Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Carina;1801 wrote: Nu pot sa ma consider inca un model de succes,in viitor sper sa ajung la acest nivel.In opinia mea un model de succes nu reprezinta persoana care castiga sute de mii de euro pe luna ci cea care este echilibrata,muncitoare,care castiga suficienti banuti cat sa aiba un trai peste nivelul mediu si nu face compromisuri in fata camerei.
Atat timp cat tu esti multumita de rezultatele muncii tale, asta e cel mai important aspect de care ar trebui sa tii cont. E normal sa evoluezi, usor-usor si sa tinzi spre mai mult si mai bine. Am si eu limitele mele si lucruri pe care nu le-as face niciodata, nici in ruptul capului. Dar stii vorba aia: never say never. :P
bug.dan;1802 wrote: Ma tot gandesc de ceva timp sa incerc sa lucrez si la cuplu (fata - baiat). Stiti cumva daca se castiga mai bine decat ca baiat singur? Am vazut videoclip-ul asta si cred ca ar fi incitant sa lucrez cu o fata. Conteaza mult felul cum prezinti toata povestea si ideea de cuplu, plus costumatii si eventual un decor pe masura...cu alte cuvinte, sa stii cum sa vinzi imaginea cuplului. Este valabil si pentru modelele single, dar sexul frumos ramane sexul frumos ;) Credeti ca este posibil sa ajungi sa fii un model de succes in cuplu sau mai degraba singur?
https://vimeo.com/80165463
Din punctul meu de vedere, depinde de multi factori: de ex. daca e prietena ta sau pur si simplu o fata oarecare si faceti asta doar atat timp cat sunteti online, privind totul ca pe un job si atat, fara alte implicatii. Sigur ca si decorul, hainele si tot ceea ce lasati sa se vada in fata camerei conteaza foarte mult. Nu ai nimic de pierdut daca incerci (incercarea moarte n-are). Oricum, dupa cum vezi nu este o singura parere la unison, asa ca pana nu incerci nu ai de unde sti.
Nord;1808 wrote: Depinde : unii fac mai multi bani singuri decat la cuplu , un lucru este cert o fata singura va face mai multi bani decat la cuplu ( asta in cazul in care nu are unele deficiente cum ar fi necunoasterea limbii engleze) , insa un baiat s-ar putea sa castige mai bine la cuplu decat singur ! Cel mai multi bani pentru un baiat totusi cred ca iar castiga la cuplu male + male adica cu inca un baiat , astfel de cupluri sunt destul de cautate iar membrii atrasi de aceasta categorie au in general multi bani si sunt dispusi sa plateasca bine ! Spor acolo !
Am auzit si eu cum ca aceasta categorie male - male este foarte cautata de membri. Dar oare poti face lucrul asta daca nu apartii genului? Adica doar pentru banuti? Ma gandesc ca pentru baieti e o chestiune mai delicata, ca sa zic asa si nu stiu cati dintre ei ar fi dispusi sa faca asta. Cred ca cei care fac cuplu apreciaza si se bucura de ceea ce fac.
Nord;1808 wrote: Depinde : unii fac mai multi bani singuri decat la cuplu , un lucru este cert o fata singura va face mai multi bani decat la cuplu ( asta in cazul in care nu are unele deficiente cum ar fi necunoasterea limbii engleze) , insa un baiat s-ar putea sa castige mai bine la cuplu decat singur ! Cel mai multi bani pentru un baiat totusi cred ca iar castiga la cuplu male + male adica cu inca un baiat , astfel de cupluri sunt destul de cautate iar membrii atrasi de aceasta categorie au in general multi bani si sunt dispusi sa plateasca bine ! Spor acolo !
eu zic ca depinde: se poate sa castigi mai bine singura, sau se poate sa iti mearga super bine la cuplu. spun asta pentru ca stiu cateva persoane care fac la cuplu si castiga foarte bine ( cand au inceput, faceau separat si castigau putin). am ramas uimita cand am vazut prima data cate categorii diferite sunt pe site-uri. trebuie sa ne reinventam mereu, indiferent ca optam sa facem separat sau la cuplu, mereu vor fi noi cerinte din partea membrilor (cateodata am senzatia ca sunt interminabile).
Filip;1806 wrote: Castigul depinde de tine in mare parte, poti face multi bani si singur, insa adevarul este ca te-ar ajuta o colega ;). Cum spuneai si tu ''sexul frumos conteaza'' si sa nu uitam ca majoritatea membrilor sunt barbati. Sfatul meu este sa incerci la cuplu. Succes la banuti!
sunt de parere ca succesul nu depinde daca faci cuplu sau optezi pentru varianta de a face singur. nu asta iti garanteaza succesul, ci mai degraba ce faci tu in varianta aleasa de tine, cum te implici, cat esti de dedicat, cat de mult incerci sa evoluezi si sa investesti totodata.
Carina;1801 wrote: Nu pot sa ma consider inca un model de succes,in viitor sper sa ajung la acest nivel.In opinia mea un model de succes nu reprezinta persoana care castiga sute de mii de euro pe luna ci cea care este echilibrata,muncitoare,care castiga suficienti banuti cat sa aiba un trai peste nivelul mediu si nu face compromisuri in fata camerei.
eu am momente si momente, cand mai mult cand mai putin, dar incerc sa pastrez totusi un echilibru. recunosc si ca daca imi pun in minte sa cumpar ceva scump pt casa, sa renovez si clar am nevoie de multi banuti, fac tot posibilul si ii castig repede. tind spre mai bine; in orice caz, nu vreau sa castig mai putin decat in prezent.
anastasia;1814 wrote: Dar oare poti face lucrul asta daca nu apartii genului? Adica doar pentru banuti?
E greu sa faci asta daca nu esti gay, e clar ! Oricum e greu sa faci bani ca si baiat singur daca nu esti gay sau daca nu cunosti foarte bine modul lor de comportament , limbajul lor etc ! Asa ca cel mai bine pentru un baiat straight daca doreste sa fie model e sa faca la cuplu cu o fata ! Oricum pentru barbati e ceva mai dificil si implica mult mai multa munca decat pentru femei ! Totusi exista si alte posibilitati pentru un barbat de a face bani din videochat , daca vrei cu adevarat si te implici o sa poti ! Mult succes tuturor !
Bine punctat: "daca vrei cu adevarat si te implici o sa poti !". Lucrul asta ar trebui pus pe primul loc cand vine vorba de munca, indiferent de natura ei. Ca sa ai rezultate bune si sa fii multumit, trebuie sa te implici si sa fii dedicat, altfel s-ar putea sa fie ori un esec total, ori sa nu ai rezultatele scontate. Ambitia si determinarea duc spre succes garantat, cu toate ca vor mai fi si momente grele sau obstacole - sunt inevitabile. Stii cum e: chiar daca pierzi o batalie, important e sa castigi razboiul. :D
Nord;1820 wrote: E greu sa faci asta daca nu esti gay, e clar ! Oricum e greu sa faci bani ca si baiat singur daca nu esti gay sau daca nu cunosti foarte bine modul lor de comportament , limbajul lor etc ! Asa ca cel mai bine pentru un baiat straight daca doreste sa fie model e sa faca la cuplu cu o fata ! Oricum pentru barbati e ceva mai dificil si implica mult mai multa munca decat pentru femei ! Totusi exista si alte posibilitati pentru un barbat de a face bani din videochat , daca vrei cu adevarat si te implici o sa poti ! Mult succes tuturor !
Bine punctat: "daca vrei cu adevarat si te implici o sa poti !". Lucrul asta ar trebui pus pe primul loc cand vine vorba de munca, indiferent de natura ei. Ca sa ai rezultate bune si sa fii multumit, trebuie sa te implici si sa fii dedicat, altfel s-ar putea sa fie ori un esec total, ori sa nu ai rezultatele scontate. Ambitia si determinarea duc spre succes garantat, cu toate ca vor mai fi si momente grele sau obstacole - sunt inevitabile. Stii cum e: chiar daca pierzi o batalie, important e sa castigi razboiul. :D
cand incepi pentru prima data activitatea in acest domeniu, indiferent ca esti fata, baiat, faci singur sau cuplu, conteaza si timpul petrecut online. trebuie sa fie macar cateva ore pe zi, in jur de 6 ore as zice eu si sa fie timp de calitate. iti ia timp sa cunosti site-urile, regulile, tot ce tine de logare, membri, cerinte. dureaza pana iti intri in ritm si pana iti gasesti stilul. partea de inceput e mereu cea mai grea, cea care te pune la incercare, dar cei hotarati rezista. >:D<
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”