streamate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anabeauty37

Pe celelalt forum adultvideochat.ro este irina, reprezentant streamate, vad ca a explicat azi cum e cu plata
Buna Cocolina!

Eu sunt Irina, reprezentantul Streamate pentru Romania! Da-mi voie sa clarific putin lucrurile.

In momentul in care am fost notificati de aceasta defectiune tehnica pe partea SEPA, am trimis notificari pe toate conturile Streamate si am oferit o solutie alternativa, pentru a nu fi decalat intreg procesul de primire a platilor de pe Streamate.

De asemenea, dupa ce am primit confirmarea din partea celor de la SEPA ca au reusit sa solutioneze problema, am trimis din nou notificari pe conturi, sa putem anunta toti partenerii nostri.

Platile restante de saptamana trecuta au fost trimise prin SEPA, daca nu s-a reusit schimbarea metodei de plata intretimp.

Pentru conturile unde a fost schimbata metoda de plata temporar, platile restante au fost retrimise pe noua metoda de plata.

Ne cerem scuze pentru inconvenienta!

Metodele de plata disponibile in contul tau sunt Paxum, CosmoPayments, MassPay, RocketFuel si SEPA.

Sa inteleg ca inca nu ai primit in contul bancar plata restanta de saptamana trecuta? Imi poti scrie pe email, la irina@streamate.com.

Sper ca te-am putut lamuri!​
No avatar
annyta

merge acum sepa , a fost doar la inceput
No avatar
lube69

Vă puteți loga pe streamate? Eu nu pot . Multumesc frumos!
No avatar
Delaney

Am avut și eu probleme cu sm noaptea trecută
No avatar
lube69

Păi de asta am și întrebat! Multumesc frumos!
No avatar
Irina Tanase

Buna fetelor! Pentru cele cu care nu am interactionat deja, eu sunt Irina, reprezentantul Streamate pentru Romania :)

Orice problema/intrebare/nelamurire aveti legata de Streamate, imi puteti scrie la irina@streamate.com si voi face tot ce pot pentru a va ajuta.

As vrea sa clarific putin subiectul legat de declararea veniturilor de pe Streamate.

Conform noilor cerinte impuse de reglementarile taxale din Uniunea Europeana (DAC7), noi ca si firma care efectueaza plati catre tari aderate la UE suntem obligati ca de anul acesta sa declaram toate veniturile care depasesc pragul anual de 2000$, catre autoritatile locale (in cazul nostru ANAF).

Anul acesta va fi nevoie sa declaram veniturile care au atins pragul mai sus mentionat realizat pe 2023. Termenul limita a fost de 31 ianuarie 2024.

Tin sa mentionez ca toate companiile/site-urile care efectueaza plati catre tarile din EU vor fi obligate sa declare veniturile trimise. Din pacate acest lucru nu poate fi evitat si trebuie sa ne conformam cu aceste schimbari.
No avatar
Figuri

Intreb si eu ca sunt mai prost si nu imi pot da seama....Daca aveti 10000 de modele,va duceti voi la anaf si declarati pentru fiecare in parte cati bani au facut?Sau doar daca va intreaba vreun reprezentant anaf de o anumita persoana,atunci declarati cati bani a facut persoana despre care se intreaba?
No avatar
Intheshadow

Cei de la xlove au facut seminar pe tema asta si staff ul a spus clar si limpede ca aceste rapoarte se declara la Luxemboug si nu in Romania,legea a fost votata la Bruxells,nu in Romania,haideti sa spunem lucrurilor pe fata si sa nu mai ne prostim asa pe fata,ca totusi nu avem 15 ani si nu suntem se ieri alaltaieri in acest domeniu…
No avatar
Figuri

Ce sa mai zic...eu tot astept raspunsul aceste reprezentante a unui site important...pana nu imi da un raspuns concret,sa ma lamureasca, cred ca e o alta bagatoare in seama care nu are ce face decat sa mai scormoneasca putin in cacat
No avatar
Intheshadow

Cine stie Figuri cine e,ideea este ca se minte mult,se induce panica,frica si alte cele…acest site daca apreciau modelele care le fac bani,nu se aruncau imediat sa serveasca legi ale Europei,ca daca modelele nu mai intra live pe platforma lor,intra in faliment,dar na,pe mn una ma doare undeva daca au declarat sau nu…
Scrie răspuns