Care este cea mai ciudata cerinta pe care ti-a adresat-o un membru?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

Eu am avut un membru in privat pe bonga, care vroia sa-mi introduc ciorapii in vagin. L-am tinut de vorba 9 minute, dupa care am refuzat categoric acea cerinta, propunandu-i mai degraba un show erotic.:D
No avatar
Camelia

ieri am avut un privat si membrul mi-a cerut din start sa ma joc cu o bricheta in jurul sfarcurilor :)))) mi s-a parut foarte ciudat, dar mi-am folosit imaginatia si am pozitionat camera astfel incat sa para ca flacara atinge sanii, dar nu era deloc asa. concluzie: membrul era satisfacut, eu i-am indeplinit fantezia si privatul a fost de 45 de minute. fiind multumit, mi-a promis ca va mai reveni si mi-a mai spus ca a cerut acelasi lucru multor modele, dar au refuzat. depinde asadar de abordare: chiar daca cerinta pare ciudata, incercand, o poti indeplini.
Alessia

Mi-a intrat astazi un membru si a intrebat daca imi plac lucrurile murdare, i-am raspuns "sure bb, what do you have in mind?". Am ramas blocata cand mi-a spus ca ar vrea sa ma vada cand ling bazinul de la WC. Murdare, murdare, dar nici sa ajung la spital :)))
No avatar
anastasia

Alessia;1696 wrote: Mi-a intrat astazi un membru si a intrebat daca imi plac lucrurile murdare, i-am raspuns "sure bb, what do you have in mind?". Am ramas blocata cand mi-a spus ca ar vrea sa ma vada cand ling bazinul de la WC. Murdare, murdare, dar nici sa ajung la spital :)))

:))) Cred ca te-a socat putin cerinta membrului. Persoanal, cand am inceput sa lucrez in domeniul acesta, mi se pareau foarte ciudate astfel de cerinte, insa treptat mi-am dat seama ca sunt absolut normale pentru ei si ca de fapt asta le face lor placere, asta ii satisface. Oricum, sunt anumite lucruri pe care nu le-as face nici in ruptul capului. Am si eu limitele mele, ca orice om de altfel.
No avatar
Camelia

Alessia;1696 wrote: Mi-a intrat astazi un membru si a intrebat daca imi plac lucrurile murdare, i-am raspuns "sure bb, what do you have in mind?". Am ramas blocata cand mi-a spus ca ar vrea sa ma vada cand ling bazinul de la WC. Murdare, murdare, dar nici sa ajung la spital :)))

ai dreptate, totusi trebuie sa existe si o bariera intre ceea ce faci de fapt si ceea ce esti dispusa sa faci, adica o linie clara. in seara asta a insistat un membru sa fac un show asemanator cu ceea ce ai descris tu, insa dus la extrem. avand in vedere si noile reguli, nu risc. a continuat sa insiste, dar l-am respins elegant si a inteles pana la urma.
Leticia

Aseara m-am costumat in mistress, cu sutien si boxeri de piele si ciorapi din latex,desi nu mai puteam de cald am avut succes, ca sa nu mai zic ca a intrat un membru pe Chaturbate care era disperat sa imi dau ciorapii jos sa imi vada talpile.Pentru persoanele cu acest tip de fetish era un chin ca nu se vedea nimic prin ciorapii negri.S-a rugat de mine cred ca 20 minute apoi a inceput sa dea tipsuri de 100 tok de mi se ingalbenise pagina de chat.Cu cat ma aratam mai indisponibila cu atat ma ruga mai tare si in final cand mi-am dat un ciorap jos a mai dat inca 500 tok,apoi m-a luat in privat si m-a pus sa imi strangulez gamba cu ciorapul iar el sa vada close-up totul.Destul de ciudat si dureros ,ca dupa 30 de minute de strangulat piciorul mi se cam racise piciorul si avem urme pe piele.Totusi a meritat,nici macar nu am avut nevoie sa arat vreo jucarie din dotare.Sper si diseara sa vina iar ca e Pastele si avem toate nevoie de banuti nu?:P

Astia sunt ciorapii daca va intereseaza :x:X:X:XX

Money Makes the World Go Round
No avatar
anastasia

Leticia;1250 wrote: Anastasia eu am avut un membru care m-a pus in privat pe Chaturbate sa imi prind labiile cu un cleste de par ,si sa spun ca sunt doar a lui ,si trebuia sa il implor sa ma "inunde cu energia lui" de parca eram Marion din Robin Hood :)))))))

Saracuta :( imi dau seama cat de dureros trebuie sa fi fost :( poate nu ai stat prea mult asa totusi. Eh, ce sa facem? Mai intalnim si asemenea cerinte din cand in cand.
No avatar
anastasia

Leticia;1745 wrote: Aseara m-am costumat in mistress, cu sutien si boxeri de piele si ciorapi din latex,desi nu mai puteam de cald am avut succes, ca sa nu mai zic ca a intrat un membru pe Chaturbate care era disperat sa imi dau ciorapii jos sa imi vada talpile.Pentru persoanele cu acest tip de fetish era un chin ca nu se vedea nimic prin ciorapii negri.S-a rugat de mine cred ca 20 minute apoi a inceput sa dea tipsuri de 100 tok de mi se ingalbenise pagina de chat.Cu cat ma aratam mai indisponibila cu atat ma ruga mai tare si in final cand mi-am dat un ciorap jos a mai dat inca 500 tok,apoi m-a luat in privat si m-a pus sa imi strangulez gamba cu ciorapul iar el sa vada close-up totul.Destul de ciudat si dureros ,ca dupa 30 de minute de strangulat piciorul mi se cam racise piciorul si avem urme pe piele.Totusi a meritat,nici macar nu am avut nevoie sa arat vreo jucarie din dotare.Sper si diseara sa vina iar ca e Pastele si avem toate nevoie de banuti nu?:P

Astia sunt ciorapii daca va intereseaza :x:X:X:XX

Suuuuuuper tinuta ta!!! Nu e de mirare ca ai facut banuti cu ea. Da foarte bine pe camera, sunt multi membri care cauta asemenea tinute si in plus, evidentiaza ceea ce trebuie, nu ?
No avatar
Camelia

Leticia, am si eu o tinuta asemanatoare, dar nu prea am facut cine stie ce bani cu ea. poate nu am avut eu dispozitia necesara, desi am incercat mult de tot. poate mi-am invatat membrii cu alt gen de tinute si nu prea a prins. ce-i drept, nici nu prea ma defineste ;)).
No avatar
Andrei85

Eu intr-o seara m-am costumat cu șapcă,boxeri bocanci de piele si la gat o lesa...eram un gay adevărat.Părea jenant sa stau așa dar am avut succes si am făcut vreo 800 lei ....super bine. Prietena mea a zis ca nu mai lucram in cuplu de acum ci single ca se câștiga mai bineee
Scrie răspuns