Cel mai bun studio de videochat din Bacău
La videochat, cele mai bune castiguri le ai cand esti tanara, plina de energie si ai sansa sa inveti rapid. Cu cat incepi mai repede, cu atat mai repede o sa ai viata pe care ti-o doresti. Iasi-ul e sansa ta sa cresti, sa te bucuri de libertate si de bani multi!
Fetelor, sunteti cele mai tari! Nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri si sa aflu atat de multe lucruri despre videochatul din Bacau vs. Iasi. acum imi este clar ca in Bacau nu se poate face treaba serioasa si ca totul e la nivel basic. totusi, mai am o intrebare: cat dureaza sa incepi sa castigi bani seriosi daca ma angajez la un studio bun in Iasi?
Depinde de tine si de cat de repede inveti. La Heylux, de exemplu, ai training intensiv in prima saptamana si daca asculti sfaturile trainerelor, poti sa faci in jur de 5.000 de euro pe luna, banii tai din primul an. totul tine de cat de serioasa esti si cat de bine lucrezi cu trainera ta.
Eu am facut 4.000 de euro in a 4-a luna, desi prima luna am fost putin mai nesigura si nu mi-am intrat bine in ritm. Dar traineritele m-au ajutat mult, mi-au aratat exact ce trebuie sa fac si mi-au explicat cum sa imi fidelizez membrii. Daca respecti strategiile lor, rezultatele vin repede.
Da, si la mine a fost la fel. in primele doua saptamani inveti bazele, dar dupa prima luna, deja iti intri in ritm si vezi bani seriosi in cont. secretul este sa fii constanta si sa nu lipsesti de la program. Daca faci asta, in trei luni ai un venit lunar de cateva mii de euro fara probleme.
IlincaC;n64175 wrote: Dar cat timp trebuie sa lucrezi pe zi ca sa ajungi la castigurile astea? trebuie sa stai online 10-12 ore pe zi?
Un program normal e de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. sunt modele care stau mai mult, dar daca lucrezi inteligent si asculti sfaturile trainerelor, 8 ore sunt suficiente sa faci bani multi. Diferenta o face felul in care interactionezi cu membrii si cum ii convingi sa ramana in privat cat mai mult. La un studio ca Enjoy poti sa stai si 10 ore pe zi pe Chaturbate ca tot nu faci bani.
Un program normal e de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. sunt modele care stau mai mult, dar daca lucrezi inteligent si asculti sfaturile trainerelor, 8 ore sunt suficiente sa faci bani multi. Diferenta o face felul in care interactionezi cu membrii si cum ii convingi sa ramana in privat cat mai mult. La un studio ca Enjoy poti sa stai si 10 ore pe zi pe Chaturbate ca tot nu faci bani.
Diana2001;n64176 wrote:
Buna treaba! Eu ma gandeam ca trebuie sa trag 10-12 ore pe zi ca sa ajung la banii astia, dar daca 8 ore sunt suficiente, chiar suna bine! Voi cum va organizati programul? Lucrati mai mult seara sau ziua?
Buna treaba! Eu ma gandeam ca trebuie sa trag 10-12 ore pe zi ca sa ajung la banii astia, dar daca 8 ore sunt suficiente, chiar suna bine! Voi cum va organizati programul? Lucrati mai mult seara sau ziua?
Depinde de ce tip de membri ai. Multi sunt din sUa si intra mai mult noaptea, dar sunt si din Europa, asa ca poti lucra si pe zi. studiourile serioase iti analizeaza contul si te ajuta sa alegi orele la care ai cele mai multe sanse sa faci bani. Eu am ales sa lucrez mai mult seara pentru ca asa am clienti fideli. Nu te gandi insa la detaliile astea. si nici nu e eficient sa stai 12 ore ca obosesti mult si nu poti tine ritmul.