Mai merge chatul în perioada asta ?
daca voua 200 in 5 ore vi se pare mult problema e la voi nu la mine eu ma compar doar cu mine si in trecut faceam 350 in 5 ore deaia mam plans .. si de faza cu flash iti dau oricand usernameul meu nu am banata romania si poti sa te uiti sa vezi ca doar atat fac .. de ce pixu meu as sta sa mint aici ce castig auzi aere .. cum am spus vreau sa ma operez pt ca sunt grasa nicidecum ca sunt vreun miss univers dar da bani ii fac pt sani si daca ma oprez nu o sa ii mai am . tu lube esti doar o invidioasa .. miss m sunt deacord cu ce ai spus dar EU nu vad 200 $ ca flex wtf sunt fete pe strip care fac 1000 pe zi .. deaia am si Dat nr pt ca eu nu cred ca fac mult . Si in general miss m ai dreptate nu voi mai da numere .
Cornelia;n62259 wrote: daca voua 200 in 5 ore vi se pare mult problema e la voi nu la mine eu ma compar doar cu mine si in trecut faceam 350 in 5 ore deaia mam plans .. si de faza cu flash iti dau oricand usernameul meu nu am banata romania si poti sa te uiti sa vezi ca doar atat fac .. de ce pixu meu as sta sa mint aici ce castig auzi aere .. cum am spus vreau sa ma operez pt ca sunt grasa nicidecum ca sunt vreun miss univers dar da bani ii fac pt sani si daca ma oprez nu o sa ii mai am . tu lube esti doar o invidioasa .. miss m sunt deacord cu ce ai spus dar EU nu vad 200 $ ca flex wtf sunt fete pe strip care fac 1000 pe zi .. deaia am si Dat nr pt ca eu nu cred ca fac mult . Si in general miss m ai dreptate nu voi mai da numere .
Da sunt invidioasă pe tine ca ai sani mari:)) și chiar plâng acum de ciudă off nu mai face nimeni 1000 pe stripchat și nici pe nicăieri. Tu bați câmpii crede.ma. au trecut acele vremuri bune din pacate. SOMN UȘOR.
Da sunt invidioasă pe tine ca ai sani mari:)) și chiar plâng acum de ciudă off nu mai face nimeni 1000 pe stripchat și nici pe nicăieri. Tu bați câmpii crede.ma. au trecut acele vremuri bune din pacate. SOMN UȘOR.