model mfc
It girl;n63798 wrote: Bună [USER=9872]PaulaA[/USER] ! Si eu lucrez tot de la 07:00, chiar mi aș fi dorit să încep mai devreme (să pot prinde tura US) dar mereu încep târziu. Poate așa s a înțeles dar nu sunt un model de succes dacă te referi la MFC cam score, un singur membru mă duce acolo si cam score ul aduce alți tippers. Eu lucrez pe nișă (mistress) și cred ca asta ajută mult din toate punctele de vedere dar și girl next-door, practic adun o categorie mai mare de membri + 4 site-uri simultan. Nici eu nu am mulți viewers, cred ca în mare parte depinde de noi să arătăm cat de bine putem, tehnologie performantă, engleză bună și sa ne relaxăm ca oricât de rău ar fi tot câștigăm extrem de mult față de un serviciu normal nine to five prin frig...eu lucrez rar, nu fac prea multe compromisuri, chiar nu sunt un model de urmat 😞
Care-i tura US te rog! Multumesc!
Care-i tura US te rog! Multumesc!
Practic când mă gândesc eu ca un american termină jobul, treburile, adoarme soția și el pierde timpul. La ei 09:00-10:00PM, la noi 04:00-05:00AM. Acum depinde unde ai realizat tu intre timp ca "prinzi” mai bine, la americani sau la europeni și cum ți ai obișnuit membrii în timp pentru ca traficului e mort la ora asta...Bine, asta îmi imaginez eu, take it with a grain of salt
Imi spunetin si mie ce camera folositi tot vad ca acum fetele au camere care sa vad super bine si as vrea si eu. Eu intru doar in weekend dar am intrat si in cursul saptamanii si imi merge imi fac minimul de 1000lei in 5 ore eu stau pe 10 siteuri dar am experienta si nu imi este greu . Dar in weekend fac cel mai mult.. nici nu prea imi vine sa intru in timpul saptamanii cand vad cat de usor fac in weekend dar am inceput sa ma tin de cateva saptamani si chiar vad diferenta .