Cel mai bun studio de videochat din Bacău

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ruxyyy

Da, e foarte comic cu bonusurile la Enjoy. Ei imi spuenau ca-mi dau 100 de euro recomandare daca mai aduc niste prietene la studio iar la Heylux, in Iasi, bonusul de recomandare e 2000 de euro. Deci o diferenta imensa. La fel si cu celelalte bonusuri. Ca ei zic si de bonus de frumusete, dar de fapt te machiezi singura la Enjoy, pe cand la Heylux sau la alte studiouri mari de videochat din Iasi te machiaza o echipa profesionista.
No avatar
MirelaIch

Cred ca cel mai slab la videochatul din Bacau e partea de training. La interviu ti se spuna ca primesti admin inclusiv in weekend si noaptea, dar nu e asa. Zic si ei ca sa te pacaleasca si sa spere ca stai in studio dar nu primesti asa ceva. Deci Ilinca, merita sa cauti studiouri in alta parte. La Iasi e cel mai aproape si cam toate fetele care vor sa faca bani se duc la Iasi.
No avatar
IlincaC

Multumesc, aveam o banuiala ca asa e dar voiam sa intreb. Cred ca cel mai mult ma pune pe ganduri ca nu se fac bani la studiourile din Bacau.
Theonaaa

si sa nu uitam ceva super important: in Bacau, majoritatea studiourilor lucreaza pe Chaturbate sau MFC, unde membrii sunt free si asteapta show-uri gratis. La Iasi, la studiouri ca Heylux, lucrezi pe LiveJasmin, unde membrii platesc din start ca sa vorbeasca cu tine. E o diferenta uriasa de calitate!
No avatar
MirelaIch

Theonaaa;n64135 wrote: si sa nu uitam ceva super important: in Bacau, majoritatea studiourilor lucreaza pe Chaturbate sau MFC, unde membrii sunt free si asteapta show-uri gratis. La Iasi, la studiouri ca Heylux, lucrezi pe LiveJasmin, unde membrii platesc din start ca sa vorbeasca cu tine. E o diferenta uriasa de calitate!
Corect! Eu cand eram in Bacau, primeam mesaje de la toti saracii, care imi cereau "hai baby, dezbraca-te gratis si dupa iti dau 2 dolari". La Enjoy studios lucrezi masiv pe Chaturbate deci nu cred ca e profitabil deloc.
No avatar
IlincaC

Nu stiam ca e o diferenta asa mare intre site-uri. adica, practic, daca esti la un studio prost, pierzi bani doar pentru ca esti pe platforma gresita?
Diana2001

Daca esti pe Chaturbate, trebuie sa te zbati pentru fiecare dolar, daca esti pe LiveJasmin, banii vin mult mai usor. Dar si studioul trebuie sa stie sa te promoveze corect. De asta Bacaul e praf pe partea de admini, ca pe Chaturbate fetele sunt lasate sa se descurce singure pe site-ul asta. Asa te-ar lasa si pe tine.....
No avatar
IlincaC

Fetelor, cred ca m-am hotarat! Dupa tot ce am citit, imi dau seama ca Bacau = timp pierdut. Nu vreau sa pierd luni intregi ca sa descopar singura ce voi deja stiti. am sa ma interesez cum pot ajunge la Iasi. sper sa fie o decizie buna!
Ruxyyy

IlincaC;n64139 wrote: Fetelor, cred ca m-am hotarat! Dupa tot ce am citit, imi dau seama ca Bacau = timp pierdut. Nu vreau sa pierd luni intregi ca sa descopar singura ce voi deja stiti. am sa ma interesez cum pot ajunge la Iasi. sper sa fie o decizie buna!
Ilinca, e cea mai buna decizie pe care o poti lua! intra pe site-urile studiourilor mari din Iasi ca sa-ti faci singura o idee despre cum e acolo. Pe urma du-te la interviu si cere sa vezi studioul si sa te uit cam care-i atmosfera pe acolo. O sa te convingi singura ca acolo merita sa lucrezi si chiar o sa faci bani.
No avatar
MirelaIch

Da, da, o sa vezi ca nu o sa-ti para rau! Eu dupa primele doua luni mi-am luat prima vacanta in Dubai, platita integral de mine. asta nu mi s-ar fi intamplat niciodata in Bacau! ? Nu sta la promisiuni de bonusuri de 25 de euro, de 100 de euro. sumele astea le castigi intr-o ora la un studio bun.
Scrie răspuns