Mai merge chatul în perioada asta ?
Va spun eu ce se intampla acum...Urmariti primele pagini...Sunt o multime de pustoaice de 18-20 de ani care fac bani.Si la cum sunt numai pedofili pe site-urile astea,ce asteptari sa mai aveti voi?Astea care au 18 si arata de 12 fac banii pe care trebuia sa ii faceti voi.
Si mai e o categorie...Cele care baga non stop ceva in ele
Si mai e o categorie...Cele care baga non stop ceva in ele
Din păcate așa este. Sunt foarte multe fete care arată a minore și se costumează specific, tocmai ca să atragă pedofili, așa zisul “sugar daddy”. Le merge din plin, oferă ceea ce bolnavii libidinosi cauta. Site-urile acceptă deși nu ar trebui să încurajeze ideea asta, se uită cum plouă.
Astea sunt cacaturi ca celalte nu fac te ai uitat tu la fete in camera ? Ca eu mam uitat si au ca.top tipper 2000 tok fete pe pagini de la 5 in Colo pe strip. Nu nai scriu aici ca observ ca aveti caractere infecte majoritatea cum scrie cineva experienta ei cum sariti ca musca la cacat . Si tu figuri grow some balls stop acting like a tiny bitch .
-
AliceBunny
Da fetelor si eu exact ca voi patesc , nu mai am nici o motivatie sa intru online , intru ca ma gandesc ca poate am noroc , in rest nu mai absoult nici o motivatie. Cu show-urile nu mai zic... ca daca faci un show vin doar se uita si pleaca . Aia care mai au bani iti vor jumate din neam pentru un kkt de show ..si daca e posibil sa iti bagi si un copac in p**** si mai bine ... Deci nu cred ca se va remedia curand situatia ... eu am mai avut noroc ca am mai facut pe paypal ... ca in rest daca stateam dupa banii de pe site-uri , nici nu vreau sa ma gandesc ... Inainte nici nu aveam atata stres pe cap cum il am acum de cand a inceput anul...