Mai merge chatul în perioada asta ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
MissM

Pai spuneai ca targetul tău minim este de 220 usd, ce vine peste este bonus, nu înțeleg de ce te plângi daca ți ai atins targetul ?
No avatar
MissM

O sa mai adaug ceva ,poate vei lua în considerare poate nu ,eu sunt pe fetish deci clar nu ma ataca comentariul tău cu jucăriile în urechi ca nu folosesc ,dar sunt alte modele care folosesc și nu este nicio rușine fiecare își castiga banii cum știe și cum poate,totodată aceasta secțiune este despre altceva,si anume despre sfaturi si incurajari .Am văzut ca ii spuneai unei fete cand a zis ca a facut 60 de usd ca tu ai intra în depresie dacă ai sta atât și ai face suma asta,mi se pare lipsa de respect și empatie.Sa vii sa te plângi ca ai făcut doar 220 în 5 h este fix aroganta mai ales cand ai vazut foarte bine despre ce se discuta,mai bine nu mai spui nimic dacă nu ai nimic bun și încurajator de zis .Bafta în continuare !
No avatar
lube69

MissM, cum.poti sa crezi așa minciuni ? Auzi la ea intră constant o dată pe săptămână:))))) .Și fetele care stau on zilnic cate 8 ore cum dracu mai intră? Frate pe cele lume trăim? Asta e fix ca anabeauty aia. Suferă de ea nu vezi ce aiere are? Ți-am zis acum 10 ani aveam o colegă care nici nu deschidea bine camera și îmi scria am făcut 300 $ pe cam4 250 pe cb ea săracă nu făcea mai nimic; acum o văd pe stripchat ultima pe pagina cu sani din ăia falși de la aliexpres fix așa minte si asta de rupe. Banii mulți se fac intrând on zilnic nu o dată pe săptămână loll eu eram aia care făcusem 60 $ in 10 ore parcă nu mai țin minte exact.MissM .
No avatar
MissM

Era și putina ironie în primul comentariu pe care l-am lăsat, eu nu știu cât face ea ,nu pot spune ca minte,ca nu am dovezi dar am o problema cu lipsa de respect și aroganta.
No avatar
lube69

MissM, eu am scris ca am făcut într-o zi 60 $ in 10 ore parcă nu mai țin minte exact știu că nu mergea oricum
No avatar
MissM

Da am vazut acum :) felicitări pentru decenta cu care i-ai răspuns ,ce sa zic toate fac bani aici 300,
400, 600 pe sesiune ,dar toate sunt grase și nu cine știe ce și nici online nu stau :)) ce sa zic ,poate asta este secretul ,sa ma îngraș naiba, nu știu ce sa ma fac cu frumusețea ca de aia nu am cum sa scap :))
No avatar
lube69

Hahaha :))))
No avatar
Figuri

Acum poate intelegeti de ce mi-am pus nickname Figuri... Ca sunt numai figuri pe burta goala pe aici.Eu nu am rezistat fara sa ma iau de ea.Multumesc pentru sustinere.Cum plm sa te plangi ca faci 200 de dolari in 5 ore ca arati o țâță?Sau cum plm sa te creada cineva...
No avatar
lube69

figuri ,stai calm , nu are cum sa faca asa sume ca arata o tata stim cu totii cum se fac banii in chat ! ce dracu doar nu suntem retardati s-au prosti chir toti Mai ales sa intri o data pe saptamana , auzi la ea constant lollllllll
No avatar
Figuri

Aaa....sunt destul de calm.Despre mine sa faca si 1000 de dolari in 2 ore.Nu invidiez pe nimeni.Numai ca sunt unele persoane care se pot oftica atunci cand citesc asa ceva aici si ele saracele stau cate 8 ore pentru 50-100 de dolari si numai ele stiu ce fac pt banii astia
Scrie răspuns