Cel mai bun studio de videochat din București
Exact! Eu am incercat o luna de acasa si m-am intors rapid la studio. Singura, fara ajutor, fara sa te impinga nimeni de la spate, te plictisesti repede. La studio esti mereu in priza, ai competitie, vezi ce merge la alte fete, ai sustinere. Eu asa fac mai multi bani.
Si sa nu mai zic de vecini! Eu stau la bloc si clar s-ar prinde lumea. Intr-o zi, cat am lucrat de acasa, m-a auzit vecina de deasupra vorbind engleza si m-a intrebat a doua zi daca dau meditatii. Mi-a fost clar ca daca continui, o sa inceapa sa-si puna intrebari. La studio sunt linistita, nu trebuie sa imi fac griji de cine ma aude sau cine ma vede.
Plus ca eu nu vreau sa am treaba cu ANAF-ul. Cand lucrezi de la studio, ai contract, totul e legal, iti platesti taxele si dormi linistita. Stiu fete care au lucrat de acasa si le-a reclamat cineva la ANAF, acum sunt cu dosare de evaziune. Nu merita riscul, sincer. Cel putin eu n-as face asa.
-
21andcounting
Sincer, n-am rabdare sa stau singura acasa si sa ma uit la pereti cand nu am membri. La studio mai stai de vorba cu fetele, mai faci o gluma cu adminii, e alta atmosfera. De acasa e prea plictisitor si cand te plictisesti, nu mai ai chef si nu mai faci bani.
Klaudya;n64240 wrote: Si sa nu uitam de conexiune! La studio ai net super rapid, camere profi, lumini perfecte. De acasa, daca nu investesti mii de euro in echipament, n-ai sanse sa arati la fel de bine ca o fata din studio. Iar la videochat, imaginea conteaza enorm!
Corect, Klaudya. Eu cand am incercat de acasa, aveam probleme cu netul, cu lumina, cu sunetul. Plus ca, daca se strica ceva, trebuie sa te descurci singura. La studio, daca ai o problema tehnica, hop vine cineva si rezolva. Eu vreau sa fac bani, nu sa fiu si tehnician IT in acelasi timp.
Corect, Klaudya. Eu cand am incercat de acasa, aveam probleme cu netul, cu lumina, cu sunetul. Plus ca, daca se strica ceva, trebuie sa te descurci singura. La studio, daca ai o problema tehnica, hop vine cineva si rezolva. Eu vreau sa fac bani, nu sa fiu si tehnician IT in acelasi timp.
Si mai e faza cu promovarea! La studio ai trafic bun pe cont, nu trebuie sa te rogi de membri sa intre la tine. De acasa, daca nu ai deja o baza de clienti, te ia foamea pana te vede cineva. Mai bine platesc comision si am trafic bun, decat sa astept degeaba sa vina membri.