Ce parere aveti despre ViviStudio ?
Ma mai uit si eu de curiozitate care i treaba cu valul asta de live uri pe TikTok . Aveti grija sa nu va ia de cap prea tare, am intrat si eu in discutii pe acolo si e jale:)))))) Daca tot vreti pareri despre Vivi am primit 3 raspunsuri diferite pentru aceeasi intrebare.Ce pot sa zic , cam putine informatii mai baiatule, cam putintel:)))) In fine , n as vrea sa par hater pana la capat so mult succes voua, girls, poate aveti mai mult noroc decat mine.
Am vazut si eu intr- un stream la Vivi ca trecuse un tip pe acolo prin cadru, in spatele tipei ce vorbea. Zic ba, cine stie, o fi fost un livrator ceva, ca dupa sa o vad pe tipa ca isi pusese poze pe Insta cu el de mana. A fost cireasa de pe tort parca, al naibii el livrator:)) Mno, acum fiecare crede ce vrea, da daca mai zic fete ca le au raspuns barbati la telefon, e cam clara treaba
Poate cursuri de auto- dezvoltare, Sophie:))))) Daca esti pregatita sa te loghezi singura, sa - ti rezolvi problemele singura si sa iti faci bani si conditii tot singura, esti bine- venita sa te duci la Vivi. Am incercat si eu si ce sa vezi, chiar a fost auto- dezvoltare, mai aveam putin si ma angajam tehnic dupa cate am intampinat pe- acolo:))) Stiu acuma si de cabluri HDMI, si de teste , lumini si toate alea:)))Ce sa zic, chiar m- a ajutat pe partea asta, pacat ca nu m- a ajutat sa fiu un model de videochat mai bun:)))Dar nu- i nimic, mai invatam si din propria prostie, acum stau eu asa binisor la cel din Pacurari