Cel mai bun studio de videochat din Bacău

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
MirelaIch

Eu lucrez mai mult ziua, pentru ca imi place sa am serile libere. Daca ai un studio bun care te promoveaza corect, poti face bani la orice ora. totul e sa iti creezi o baza de clienti fideli care stiu cand te gasesc online.
No avatar
IlincaC

Mi se pare foarte tare ca puteti sa va alegeti programul! La alte joburi trebuie sa muncesti fix cand ti se spune si nu prea ai libertate de alegere. La mine la magazin era foarte strict patronul. De asta am hotarat sa plec si nu ma mai duc de cateva saptamani sa vand ca m-am saturat.
Diana2001

Videochatul iti ofera libertate financiara, dar si de timp. Daca azi vreau sa imi iau o zi libera, pot sa o fac fara probleme. Nu trebuie sa cer voie nimanui. ?Din nou, aici depinde de studio si cat de mult esti respectata.
Diana2001

IlincaC;n64180 wrote: Mi se pare foarte tare ca puteti sa va alegeti programul! La alte joburi trebuie sa muncesti fix cand ti se spune si nu prea ai libertate de alegere. La mine la magazin era foarte strict patronul. De asta am hotarat sa plec si nu ma mai duc de cateva saptamani sa vand ca m-am saturat.
Videochatul iti ofera libertate financiara, dar si de timp. Daca azi vreau sa imi iau o zi libera, pot sa o fac fara probleme. Nu trebuie sa cer voie nimanui. ?Din nou, aici depinde de studio si cat de mult esti respectata.
No avatar
IlincaC

Stiu o fata care face videochat deja dar incearca de acaasa, ca zice ca-i raman ei toate incasarile. Nu face prea multi bani si e cam plictisita din ce vad dar ea tot insista. Oare e o varianta si asta? Voi ce ziceti, de ce ati ales un studio?
Theonaaa

IlincaC;n64183 wrote: Stiu o fata care face videochat deja dar incearca de acaasa, ca zice ca-i raman ei toate incasarile. Nu face prea multi bani si e cam plictisita din ce vad dar ea tot insista. Oare e o varianta si asta? Voi ce ziceti, de ce ati ales un studio?
Pai ia gandeste-te, oare de ce? Fix pentru ca singura n-as castiga bani si m-as plictisi si eu intre 4 pereti, zi de zi. Plus ca n-as avea training, suport tehnic, nimic.
No avatar
MirelaIch

si eu am vrut la un moment dat sa fac de acasa, dar mi-am dat seama ca nu e asa simplu. Daca nu ai promovare si nu ai pe cineva care sa te ajute, poti sa ajungi sa faci mai putini bani decat la studio. Plus ca vecinii incep sa fie curiosi si s apuna intrebari. Cred ca la un studio gen Heylux orice model poate sa faca mai multi bani ca acasa.
No avatar
Ancutzaaa

Cred ca cel mai mare dezavantaj al Bacaului este ca nu ai sanse reale sa cresti. adica nu ai cu cine sa te consulti, nu ai de la cine sa inveti. E ca si cum ai incerca sa faci un job complicat fara sa ai niciun sprijin. Pericolul e ca iti pierzi moralul si te lasi, si pe urma tot la raft in cartier ajungi, pe 2500 de lei sau cat ziceai ca faci acum.
Ruxyyy

De asta majoritatea fetelor pleaca la Iasi sau Bucuresti. Nimeni nu sta acasa daca vrea sa faca bani seriosi.
No avatar
Figuri

Mereu imi stergeti mesajele dar eu pot sa dau altele.Pana le stergeti, sunt citite de cateva persoane..
Va faceti o reclama de rahat.Sunteti atat de aberanti sa va faceti mai multe conturi si sa vorbiti intre voi.Nu stiu pe cine credeti voi ca prostiți asa.Sunteti penibili
Scrie răspuns