Cel mai bun studio de videochat din București

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
AlinaXx

Fetelor, m-ati lamurit partial, dar inca sunt in dubii 😅. Eu vreau sa fac bani multi, dar nici sa ma simt ca la munca de sclav. Vad ca unele studiouri sunt mai reci, altele mai relaxate. As vrea ceva echilibrat, unde sa simt ca am sustinere dar si sa castig bine. Oricum, va multumesc mult pentru raspunsuri! ❤️
Klaudya

AlinaXx;n64211 wrote: Fetelor, m-ati lamurit partial, dar inca sunt in dubii 😅. Eu vreau sa fac bani multi, dar nici sa ma simt ca la munca de sclav. Vad ca unele studiouri sunt mai reci, altele mai relaxate. As vrea ceva echilibrat, unde sa simt ca am sustinere dar si sa castig bine. Oricum, va multumesc mult pentru raspunsuri! ❤️
Eu zic sa faci asa: du-te la interviuri la 3-4 studiouri, vezi vibe-ul, vezi ce iti ofera, si dupa aia decizi. Nu te arunca cu capul inainte doar dupa ce promit ei pe site. Eu am patit sa ma duc undeva unde promiteau 5.000+ si dupa aia sa descopar ca nu oricine face banii astia, ca depinde si de noroc, de cum arati, de cum stii sa vorbesti. Daca vrei un loc echilibrat, incearca Standard Studio sau Gloria Agency, ca sunt mai de mijloc.
No avatar
Meda23

Eu am facut greseala sa accept primul studio unde am fost la interviu si dupa 3 luni am regretat. Nu zic ca era cel mai rau, dar nici nu ma simteam ok. Pana la urma am plecat la Prime Videochat si aici parca e alta viata. Nu e totul perfect, dar macar nu simt ca trebuie sa ma rog de ei sa-mi dea suport cand am nevoie. Banii sunt cam aceiasi ca la fostul studio, dar acum vin cu placere la munca.
Briya

Eu am facut naveta Giurgiu-Bucuresti cateva luni pana m-am hotarat sa ma mut aici. Daca vii din alta parte si nu ai unde sta, sunt studiouri care iti ofera cazare, gen Best Studio sau Studio 20. Dar vezi ca uneori cazarea e cu alte fete si poate sa fie cam haos. Eu prefer sa inchiriez ceva singura si sa-mi vad de treaba.
No avatar
EuMe

AlinaXx;n64211 wrote: Fetelor, m-ati lamurit partial, dar inca sunt in dubii 😅. Eu vreau sa fac bani multi, dar nici sa ma simt ca la munca de sclav. Vad ca unele studiouri sunt mai reci, altele mai relaxate. As vrea ceva echilibrat, unde sa simt ca am sustinere dar si sa castig bine. Oricum, va multumesc mult pentru raspunsuri! ❤️
Alina, vezi ca unele studiouri au contracte mai complicate, sa nu te trezesti ca te obliga sa ramai x luni sau ca daca pleci trebuie sa platesti nu stiu ce taxe. Intreaba de asta la interviu! La Charm Studios nu am avut probleme, mi-au explicat totul clar si n-a fost nicio chestie ascunsa, dar am auzit fete plangandu-se ca la unele locuri nu e la fel.
BlueMood

Fetelor, ati observat ca in Bucuresti studiourile sunt ori foarte mari si reci, ori mici si mai prietenoase? Eu una am fost la un studio mare si n-am mai suportat stresul, acum sunt la Models4Models si e mai chill. Dar fiecare cu ce ii place.
No avatar
21andcounting

Alina, daca vrei sa castigi bine si sa ai sustinere, incearca Standard Studio sau Prime Videochat. Nu sunt cele mai mari studiouri, dar au conditii ok si nu te preseaza psihic. Eu am testat mai multe si pana la urma am ramas unde ma simt bine, ca altfel te arzi repede.
Klaudya

BlueMood;n64219 wrote: Fetelor, ati observat ca in Bucuresti studiourile sunt ori foarte mari si reci, ori mici si mai prietenoase? Eu una am fost la un studio mare si n-am mai suportat stresul, acum sunt la Models4Models si e mai chill. Dar fiecare cu ce ii place.
Da, BlueMood, fix asa e! La cele mari e mai organizat, dar si presiunea e mare, la cele mici e mai relaxat, dar poate nu au atatea resurse sa te promoveze. Eu as alege un studio mediu, unde sa am si suport, si liniste. Parerea mea.
No avatar
Meda23

Faza e ca multi cred ca videochatul inseamna sa te bagi in camera si gata, faci bani. Dar realitatea e ca trebuie sa fii si sociabila, si sa ai rabdare, si sa te ocupi de membrii tai. Daca ai asteptari realiste, ai sanse mari sa reusesti.
Briya

Meda23;n64222 wrote: Faza e ca multi cred ca videochatul inseamna sa te bagi in camera si gata, faci bani. Dar realitatea e ca trebuie sa fii si sociabila, si sa ai rabdare, si sa te ocupi de membrii tai. Daca ai asteptari realiste, ai sanse mari sa reusesti.
Corect, Meda! Eu am venit in Bucuresti crezand ca doar arati bine si gata, banii curg. Dar dupa aia am vazut ca trebuie sa si vorbesti, sa te implici, sa ai energie. Am vazut fete superbe care n-au facut nimic ca nu stiau sa tina o discutie.
Scrie răspuns