Taxe si declararea veniturilor
-
oana_oana311
Și eu am trimis 7 mailuri la streamate suport să întreb dacă și ce suma au reportat și unde exact și nu am primit nici un răspuns. Lucrez pe el de multi ani. Nu știu cum ea a primit răspuns
Știți ce nu înțeleg eu? Cum în alte domenii (in care încă se mai lucrează la negru) cum ar fi tehnicienele de unghii/gene ies în față pe platformele de socializare sa se plângă ca ele NU VOR să plătească taxe pentru că au doar dezavantaje pe când “videochatistele” își fac cont conturi noi/deschid N topicuri noi doar pentru a convinge și alte modele să-si plătească taxele. Nu înțeleg de unde BRUSC atât spirit civic și preocupare când eu cred că TOATĂ LUMEA ȘTIE CE ARE DE FĂCUT, nu văd de unde toată presiunea asta dar in definitiv MISERY LOVES COMPANY.
Buna. Daca s-a raportat sau nu, eu zic sa va calmati. Nu exista digitalizare la ANAF, nu au un program sa verifice ce declara videochatistele cu sumele raportate. Totul se face manual... Pana ia ANAF 500.000 de modele se prescriu faptele. Spuneau chiar ei in 2022 ca sa verifice populatia nu exista un program ca sa lucreze. Au nevoie de un angajat ca sa faca asta. Le este imposibil sa ne caute pe toate. Nu va mai panicati si nu mai puneti botul la toate prostiile. Bafta.
- Ana Banana
Ce interes as avea sa mint?!
Comentezi aiurea la postari
Comentezi aiurea la postari
- Ana Banana
Ai intrebat despre asta ?
Crezi ca eu nu am ce face si stau sa falsific email-uri?!
Ce interes as avea?
Ca nu crezi tu personal,e treaba ta.
Ala e email-ul de la Streamate,nu conteaza cand am facut eu cont pe forumul asta,nu are absolut nicio relevanta .
Crezi ca eu nu am ce face si stau sa falsific email-uri?!
Ce interes as avea?
Ca nu crezi tu personal,e treaba ta.
Ala e email-ul de la Streamate,nu conteaza cand am facut eu cont pe forumul asta,nu are absolut nicio relevanta .
- Ana Banana
Nici mie nu mi-a spus suma exact,e ciudat ca au spus cu aproximatie si nu au zis unde .
- Ana Banana
Pai eu nu sunt doar pe Streamate,stau pe 5 siteuri iar pe Chaturbate castig cel mai bine .
Plus ca intru online part-time.
Streamate nu a mers niciodata f bine pt mine ,e doar extra
Plus ca intru online part-time.
Streamate nu a mers niciodata f bine pt mine ,e doar extra