cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
oana_oana311

buna. a incercat cineva transfer din cont secondar cosmo in cont bancar? eu tot incerc si nu merge nu se incarca
No avatar
tvclementine

Salutari.
Aveam niste bani pe card (Cosmopayment), dar azi am descoperit ca my balance este 0. Am intrat la Transaction History si am vazut urmatoarele: o suma de bani oprita pentru activarea cardului (-12.95 USD de care normal ca stiam), dar si restul de bani, care fusesera inainte pe card in cont, si care apar cu urmatoarea expresie -71.53 USD Monthly Fee - Activation. Web service unload by .... Ce este cu acest Monthly Fee - Activation? Mi se pare dubioasa expresia. Cine naiba ia atatia bani lunar ca fee? A mai intampinat cineva problema asta?

PS. Am lamurit ce s-a intamplat. Eu am contul de 2 ani ,si abia acum o luna am hotarat sa-l folosesc, fortat de Adultwork pentru ca acestia au renuntat la Paxum ca metoda de plata. Deci, acel Monthly Fee este toate suma acumulata timp de doi ani, cate 3$ per luna, cat e fee-ul lunar de mententanta.
No avatar
Larisa21

Buna seara,

Imi expira cardul in ian, mai e cineva in ac situatie? Cum ati procedat, ati comandat unul nou sau vine automat?
No avatar
Laura789

Buna ziua. Am primit instiintare de la anaf sa platesc taxe pt o platforma de videochat din 2018-2023.am card cosmopayment.problema e ca cardul nu imi da tranzactiile cu comisioane cu tot de pe toti anii doar pe ultimii pe 3 ani si nu stiu cum sa fac sa fac rost de ele sa mai pot reduce din plata.a mai trecut cineva prin asta?facturi,bonuri cine mai are de acum 5 ani,e groaznic :(
No avatar
Laura789

Buna ziua. Am primit instiintare de la anaf sa platesc taxe pt o platforma de videochat din 2018-2023.am card cosmopayment.problema e ca cardul nu imi da tranzactiile cu comisioane cu tot de pe toti anii doar pe ultimii pe 3 ani si nu stiu cum sa fac sa fac rost de ele sa mai pot reduce din plata.a mai trecut cineva prin asta?facturi,bonuri cine mai are de acum 5 ani,e groaznic :(
No avatar
Ninanina

Cum te-au gasit din moment ce scoteai pe cardul de cosmopayment? Poti da mail la cosmopayment banuiesc, si sa le ceri detaliat tranzactiile. Doar atat ti-au cerut? Nu au pus penalizari? Dubios
No avatar
eva7424

pt ce platforma? poti fi mai explicita te rog? si din cate stiam si eu nu prea aveau cum sa te prinda daca scoteai banii prin cosmo
No avatar
Figuri

Ai pe dracu sa te ia Laura789 :))
No avatar
Intheshadow

Nu mai mintii fai lumea aiurea,ai o p..in cur de platit
Scrie răspuns