model mfc

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
didi

Buna ! stie cineva daca myfreecams mai primeste modele din Romania ? am incercat sa imi fac un cont dar nu am primit niciun raspuns . au trecut 3 saptamani si nimic ...
am dat email la modelsuport ... niciun raspuns ...
No avatar
Cornelia

Ai mai avut cont la ei ??
EllaM.

buna. nu cred ca mai primesc, si eu am incercat timp de o luna si nimic. pana la urma m am conectat cu un cont de il facusem acum 7 ani si am stat pe el o luna, merge sa intr on dar am camscore de 500 si ceva deci trafic max 30 oameni in camera. deci doar daca ai ceva cont deja facut cred ca mai poti fi pe MFC
No avatar
didi

nu am mai avut cont la ei
No avatar
didi

foarte ciudat .. de ce nu ar mai primi modele noi ..
No avatar
Intheshadow

Pt ca nu mai vor sa colaboreze cu modele independente din Ro,ci doar cu studiouri
No avatar
PaulaA

Păi KFC nu știu de ce nu lasă și modelul independent să facă bani stai în Sandra cu maxim 30 de oameni, părerea mea ca tot din cauza lor nu fac bani modelele independente
No avatar
PaulaA

Păi mfc nu știu de ce nu lasă și modelul independent să facă bani stai în camera cu maxim 30 de oameni, părerea mea ca tot din cauza lor nu fac bani modelele independente
It girl

MFC dintotdeauna a susținut modelele independente, ba chiar la un moment dat nu mai accepta studiouri ci doar fete independente. Evident ca s au mai schimbat doar ca in ultimii ani se vorbește extrem de des ca nu accepta românce deși unele reușesc nu știe nimeni pe ce criterii sunt alese. MFC a fost dintotdeauna un site strict (personal nu am avut nici cea mai mică problemă) dar cunosc multe persoane care au fost banate fără drept de replică.
It girl

Mint, la un moment dat nu mi au mai acceptat buletinul și a trebuit să îmi fac pașaport permanent. Încearcă cu pașaportul dacă ai unul
Scrie răspuns