Contul are în jur de 10 ani vechime și s au produs aproximativ 1 milion dolari pe el, se poate verifica din payouts. Aștept oferte pe adresa de e-mail goodlife2330@yahoo.com
1
Vând cont chaturbate 870k follows
Buna, nu cred ca este ok.. Este si ilegal ca dupa aceea mai tarziu vei regreta ca ti-ai vandut contul, cine stie ca si in viitor vrei sa-ti recuperezi contul dupa 5 ani mai tarziu, si te trezesti cu contul banat permanent ..Nu mai poti face altul nou dupa aia.
1. Se poate vinde contul altcuiva, nu e ilegal, practic îi adaugi datele persoanei celelalte ca și cuplu (pe Chaturbate) și îl poate folosi liniștit. 2. Nu am înțeles niciodată ideea asta. Faptul ca ai followers nu îți poate garanta niciodată un venit. Membrul verifică modelul pe care îl are la follow și plăteste sau nu, totul depinde de model cat e de “bun”. Nu o sa plătească nimeni doar pentru ca te are la follow în primul rând pentru ca nu ești genul lui (nu ție ți-a dat follow). Asta cu garanția unui venit e cel mai stupid lucru auzit vreodată, e logic ca modelul respectiv făcea banii aceia nu înseamnă ca și tu îi vei face la fel cum stau modele promovate pe prima pagină pe Chaturbate cu 30 persoane in room și 0 plătitori. Îți poate da puțin ajutor cu un cam score bun la început dar nu îți garantează nimeni nimic așa că nu puneți botul la așa ceva!
It girl;n62530 wrote: 1. Se poate vinde contul altcuiva, nu e ilegal, practic îi adaugi datele persoanei celelalte ca și cuplu (pe Chaturbate) și îl poate folosi liniștit. 2. Nu am înțeles niciodată ideea asta. Faptul ca ai followers nu îți poate garanta niciodată un venit. Membrul verifică modelul pe care îl are la follow și plăteste sau nu, totul depinde de model cat e de “bun”. Nu o sa plătească nimeni doar pentru ca te are la follow în primul rând pentru ca nu ești genul lui (nu ție ți-a dat follow). Asta cu garanția unui venit e cel mai stupid lucru auzit vreodată, e logic ca modelul respectiv făcea banii aceia nu înseamnă ca și tu îi vei face la fel cum stau modele promovate pe prima pagină pe Chaturbate cu 30 persoane in room și 0 plătitori. Îți poate da puțin ajutor cu un cam score bun la început dar nu îți garantează nimeni nimic așa că nu puneți botul la așa ceva!
Foarte adevărat ce spui! Nu am vrut să dezvolt.
Foarte adevărat ce spui! Nu am vrut să dezvolt.