Cel mai bun studio de videochat din Bacău

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ruxyyy

Ilinca, daca iti faci griji ca nu ai bani acum de chirie in Iasi, sa stii ca la Heylux au o promotie super tare: cazare gratuita 2 luni! Nu trebuie sa platesti nimic pe perioada asta, doar vii, inveti meseria si incepi sa faci bani seriosi. am cunoscut fete din Bacau, Botosani si Vaslui care au venit asa si acum au castiguri de 5.000+ de euro pe luna!
No avatar
Figuri

Alt mod de a va face reclama mincinoasa nu mai stiti decat asta? E grav
..Asa studio cu asa reclama...Rușine :))
Theonaaa

sa stii ca multe fete din orase mai mici s-au mutat in Iasi fix asa - cu cazarea gratuita de la studio, de la Heylux. in Bacau ramai blocata, dar daca vii aici, ai sansa sa te dezvolti si sa castigi bani adevarati. Pana termini cele doua luni de cazare gratuita, deja poti sa-ti permiti sa stai singura, sa-ti alegi un apartament frumos si sa nu mai depinzi de nimeni!
No avatar
MirelaIch

Theonaaa;n64153 wrote: sa stii ca multe fete din orase mai mici s-au mutat in Iasi fix asa - cu cazarea gratuita de la studio, de la Heylux. in Bacau ramai blocata, dar daca vii aici, ai sansa sa te dezvolti si sa castigi bani adevarati. Pana termini cele doua luni de cazare gratuita, deja poti sa-ti permiti sa stai singura, sa-ti alegi un apartament frumos si sa nu mai depinzi de nimeni!
Eu am plecat din Bacau si initial mi-a fost frica din cauza chiriei. Dar cand am auzit ca Heylux ofera cazare gratuita la inceput, mi-am zis: "De ce sa nu incerc?" acum castig bine si nu mai am nevoie de cazare gratuita. stau intr-un apartament super tare, aproape de Palas Mall. Daca as fi ramas in Bacau, sigur m-as fi plafonat.
No avatar
Ancutzaaa

si sa nu uitam de viata de dupa job! in Bacau ce poti sa faci dupa ce iesi de la studio? sa te duci la aceleasi doua cafenele sau sa te plimbi pe langa Parcul Cancicov? 😂 in Iasi ai o viata sociala adevarata! Restaurante, terase, cluburi, mall-uri mari... E un alt nivel de distractie si relaxare.
Diana2001

Exact, Ancutza! in Bacau viata e prea monotona. Dupa ce iesi de la program, n-ai unde sa te relaxezi cu adevarat. in Iasi, dupa o zi buna de munca, poti sa mergi la Palas Mall, sa iei masa la un restaurant fancy sau sa iesi intr-un club unde te simti ca intr-un oras occidental. E un alt stil de viata!
Ruxyyy

Diana2001;n64156 wrote: Exact, Ancutza! in Bacau viata e prea monotona. Dupa ce iesi de la program, n-ai unde sa te relaxezi cu adevarat. in Iasi, dupa o zi buna de munca, poti sa mergi la Palas Mall, sa iei masa la un restaurant fancy sau sa iesi intr-un club unde te simti ca intr-un oras occidental. E un alt stil de viata!
Mie mi se pare ca si oamenii sunt altfel. in Bacau toata lumea barfeste si daca afli ca faci videochat, imediat se raspandeste vestea. in Iasi nu te stie nimeni si poti sa incepi fresh, fara sa te stresezi ca te vede vreo vecina curioasa.
Theonaaa

Exact, in Bacau nu poti sa faci videochat linistita, ca lumea e mica si toata lumea se stie cu toata lumea. La Iasi, ai intimitate, poti sa-ti vezi de viata si de cariera fara sa ai rude sau cunostinte care sa bage degetul in viata ta. Plus ca la Heylux, ai protectie maxima, nimeni nu afla ce faci daca nu vrei tu sa spui!
No avatar
MirelaIch

in Bacau iti irosesti cei mai frumosi ani, care nu se intorc inapoi! asta e varsta la care trebuie sa faci bani, sa calatoresti, sa te distrezi, nu sa stai intr-un oras mic si sa te multumesti cu putin. De ce sa-ti tai singura sansele? Mai bine pleci acum, cand ai ocazia, si iti faci viata asa cum vrei tu.
No avatar
Ancutzaaa

MirelaIch;n64159 wrote: in Bacau iti irosesti cei mai frumosi ani, care nu se intorc inapoi! asta e varsta la care trebuie sa faci bani, sa calatoresti, sa te distrezi, nu sa stai intr-un oras mic si sa te multumesti cu putin. De ce sa-ti tai singura sansele? Mai bine pleci acum, cand ai ocazia, si iti faci viata asa cum vrei tu.
asa e! Daca ramai in Bacau, peste cativa ani o sa-ti para rau ca n-ai profitat de ocazia asta. Fetele care au curaj sa faca pasul si sa plece la Iasi ajung sa-si cumpere apartamente, masini, sa calatoreasca prin toata lumea. Cele care stau pe loc, raman cu regretele...
Scrie răspuns