Buna ! stie cineva daca myfreecams mai primeste modele din Romania ? am incercat sa imi fac un cont dar nu am primit niciun raspuns . au trecut 3 saptamani si nimic ...
am dat email la modelsuport ... niciun raspuns ...
model mfc
buna. nu cred ca mai primesc, si eu am incercat timp de o luna si nimic. pana la urma m am conectat cu un cont de il facusem acum 7 ani si am stat pe el o luna, merge sa intr on dar am camscore de 500 si ceva deci trafic max 30 oameni in camera. deci doar daca ai ceva cont deja facut cred ca mai poti fi pe MFC
-
Intheshadow
Pt ca nu mai vor sa colaboreze cu modele independente din Ro,ci doar cu studiouri
MFC dintotdeauna a susținut modelele independente, ba chiar la un moment dat nu mai accepta studiouri ci doar fete independente. Evident ca s au mai schimbat doar ca in ultimii ani se vorbește extrem de des ca nu accepta românce deși unele reușesc nu știe nimeni pe ce criterii sunt alese. MFC a fost dintotdeauna un site strict (personal nu am avut nici cea mai mică problemă) dar cunosc multe persoane care au fost banate fără drept de replică.