Taxe si declararea veniturilor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
AlexxaSymbol

Bravo Figuri... cel mai top comment pe subiectul asta!!
Ganditi va doar la un aspect... anaf a declarat acum cativa ani ca sunt 500.000 modele in romania pe domeniul videochat... pai la cum se misca fiscul la noi voi va puteti imagina cati ani ar dura sa verifice ei jumatate de meleon de modele?? :))
Parca le si vad pe doamnele 50+ de acolo cum isi pun ochelarii de bunicute si intreaba ... oare ce e ala chaturbate... oare ce e ala paxum... :)))
Hai sa nu ne mai dam filme si sa incheiem subiectul asta...
No avatar
Cata

Buna. Pai, de fapt, site urile au declarat din bazele lor de date cam cate modele sunt. Asa ca si idee. Cei de la ANAF au preluat informatia de la ei (caci se speculau aceste cifre precum ca sunt 500.000....)si au spus-o astia de la ANAF in presa ca si cum le stiu ei pe toate. Le este imposibil sa ne ia pe toti/ toate. Eu zic sa nu va bateti capul. P.S. sunt pagini de youtube din alte tari in care spun de Dac7 ca este doar un experiment social, legea nu se poate aplica caci n-au toate resursele necesare, nu au o baza de date ''fixa''....Cica vor sa vada cat de corecti sunt cetatenii. Si se pare ca evaziunea fiscala este peste tot in lume, in multe domenii.
Eu zic sa nu va panicati. Succes! :)
Ana Banana

Mi-au confirmat ca au dat report la my earnings...
EllaM.

heey. cum ti ai scos banii pana acum? ai folosit vreun cont de Romania? si astia 2800 sunt gen banii pe 2023 toti?
Ana Banana

Am scos prin Paxum.
Pt mine Streamate e doar un site extra,castig putin pe el
No avatar
Figuri

Sa iti bagi banana in nas de mincinoasa...
Ti-a confirmat dracu sa te ia
Ti-ai facut cont astazi special sa minti lumea.
Suge banana si stai dracu potol...
No avatar
lube69

S.a înscris pe 5 aprilie :)))))) eu sunt pe streamate de 7 ani si nu mi-a confirmat nici dracu nimic plus ca mereu vorbesc cu Cătălina și cu Irina pe skype.
No avatar
MissM

Pai și raspunsul de la streamate ? Ca vad ca a postat screenshot cu mailul de la streamate
No avatar
Intheshadow

Pai nu ti au confirmat nimic,pt ca nu au trimis nimic nicaieri…si nici nu o vor face
No avatar
MissM

Pai scrie în mail ca au raportat...
Scrie răspuns