Si barbatii isi pot infrumuseta si deghiza chipul

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Filip

La fel ca si femeile, cum bine stim si barbatii isi pot pensa sprincenele, se pot epila, pot merge la saloane de infrumusetare, solar, spa, etc. Si pentru barbati aceste imbunatatiri sunt benefice, mai ales pentru cei care fac videochat. De asemeni, la fel ca si o femeie, un barbat poate purta o peruca si ochelari fake, pentru a nu fi recunoscut pe site-uri si de asemeni pentru a aborda un look nou fara a isi tunde si vopsi parul foarte des. Mai este o categorie de barbati carora le cade parul pe masura ce inainteaza in varsta, ei pot apela cu usurinta la peruci pentru a ascunde acest complex.

Alessia

Nu stiu cate modele de sex masculin apeleaza la peruci, dar cu siguranta i-ar putea ajuta mai ales pe cei care au inceput de calvitie (se poate intampla sa apara chiar si la varsta de 20 ani, din pacate)....dar trebuie sa fie dispusi sa investeasca intr-o peruca de calitate ca cea prezentata in imagine.

No avatar
ReGina

Ce-mi plac barbatii care se preocupa de aspecul lor fizic!Normal,totul trebuie sa aiba o limita,as fi stanjenita sa vad ca iubitul meu este mult mai interesat de epilat,solar,etc,decat sunt eu.
No avatar
Alice

Avand in vedere ca sunt modele de videochat, este normal si chiar indicat ca baietii / barbatii sa acorde si ei multa atentie aspectului fizic. In viata de zi cu zi este de preferat sa existe un echilibru, mai ales daca sunt hetero, altfel este posibil sa aiba mai mult succes la barbati decat la femei.
Cat despre peruci, cred ca orice femeie (si nu numai) ar prefera ca barbatul sa fie natural, chiar daca are calvitie....intr-un moment mai "intens" este posibil ca persoana cu care s-a cuplat sa aiba un soc cand va ramane cu peruca in mana :)).
No avatar
bug.dan

Din fericire nu am nevoie de peruca....nu simt nici nevoia de a ma ascunde, nu am de cine. Sper sa nu ajung in situatia de a imi pierde parul, cel putin nu acum cat sunt inca tanar...daca s-ar intampla asta, mai degraba as apela la implantul de par decat la peruca.
No avatar
Antonia

Cu peruca sau fara, important este sa fie ingrijiti! Sa aiba parul proaspat spalat, sa nu dea pe afara parul de la subrat, mie imi plac foarte mult sprancenele pensate si tunse daca este cazul ( mi se pare ca schimba total aspectul fetei atat la femei cat si la barbati) si bineinteles un corp bine lucrat (fara sunculite care sa reverse peste marginea boxerilor :D )
Leticia

Asa e,de multe ori mai intru si eu in camerele domnilor si ma crucesc de ce vad, sunt unii cu adevarat ingrozitori, nu stiu cum de fac videochat avand in vedere ca sunt grasi, neepilati(arata ca niste maimute) :)) si nu stiu nici engleza :))
Money Makes the World Go Round
No avatar
raini

Ah, daca ati sti cate tipuri de modele din randul barbatilor sunt....;;) Unii sunt de-a dreptul inspaimantatori. Putini sunt cei ingrijiti. De vreme ce inca mai sunt activi pe site-uri, ma gandesc la faptul ca au "cautare", au admiratori etc. Cati bani fac...n-as sti sa va spun.
No avatar
Camelia

Antonia;4213 wrote: Cu peruca sau fara, important este sa fie ingrijiti! Sa aiba parul proaspat spalat, sa nu dea pe afara parul de la subrat, mie imi plac foarte mult sprancenele pensate si tunse daca este cazul ( mi se pare ca schimba total aspectul fetei atat la femei cat si la barbati) si bineinteles un corp bine lucrat (fara sunculite care sa reverse peste marginea boxerilor :D )

Corect! Sunt perfect de acord cu tine. Degeaba ai peruca sau mai stiu eu ce accesoriu, daca esti vizibil neingrijit/a.
No avatar
Emanuelle

Camelia daca sunt boxeri e ok, dar de multe ori sunt chiloti de la toneta :))))) asta in cazul romanilor amatori de videochat.Ce am observat e ca au freza bine pusa la punct ,Smiley style :P
Scrie răspuns