Briya;n64223 wrote:
Corect, Meda! Eu am venit in Bucuresti crezand ca doar arati bine si gata, banii curg. Dar dupa aia am vazut ca trebuie sa si vorbesti, sa te implici, sa ai energie. Am vazut fete superbe care n-au facut nimic ca nu stiau sa tina o discutie.
Asa e, Briya, eu zic mereu ca videochatul nu e pentru oricine. Daca esti antisociala sau iti pierzi rabdarea repede, n-o sa faci multi bani. Dar daca inveti sa fii smart si sa te joci cu psihologia membrilor, poti sa faci o avere.
Cel mai bun studio de videochat din București
-
21andcounting
BlueMood;n64225 wrote: Fetelor, dar voi cum va intelegeti cu staff-ul? Eu am plecat de la un studio fix din cauza atitudinii adminilor. La Models4Models sunt mai de treaba, dar totusi parca as vrea sa fie si mai relaxati.
BlueMood, depinde de studio. La Standard Studio sunt ok, te ajuta daca ai nevoie, dar nici nu te tin de mana ca pe un copil. Eu zic ca e un echilibru bun.
BlueMood, depinde de studio. La Standard Studio sunt ok, te ajuta daca ai nevoie, dar nici nu te tin de mana ca pe un copil. Eu zic ca e un echilibru bun.
Klaudya;n64227 wrote: Si eu am patit faza cu staff-ul, am avut o sefa de tura care parca se credea regina, ne vorbea urat si ne trata de sus. Din fericire am schimbat locul si acum sunt mult mai bine.
Omg, Klaudya, si eu am avut o experienta naspa la primul meu studio cu o admina care avea mereu o fata de parca eram datoare sa-i tin ei companie. Asa ceva te distruge psihic!
Omg, Klaudya, si eu am avut o experienta naspa la primul meu studio cu o admina care avea mereu o fata de parca eram datoare sa-i tin ei companie. Asa ceva te distruge psihic!
Briya;n64229 wrote: Fetelor, dar pe voi cat va afecteaza concurenta dintre modele? Eu am fost intr-un studio unde fetele erau super rautacioase intre ele, parca era competitie nonstop, fiecare incerca sa-l fure pe clientul celeilalte.
Briya, eu la Charm Studios n-am avut probleme din astea, dar am auzit ca in unele locuri chiar e razboi intre modele. Sincer, eu cred ca daca esti buna si stii sa iti faci treaba, nu conteaza ce fac altii. La Charm sunt cam vechi amenajarile dupa gustul meu ca sa fiu sincera dar sa zic ca merge.
Briya, eu la Charm Studios n-am avut probleme din astea, dar am auzit ca in unele locuri chiar e razboi intre modele. Sincer, eu cred ca daca esti buna si stii sa iti faci treaba, nu conteaza ce fac altii. La Charm sunt cam vechi amenajarile dupa gustul meu ca sa fiu sincera dar sa zic ca merge.
AlinaXx;n64233 wrote: Ma gandesc totusi la ceva care tot imi sta in cap - voi de ce preferati sa lucrati din studio? Eu stiu cateva fete care fac videochat de acasa si imi zic ca asa le raman toti banii, ca nu mai dau comision la studio. Nu e mai bine asa? ?
Alina, si eu am crezut la inceput ca e mai bine de acasa, dar realitatea e alta. Ok, nu imparti banii cu studioul, dar de fapt faci mai putini bani. La studio ai suport, ai camere profi, ai promovare. Degeaba ai 100% din 0, ca daca nu te vede nimeni, nu faci nimic.
Alina, si eu am crezut la inceput ca e mai bine de acasa, dar realitatea e alta. Ok, nu imparti banii cu studioul, dar de fapt faci mai putini bani. La studio ai suport, ai camere profi, ai promovare. Degeaba ai 100% din 0, ca daca nu te vede nimeni, nu faci nimic.