Cel mai bun studio de videochat din Bacău

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Theonaaa

Si eu cred ca cea mai buna miscare pe care o poti face e sa alegi un studio dintr-un oras mare. Iasi-ul e aproape, e accesibil si are studiouri de top. Nu ai ce sa pierzi daca incerci! Daca Heylux ti se pare prea luxos poti incerca la Lucky studio ca e mai relaxata asa atmosfera. Dar diferenta mare e la bani. Zilele trecute un model din studio a facut 133.000 de dolari in 2 saptamani la studio!
No avatar
Ancutzaaa

Da, stiu si eu cine-i modelul. Impresionant. Dar au mai fost si inainte castiguri de peste 100.000 de dolari la inca vreo 2 fete din studio din ce stiu eu. Deci, daca vreau sa fac bani seriosi, Bacau = NU, Iasi = Da. 😂
Diana2001

Exact! si daca mai ai intrebari, noi suntem aici sa te ajutam! Hai ca ai luat decizia corecta, Ilinca! ?
No avatar
IlincaC

Multumesc mult, fetelor! am sa fac tot posibilul sa ajung la Heylux cat mai curand. sper sa ne mai auzim sa va spun cum a fost prima mea luna!
Ruxyyy

asteptam vesti! O sa vezi ca o sa-ti placa si o sa te intrebi de ce nu ai facut pasul mai devreme. ?
Theonaaa

Hai ca ai facut o miscare buna! sper sa te intalnesc in studio si sa discutam despre ce vrei sa faci si cum te simti in Iasi ?
No avatar
MirelaIch

O sa vezi ce schimbare de viata e! succes si te asteptam cu vesti bune! ? Felicitari pentru curaj! O sa vezi ca o sa fie cea mai buna decizie din viata ta! 🎉
No avatar
Figuri

Cate minciuni aberante aveti in voi numai sa atrageti cateva fete naive
No avatar
Figuri

La Heylux trebuie sa dai si pasarica la șefi.Si sunt mai multi.Daca nu ai nimic impotriva cu asta du-te acolo
Scrie răspuns