Cel mai bun studio de videochat din Bacău

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Iulikka

pai ce mare poveste e sa te muti? cu autocarul faci 2 ore si ceva si gata. Iar cu cazare gratuita nu te mai doare capul de nimic. pe urma incepi sa castigi banii tai si-ti iei chirie cu inca o fata din studio. asa fac fetele care se duc la videochat in Iasi. cand treci si tu de 2000 de dolari pe luna te muti singura daca vrei s gata. Tine doar de cat de mult vrei tu sa schimbi ceva la tine si sa nu te mai multumesti cu putin...
No avatar
DiAnaa

Si eu zic ca merita sa cauti tot timpul ce e mai bun pentru tine. In Bacau nu e nimic de facut in afara de 2 locuri mai ok unde sa mergi la o cafea si cam atat. In Iasi cred ca e de 100 de ori mai bine si daca te muti n-are decat sa-ti fie mai bine. E doar obisnuinta. Pe urma cred ca o sa-ti vina greu invers, sa mai dai prin Bacau ?:)
MikiMe

Incerc si eu tot sa-mi fac curaj. Videochatul e singura sansa pentru mine la ce diplome se cer peste tot pentru un job mai ok. Oricum nu se compara castigurile. Prietenele imi spun ca as avea succes ca model, ca arat bine si ma descurc destul de ok in engleza doar ca sunt un pic timida. Din cate inteles insa as fi sustinuta cu training si restul daca ma angajez la un studio mai serios.
No avatar
Jomeya

O sa uiti de timiditate in primele zile asculta-ma pe mine! Stiu fete noi care vin la studio si le e frica sa se dezbrace de sutien ca nici la plaja nu stateau topless. La Heylux lucrez cu trainere care au 10 ani de videochat in spate si stiu cum sa ma fac sa ma simt confortabila online. La fel o sa fie si pentru tine daca faci pasul asta deci uita de jena ca nu mai ai 12 ani Cand mai apar si banii si vezi cat castigi uiti de toate lucrurile astea si vii dansand la program. Chiar sunt curioasa sa spui aici cum o sa te simti dupa prima luna de videochat in Iasi.
No avatar
Iulikka

Mutati-va fetelor unde vreti voi, ce va mai ganditi si razganditi atata? ce aveti de pierdut? frumusetile Bacaului? eu plecam de la 5 ani daca se putea. la Iasi ai o multime de optiuni si sunt alti oameni , mai deschisi la minte decat ce avem noi pe aici. mergeti si faceti videochat sau ce vreti voi fara sa va mai faceti atatea probleme. fata aia care face 5000 de dolari o sa faca 5000 si luna viitoare cat mai ezitati voi...
Daria.cs

Sunt Daria din Sascut si am incercat sa fac videochat in Bacau fiindca la noi nu sunt studiouri. Sunt dezamagita de cum s-a purtat studioul cu mine (prefer sa nu spun care). Nu si-a respectat promisiunile, nu mi-am primit toti banii si din punct de vedere tehnic era slab dotata camera mea. De toate erau 3 camere si nici acelea ocupate tot timpul. Cred ca eram 2-3 fete de toate si dupa ce am plecat eu cred ca a mai plecat o fata. Am preferat sa ma intorc in Sascut si sa depind din nou de parinti pentru ca nu se merita. Nu vreau sa arat cu degetul dar nu recomand deloc altor modele sa se angajez in Bacau la videochat ca nu castigati nimic.
No avatar
DiAnaa

Daria din pacate spui acelasi lucru pe care l-am mai auzit si de la alte persoane. De fapt in Bacau nu exista videochat ci doar niste camere in care sunt puse fete online, pe Chaturbate si pe alte siteuri din astea free. Nimeni nu stie sa-ti spuna ce sa faci, cum sa te descurci mai bine si asta ma demoralizeaza. Daca ai cum sa pleci iar din Sascut, de la tine, sa mergi prin Iasi, la Heylux sau prin Bucuresti la alt studio mare atunci fa asta. Studiourile mari sunt singurele cred in care ai sanse sa castigi bani si sa se merite jobul asta.
No avatar
Jomeya

Daca chiar va intereseaza vreau sa va zic si de alte diferente dintre videochatul in Bacau si ce e la Heylux. Prin faptul ca la Bacau studiourile sunt mici si nu se ocupa nimeni de tine, programul e cam haotic. Adica te duci la studio si nimeni nu-ti spune serios cat sa stai sau ce sa faci. Pe mine ma facea sa nu pot sa raman concentrata si ma plictiseam dupa 2 ore. Plecam destuld e repede si in felul asta nu faceam bani. La Heylux m-a surprins ca mi s-a spus clar , din primul moment ca trebuie sa ajung la timp la program si sa fiu atenta la membri. Trainera mea sau alta trainera sta cu mine online si ma tine in priza ca sa zic asa. Pe urma sunt sesiuni separate de training unde analizam impreuna cum a fost programul si ce avem de imbunatatit. La inceput m-am acomodat mai greu cu asta ca eram obisnuita sa renunt repde dar pe urma am inteles ca era pentru mine si numai asa am sanse sa castig mii de dolari...
mirela19

Foarte interesnat, la asta nu m-as fi gandit. Chiar imi sunt utile experientele astea ale voastre ca sa stiu la ce sa ma astept si cum sa ma pregatesc. Imi tot imaginez tot felul de lucruri si asta ma ajuta sa ma mai linistesc, sa prin curaj.
No avatar
Jomeya

Pai de ce sa fii nelinistita? In Iasi se face videochat de foarte mult timp si lucrurile sunt mult mai profesioniste. La Heylux ai numai trainere femei, deci poti sa fii relaxata in privinta asta. Lumea e simpatica pe aici si te ajuta ca e si in interesul studioului sa te sustina. Daca faci tu bani, face si studioul bani. Diferenta e ca aici chiar te ajuta din motivul asta. Eu ma simt inteleasa si ascultata ceea ce conteaza mult pentru mine. Pe langa faptul ca fac bani desigur :))
Scrie răspuns