Cel mai bun studio de videochat din București

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
21andcounting

Fetelor, si mai e ceva! La studio, daca ai o zi proasta sau esti obosita, macar mai stai la taclale cu fetele, mai razi, mai trece timpul. De acasa, daca nu ai chef intr-o zi, e horror sa stai singura si sa te fortezi sa intri online.Nu e asa si pentru voi??!
No avatar
ellavice

BlueMood;n64225 wrote: Fetelor, dar voi cum va intelegeti cu staff-ul? Eu am plecat de la un studio fix din cauza atitudinii adminilor. La Models4Models sunt mai de treaba, dar totusi parca as vrea sa fie si mai relaxati.
bai fata, hai lasa-ma cu relaxarea . Sincer... și eu am fost trimisă acasă o dată din tură 😅 stăteam pe telefon de plictiseală, după ce frecasem menta toată săptămâna. N-a fost cu hate sau cu scandal, dar a fost gen "hai, mai bine du-te și gândește-te ce vrei să faci". Și chiar mi-a prins bine. După o discuție cu Alexandra (șefa trainerelor de pe zi), am înțeles că dacă tot vin la studio, măcar să fac bani, nu să pierd timpul aiurea.

Acum chiar mă înțeleg bine cu toate fetele din staff - sunt super ok, serioase, dar și chill când trebuie. Nu sunt faze nasoale, nu avem amenzi, nu te stresează cu reguli absurde. Nu se fac recuperări, nu se bagă nimeni peste banii tăi, totul e transparent. Când e de muncit, muncim, dar când e vibe bun și ne merge bine, ne și distrăm un pic între noi.

Eu una mă simt respectată și în siguranță, și sincer, asta contează mult. Mai ales după ce am trecut printr-un studio cu o firmă dubioasa care m-a lăsat cu taxele vraiste, la M4M e chiar ok
No avatar
21andcounting

Fetelor, si mai e ceva! La studio, daca ai o zi proasta sau esti obosita, macar mai stai la taclale cu fetele, mai razi, mai trece timpul. De acasa, daca nu ai chef intr-o zi, e horror sa stai singura si sa te fortezi sa intri online.Nu e asa si pentru voi??!
Klaudya

Exact, de asta multe fete incearca de acasa si dupa aia revin in studio. La inceput pare o idee buna, dar pe termen lung e mult mai greu sa te descurci singura.
No avatar
Meda23

Daca ai fete care zic ca fac bani multi de acasa, intreaba-le de cand fac asta. Cele care au deja membri fideli si muncesc de ani de zile poate reusesc, dar daca esti la inceput, e altceva. Eu zic sa incerci la studio mai intai, sa vezi cum e si dupa aia sa decizi.
Briya

Eu am vazut fete care au incercat de acasa, au pierdut timp si bani, s-au intors la studio si acum regreta ca n-au inceput direct de acolo. Nu zic ca nu e posibil sa faci bani si de acasa, dar sansele sunt mult mai mici daca esti la inceput.
No avatar
EuMe

Sincer, eu cred ca toata lumea ar trebui sa incerce macar o perioada la studio inainte sa decida sa faca de acasa. Asa inveti cum merge treaba, cum sa vorbesti cu membrii, cum sa te vinzi. Dupa aia, daca chiar vrei sa pleci, macar ai experienta si stii ce ai de facut.
BlueMood

Alina, oricum, tu decizi ce vrei sa faci, dar daca vrei un sfat, incearca la studio macar cateva luni, vezi cum te simti si abia dupa aia gandeste-te daca merita sa faci de acasa. Mai bine sa testezi decat sa regreti! ?
No avatar
AlinaXx

BlueMood;n64258 wrote: Alina, oricum, tu decizi ce vrei sa faci, dar daca vrei un sfat, incearca la studio macar cateva luni, vezi cum te simti si abia dupa aia gandeste-te daca merita sa faci de acasa. Mai bine sa testezi decat sa regreti! ?
Ok, deci din studio. M-ati convins 🙂 Si atunci un ultim sfat va rog: la ce trebuie sa fiu atenta cand merg la interviuri la studiouri? Adica ce intrebari sa pun ca sa nu ma pacalesc? ?
Klaudya

Primul lucru: NU te baza pe ce scrie pe site-ul studioului. Majoritatea review-urilor de acolo sunt fake, puse de ei ca sa dea bine. Intra pe forum, vezi ce zic fetele care chiar au lucrat acolo. Daca vezi multe comentarii negative despre plati intarziate sau conditii proaste, fugi!
Scrie răspuns