Taxe si declararea veniturilor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cristina22

Unde ai înțeles tu asta? Nejustificati nu inseamna același lucru cu nedeclarați. Citeste bine proiectul de lege te rog. Panichezi lumea...poate fara să vrei dar asta e rezultatul
No avatar
evafromheaven

Atunci e super.
Cred ca putin panicate/îngrijorate suntem toate dupa Dac7.
Nu vreau sa speriu pe nimeni .
No avatar
Figuri

Asta si pentru divele care vor sa se duca pe la anaf sau prin alte parti sa se intereseze.Stati dracu in dormitorul vostru si faceti-va treaba in continuare,ca asa nu se intereseaza nimeni de voi
No avatar
Cristina22

Imi poti lasa si mie link-ul la sursa? Tare as vrea sa citesc tot.
No avatar
Figuri

https://www.adultvideochat.ro/videochat-dac7-directiva-europeana-impact-industrie-adult.html
EllaM.

pai si cum 'te stie ANAFul' daca faci chat sau nu ? ca doar nu te ia de pe strada.. sa le verifice pe cele care declara deja pare cam inutil, sigur targetul e sa verifice din cele care nu declara. no hate sunt doar curioasa cum ar putea afla sau nu, poate daca ti ai scos banii prin conturi de RO?
EllaM.

pai si cum 'te stie ANAFul' daca faci chat sau nu ? ca doar nu te ia de pe strada.. sa le verifice pe cele care declara deja pare cam inutil, sigur targetul e sa verifice din cele care nu declara. no hate sunt doar curioasa cum ar putea afla sau nu, poate daca ti ai scos banii prin conturi de RO?
No avatar
Intheshadow

Pai Ella poate suna la Anaf cunostinte de ale tale care stiu ce lucrezi,vreun vecin,familia ta etc,oricine poate da detalii la Anaf despre persoana ta sau bancile romanesti…
No avatar
hotygirl

Un lucru nu e logic din punctul meu de vedere din articol ..daca eu de exemplu nu am nici firma,nici SRL, nici PFA cum poate pe mine obliga statul să plătesc impozit..când nici nu fac mare brânză in ultimul timp...și din ce anume de bunuri să mă facă să plătesc..pt că practic nu am nimic..decât un laptop stricat și unul semi bun..restul bunurilor aparțin familiei..și din ce am înțeles acelea nu se pot confisca...
No avatar
Figuri

Daca nu ai nimic pe numele tau,nu are ce sa iti ia.Daca nu ai un card pe numele tau pe care ai bani,nu iti pune poprire. Logic,nu?
Scrie răspuns