Cele mai bune studiouri de videochat din Vaslui

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Di_Ana

Hei, fetelor! ‍ Sunt model în Iași și am vreo lună la Heylux. Nu sunt chiar din Vaslui, ci din apropiere, din Huși. Am ajuns în Iași tot așa, că n-aveam unde să lucrez, și mi-e foarte comod cu statul în Iași, că e și aproape de casă. ️ Studioul mi-a dat 2 luni cazare gratuită până am început să câștig mai bine. Pe urmă o să stau cu chirie. Tot cam o oră fac până acasă. Pot să zic că e cea mai bună decizie pe care am luat-o și recomand din inimă.
Nikoletta

Eu am plecat la București, că am zis că sunt mai multe oportunități. Am schimbat vreo 3 studiouri și e oarecum ok aici unde sunt. Nu-mi place însă orașul, că e foarte mare, aglomerat și distanțele sunt imense. Când sunt blocate străzile, fac aproape tot o oră cu Uber-ul până la marginea orașului. Chiriile în București sunt foarte mari și totul e mai scump. Plus că vin cam o dată la 3 luni acasă, la Vaslui, că n-am chef să mă chinuiesc pe tren. Deci pe total, îmi dă cam cu minus, dar mai trebuie să stau un pic, că am niște datorii și pe urmă o să văd.✨
Clauu

[USER=9915]Nikoletta[/USER] , dar de ce n--ai mers si tu in Iasi sa lucrezi? :)
Nikoletta

Nu mi-a dat prin cap atunci. Pur și simplu am crezut că o să fie mai bine unde e mai mare orașul, deși nu eram obișnuită cu nebunia asta. La București mă simt străină cumva. Toți sunt grăbiți și au un fel aiurea de a vorbi, parcă se răstesc la mine. Nu știu dacă aș mai face a doua oară alegerea asta.
Clauu

Întotdeauna te poți răzgândi. După ce-ți rezolvi ce ziceai tu cu datoriile, poți veni mai aproape de casă. Nu e ca și cum trebuie să stai pentru totdeauna acolo dacă nu-ți place, părerea mea. :D
IonelaWK23

Mulțumesc pentru părerile tale, Nikoletta. La prima vedere, Bucureștiul e și el o opțiune, dar din ce zici, aș înclina spre Iași.
Nikoletta

Cam așa e. Am auzit și când eram acasă, la Vaslui, de Heylux și la fel, de când stau aici. Din câte știu eu, se lucrează mult pe Jasmin, că studioul e cunoscut și certificat. Dacă îți place videochatul premium, cum se face pe Jasmin, e un studio bun, că e mare și se spune că are trainere bune. Eu zic că ține doar de tine unde vrei să te stabilești, că la nivel de calitate între studiourile mari din București și asta din Iași nu e nicio diferență. Ba din contră, poate că la Iași se poartă mai frumos cu tine, că aici mă simt cam repezită.
No avatar
OanaR

Salut la toată lumea! Sunt curioasă să aflu de ce trebuie neapărat să lucrez din studio? De ce n-aș putea și de acasă? Am de la bunica un apartament liber în oraș și pot să mă mut acolo oricând să stau și să lucrez. Mă gândesc de ceva vreme la asta și mă tentează. Văd că toată lumea vorbește aici numai despre studiouri și nu înțeleg de ce. ‍‍♀️ Mă poate lămuri cineva?
No avatar
Ancutza

Se vede că n-ai experiență ca model, fără supărare. Probabil că n-ai mai lucrat niciodată pe site-uri. Așa e? Păi, gândește-te un pic la niște aspecte practice. Hai să luăm, de exemplu, vecinii de la apartament. Tu îi auzi de fiecare dată când tușesc sau trag apa la baie? Așa te vor auzi și ei pe tine când vorbești noaptea cu membrii din America sau gemi în timpul show-urilor. Cum ți se pare asta?
No avatar
OanaR

Nu mă supăr. Înțeleg ce zici tu, dar mă gândesc că poate ar fi o problemă noaptea, dar eu vreau să lucrez ziua, că sunt și membri din Europa pe site-uri din ce știu. Și ziua nu cred că se aude așa de tare. Dacă lucrez 8 ore ziua cât sunt vecinii la muncă sau plecați și mai e zgomot de afară, eu zic că ar fi ok.
Scrie răspuns