai bine cauti alt studio. Un studio de videochat din Bucuresti serios iti zice direct cat iei, cand iei, fara povesti.
BlueMood

Iti recomand sa te duci la minim 3-4 interviuri zic eu, sa vezi cum e fiecare. Daca te duci la unul singur, risti sa accepti ceva ce nu e ok doar ca nu ai termen de comparatie. Asa vezi si care sunt conditiile reale, ce diferente sunt intre ele.
No avatar
21andcounting

Un alt pont e sa intrebi cum e treaba cu taxele si contractele. Daca vezi ca evita subiectul sau zic ca te platesc "la intelegere", mai bine iesi din discutie. Un studio serios iti face contract, nu te pune in situatii nasoale cu ANAF-ul sau Politia sau mai stiu eu cine.
Klaudya

Intreaba si daca poti sa vezi camerele si locul unde o sa lucrezi. Daca nu te lasa, inseamna ca ascund ceva. Un studio ok n-are de ce sa te tina doar in birou la interviu, trebuie sa-ti arate exact unde vei lucra si in ce conditii.
No avatar
Meda23

Klaudya;n64267 wrote: Intreaba si daca poti sa vezi camerele si locul unde o sa lucrezi. Daca nu te lasa, inseamna ca ascund ceva. Un studio ok n-are de ce sa te tina doar in birou la interviu, trebuie sa-ti arate exact unde vei lucra si in ce conditii.
Daca iti promit sume uriase din prima, gen "vei face 10.000 $ pe luna fara experienta", e clar ca te mint. Nimeni nu face atat din prima, e nevoie de timp si implicare. Un studio serios iti spune realist ce poti castiga, nu basme.
Briya

Eu zic sa mai intrebi si de program. Sunt unele studiouri care iti zic la interviu ca e flexibil, dar dupa aia te obliga sa stai ore fixe. Daca tu vrei sa ai program flexibil, asigura-te ca ce-ti promit la interviu chiar se respecta.
No avatar
EuMe

Ai grija si la faza cu trainerii si suportul. Un studio de videochat bun iti da training, te ajuta sa te perfectionezi. Daca la interviu zic "te descurci cum poti", nu merita sa stai acolo. Pleaca si gata ca ai o multime de variante.
BlueMood

Intreaba si ce platforme folosesc si ce trafic au. Daca sunt pe platforme gen Chaturbate, MFC o sa muncesti mult pe putini bani si cu mult show adult. Poate sunt modele de aici care se descurca asa si le place dar eu nu ti-as recomanda. Un studio bun e pe site-uri unde ai sanse sa castigi mai bine dupa parerea mea.
Scrie răspuns