Taxe si declararea veniturilor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
AlexxaSymbol

Ana , fata draga, nu te mai ofusca atat... toate postarile tale de cand ai contul sunt strict pe tema asta, pe firma ta, pe firmele de le-ai avut, pe contabila ta de iti ia chirie pe luna 1000 lei da vai ce buna e si cate mii de fete din domeniu are... nu stiu, ori iti este oftica sa platesti doar tu taxele iar acum nu mai ai cum da inapoi si vrei sa mai atragi si pe altele in ''capcana'' ori ai ramas blocata pe subiectul asta.. nu stiu da nu mai ai da aceleasi mesaje la infinit pe tema asta, nu mai deschide alte topicuri... ti am inteles punctul de vedere, stie tot forumul ca ai srl, nu ne mai intereseaza... gata, potoleste-te... te rugam mult!!
No avatar
OfeliaPitt

Heii,
As vrea sa stiu si eu oare ce se intampla in cazul in care primesc o amenda de la Anaf pt nedeclararea veniturilor si neplata amenzii ofc? :))) (sunt o inconstienta,dar vreau sa fiu constienta :))))
No avatar
evafromheaven

Cred ca cel mai sigur e sa suni la ei si sa întrebi
No avatar
evafromheaven

Sau mergi personal lol
No avatar
OfeliaPitt

Atunci la ce e bun forumul asta?
No avatar
Intheshadow

Cum pt ce e bun?sa te trimita fetele astea la Anaf:)))))….daca asculti de Eva asta si Anna aia te arestezi singura…hai ca iti raspund eu….in cazul in care primesti o amenda de la anaf sau orice tip de amenda,daca nu o platesti in 48 ore,dupa cateva luni,acea amenda va ajunge la primaria adresei pe care o ai in buletin si ei te vor cauta sa o platesti silit,daca ai vreun cont bancar pe numele tau la o banca romaneasca,te vor gasii si ti vor trimite suma pt executare silita,daca ai bunuri pe numele tau,cand vei merge sa platesti impozitul anual pt acele bunuri,vei gasii la taxe si impozite si amenda,daca nu ai nimic pe numele tau,atunci nu au cum sa si incaseze amenda,amenda se prescrie in 5 ani,daca mai ai intrebari iti raspund cu drag…si nu suna la anaf,nu te lua dupa astea care raspund doar sa se afle in treaba
No avatar
OfeliaPitt

Din nou ma simt o tuta:))
ce inseamna ca amenda se prescrie in 5 ani? :))
No avatar
Intheshadow

Adica se anuleaza in 5 ani
No avatar
evafromheaven

Eu doar glumeam lol
No avatar
evafromheaven

Doar o amenda pt evaziune fiscala?
Am inteles ca din iulie se aplica legea cu -70% pt cei prinsi
Scrie răspuns