Cele mai bune studiouri de videochat din Vaslui
- IonelaWK23
Salut.
Mă numesc Ionela și vreau să întreb dacă știe cineva vreun studio de videochat în Vaslui. Aș vrea să mă angajez model undeva unde e sigur, serios, curat și pot să câștig și bani. Eu am căutat pe net, dar n-am găsit nimic.
Mă poate ajuta cineva, vă rog?
Salut, Ionela! Și eu sunt din Vaslui. Nu-ți bate capul că n-ai să găsești. E un fel de site cu "videochat Vaslui" dar e o aberație. Tot acolo zice și de videochat în Botoșani, în alt
părți și așa mai departe. De fapt, nu există un studio real la noi și cred că e videochat deacasă, de fapt. Deci n-ai ce face decât să te duci la Iași sau în București, unde sunt
studiourile de care cauți.
părți și așa mai departe. De fapt, nu există un studio real la noi și cred că e videochat deacasă, de fapt. Deci n-ai ce face decât să te duci la Iași sau în București, unde sunt
- IonelaWK23
Deocamdată voiam să văd dacă sunt variante aici. Dintre Iași și București, normal că as alege Iașul, că e mult mai aproape. Într-o oră aș fi acolo. Dacă n-am încotro, probabil ca asta o să fie următorul pas. De acasă sigur n-am cum să fac și nici nu vreau. În situația în care sunt eu, nu e posibil și nici n-am bani să dau pe o cameră profesională, calculator,lumini și altele. Am auzit că-ți trebuiesc o grămadă de chestii, plus că nu știu cum se face modelingul. Tu ce zici?
Salut, Ionela! Și eu sunt din Vaslui. Nu-ți bate capul că n-ai să găsești. E un fel de site cu "videochat Vaslui";, dar e o aberație. Tot acolo zice și de videochat în Botoșani, în alt
părți și așa mai departe. De fapt, nu există un studio real la noi și cred că e videochat de acasă, de fapt. Deci n-ai ce face decât să te duci la Iași sau în București, unde sunt
M-am interesat și eu un pic și e mai complicat decât pare. Adică poți să faci videochat și cu camere mai slabe dacă ai bani și de chirie să lucrezi dintr-o garsonieră de undeva, dar dacă nu știi site-urile și cum se face, degeaba încerci că pierzi timpul…
Bună!
Intervin și eu pentru că am fost model 8 ani și știu care-i treaba.
Mary are dreptate. Stiu o mulțime de fete care s-au apucat în Vaslui să facă videochat de acasă și sunt la fel de sărace cum au început. Îmi pare rău să spun asta, dar e realitatea. De ce credeți că se duc fetele la studiourile mari și modelele care deja au mulți bani rămân în studiouri? Vă spun eu din proprie experiență. La un studio bun ești ajutată de traineri și de admini și ți se oferă condiții să faci bani. Pe lângă camere în care să lucrezi, nu cu var căzut pe pereți și să tipi în șoaptă, să nu te audă vecinii.
- IonelaWK23
Mulțumesc pentru păreri, Clau! Deci și tu recomanzi să merg la Iași? M-am uitat pe net, pe Facebook și TikTok și văd că Heylux e cel mai cunoscut și sunt multe informații despre studio. Am mai văzut și altele, dar asta mi-a atras atenția. Zici că se merită?
Da. La Heylux mergi la sigur, după părerea mea, dar doar dacă te ții de treabă. Acolo se fac cei mai mulți bani și te acceptă numai dacă ești serioasă. Uite, din experiența mea, nu merită să te apuci de videochat dacă nu ești serioasă, altfel nu faci bani. Știu fete care au venit din Vaslui și alte județe la Iași, la Heylux, au stat 2 săptămâni și pe urmă s-au mutat la alte studiouri mai mici, că n-aveau chef de program. N-au câștigat nimic acolo și pe urmă s-au întors acasă. Deci tu faci cum vrei, dar dacă vrei să faci bani, ai șanse.
- IonelaWK23
Mulțumesc din nou pentru informații. Chiar sunt utile pentru mine. Și apropo de training, mă învață cineva acolo cum e cu site-urile?
De asta se duc multe fete la Heylux, că se fac bani. N-ai cum să faci bani ca model decât dacă te ajută tot timpul niște traineri, cât timp stai online. La studio sunt numai femei trainere și te ajută oricât stai online. De asta ai șanse mai mari să faci bani. Normal că te învață, că e și în interesul lor ca și studioul să câștige bani cu tine.