Ce parere aveti despre ViviStudio ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
ioanna

Ma mai uit si eu de curiozitate care i treaba cu valul asta de live uri pe TikTok . Aveti grija sa nu va ia de cap prea tare, am intrat si eu in discutii pe acolo si e jale:)))))) Daca tot vreti pareri despre Vivi am primit 3 raspunsuri diferite pentru aceeasi intrebare.Ce pot sa zic , cam putine informatii mai baiatule, cam putintel:)))) In fine , n as vrea sa par hater pana la capat so mult succes voua, girls, poate aveti mai mult noroc decat mine.
No avatar
RoxaM

Am vazut si eu intr- un stream la Vivi ca trecuse un tip pe acolo prin cadru, in spatele tipei ce vorbea. Zic ba, cine stie, o fi fost un livrator ceva, ca dupa sa o vad pe tipa ca isi pusese poze pe Insta cu el de mana. A fost cireasa de pe tort parca, al naibii el livrator:)) Mno, acum fiecare crede ce vrea, da daca mai zic fete ca le au raspuns barbati la telefon, e cam clara treaba
MiaB

Poate face livrari speciale, cu de toate omu' , [USER=9851]RoxaM[/USER]:)))))))))))))))
Sophiee

Am vazut pe site la Vivi ca ofera cursuri de dezvoltare gratuite, e chiar pe bune asta? E cineva pe aici sa confirme? Mie mi se pare o chestie super tare
candyj

Poate cursuri de auto- dezvoltare, Sophie:))))) Daca esti pregatita sa te loghezi singura, sa - ti rezolvi problemele singura si sa iti faci bani si conditii tot singura, esti bine- venita sa te duci la Vivi. Am incercat si eu si ce sa vezi, chiar a fost auto- dezvoltare, mai aveam putin si ma angajam tehnic dupa cate am intampinat pe- acolo:))) Stiu acuma si de cabluri HDMI, si de teste , lumini si toate alea:)))Ce sa zic, chiar m- a ajutat pe partea asta, pacat ca nu m- a ajutat sa fiu un model de videochat mai bun:)))Dar nu- i nimic, mai invatam si din propria prostie, acum stau eu asa binisor la cel din Pacurari
No avatar
vibermate

Buna fetele. daca vreti sa incercati si un site nou aparut in USA la inceput de drum, se numeste ViberMate. va las aici un link de inregistrare, un site in plus nu strica :) https://cams.vibermate.com/sub-perfo...ef=spicykeisha
Scrie răspuns