Cel mai bun studio de videochat din Bacău

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
MikiMe

E foarte util si pentru mine. Multumesc Joya! Ce mult mi-ar placea sa te cunosc!Cine stie, daca ajung si eu in Iasi, ne vedem la studioul tau, la Heylux. Pe mine m-ai convins. M-am uitat acum pe site-ul lor si vad o multime de detalii legate de castiguri si conditii de lucru. E trecuta si cazarea asta de care zici tu. Credeam ca toata lumea lucreaza pe Chaturbate dar inteleg ca la Heylux e cu LiveJasmin... Care e diferentata rog?
No avatar
Jomeya

E o diferenta mare. Pe Chaturbate intra gratis oricine si te poate vedea goala. Acolo se baga multe modele columbience care sunt dispuse sa foloseasca la greu jucarii si sa faca tot feluri de lucruri live cu alte fete si cu barbati. Eu n-as face niciodata asa ceva de asta pentru mine studiourile mici care lucreaza pe Chaturbate sunt cu Nu din start. Dam la Heylux se lucreaza mult pe LiveJasmin pentru ca e singurul site premium. Adica nu accepta orice model pe site. Ai envoie sa ai o anumita tinuta, sa se prezinti bine. Heylux e chiar studio partener LiveJasmin si eu am primit extrapromotii ca model nou, plus ca am trafic mult mai mare fata de ce aveam pe Chaturbate in Bacau. Pe scurt, castig mai multi bani si lucrez mai relaxata acum.
Daria.cs

La mine era si Chaturbate si MFC dar cam acelasi lucru. Nu prea faceam diferenta intre ele. Prima impresie nu a fost deloc placuta dar inteleg de ce studioul ala din Bacau lucra pe ele. Acolo nu prea aveam nevoie de training ca e cu mult sex si era f. obositor pentru mine. Plus ca-mi scriau tot feluld e idioti saraci, vai de capul lor...
No avatar
Jomeya

Exact. Pe LiveJasmin sunt numai membri cu bani si discutiile sunt cu totul altfel. Mi se intampla sa stau in privat cate 2 ore cu un membru care vrea doar conversatie. E cu totul altceva. De asta sunt utile sfaturile trainerelor ca ele imi spun ce sa le zic membrilor de tipul asta, cum sa-i atrag spre discutii in loc de show. Recomand cu caldura!
No avatar
IlincaC

Buna, fetele am terminat de 2 ani liceul si lucrez la un magazin alimentar din cartierul Bacovia. Nu castig mai mult de 2.500 lei pe luna cu tot cu bacsis.. Ma gandesc sa ma duc la un studio de videochat din Bacau, ca am auzit ca se castiga bine ca model. Ce parere aveti?
Theonaaa

Hey Ilinca. si eu am lucrat la studiouri de videochat din Bacau dar am plecat dupa vreo 3 luni ca nu era ce trebuie. am lucrat la un studio-fantoma si pe urma la Enjoy studios. Nu stiu daca mai exista si acum dar nu mi-a placut nici acolo. Mi-au promis multe si eram sa lasata sa ma descurc singura. Mi-au promis ca imi asigura si admin in weekend ca asa am vazut si pe site dar nu era asa. Eu am plecat din tara cu iubi dar daca te gandesti la studiouri de videochat cred ca mai bine te duci la Iasi unde sunt studiouri mai mari. Parerea mea.
No avatar
MirelaIch

IlincaC;n64117 wrote: Buna, fetele am terminat de 2 ani liceul si lucrez la un magazin alimentar din cartierul Bacovia. Nu castig mai mult de 2.500 lei pe luna cu tot cu bacsis.. Ma gandesc sa ma duc la un studio de videochat din Bacau, ca am auzit ca se castiga bine ca model. Ce parere aveti?
salut Ilinca. stiu ce zici Theonaa. am incercat si eu videochatul in Bacau dar cu studiourile e mai greu la noi. am lucrat ceva mai mult la Enjoy studios dar nu faceam bani. Parca totul era facut acolo pe saracie si mai erau vreo cateva fete care se multumeau cu putin. am plecat dezamagita si m-am mutat la Iasi ca vorba aia, fac 2 ore si ceva. Videochatul din Iasi e cu totul la alt nivel, sa fim sincere. te incurajez si pe tine sa faci la fel.
Ruxyyy

In Bacau n-are sens sa te angajezi. totul e la nivel de Bacau vorba aia. Eram cam in aceeasi situatie ca tine si am sunat la Heylux, la Iasi. Mi-au oferit si cazare si m-am mutat fara sa stau pe ganduri. Cine sta in Bacau se condamna singura parerea mea. Ca sa castigi 1000- 1500 de euro din jobul asta doar ca stai in oras la tine nu cred ca maerita efortul tau.
No avatar
Ancutzaaa

Vaaai, am auzit de Enjoy studios! Parca m-am simtit mai saraca la studio decat eram inainte :)) Parca si acum imi aduc aminte ca imi promiteau bonus de weekend 25 de euro. Parca eram vanzatoare de paine... adica eu sa stau sa lucrez toate zilele din saptamana ca sa iau 1 milion si ceva ...marele cadou. De asta nu au modele...ca gandesc totul pe saracie, la scara mica, la zgarcenie.
Diana2001

Ancutzaaa;n64130 wrote: Vaaai, am auzit de Enjoy studios! Parca m-am simtit mai saraca la studio decat eram inainte :)) Parca si acum imi aduc aminte ca imi promiteau bonus de weekend 25 de euro. Parca eram vanzatoare de paine... adica eu sa stau sa lucrez toate zilele din saptamana ca sa iau 1 milion si ceva ...marele cadou. De asta nu au modele...ca gandesc totul pe saracie, la scara mica, la zgarcenie.
Asta inca nu e nimic.... Enjoy studios cred ca e singurul studio de videochat din Bacau si din Romania care imi spune mie ca model ca imi da 100 de euro bonus de vechime (de parca as fi veche eu...) dupa 1 an de zile. adica stau si lucrez la studio si ii dau jumate din ce castig timp de 12 luni ca sa imi dea o amarata de 100 de euro bonus.. si eu zic ca e bine sa te muti la Iasi ca videochatul din Iasi e cu totul la alt nivel.
Scrie răspuns