Mai merge chatul în perioada asta ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cata

Cred ca depinde si de model, de ore... Anul trecut am stat online foarte putin si nu am facut cine stie ce bani. Anul asta a inceput bine. S-au intors multi membrii vechi la mine, au ceva mai multi bani si pot spune ca sunt ok.
No avatar
Cata

Si inca o chestiuta legata de perioadele proaste. De Paste nu imi merge in alea 2 saptamani mai deloc... Iar pe 31 martie este Pastele Catolic. Pica extrem de prost anul asta. Presimt ca saptamana asta mai merge ok. Cam in saptamana aia si prima dupa nu prea merge.
No avatar
Cornelia

EU am target minim 1000 lei adica 220$ ..ce este peste este bun venit din pacate pt ca sunt grasa nu am energie pt mai mult de 5-6 ore ..deaia spuneam sa slabesc as vrea sa ma operez dar motive de sanatate Nu de frumusete ma plac asa cum sunt am fost si slaba si grasa si cu siguranta fac banii mult mult mai usor grasa . Si eu zic ca merge rau pt ca anul trecut faceam 300$ in 3 ore acum abia fac targetul in 6 ore ... dar mereu imi spun ca e mai ok decat casiera la supermarket ..plus mai am ceva membri care imi trimit pe langa cel putin o mie pe Luna deci nu ar trebui sa ma plang dar tot ma plang :))) pt ca tot compar cu trecutul cand era mult mai usor sa ii fac .
No avatar
Cornelia

Cat despre fizic ..nici eu nu am unghi machiaje etc ..merg pe mai natural si membri chiar apreciaza la mine caracterul atrage ca nu cer niciodata nimic mi se da bine nu iar bine si funny but true muzica eu ascult rock nu de nebun scorpions acdc etc si pt asta primesc multe complimente si stau membri mai mult In camera .. eu nu mint cati bani fac ca nu vad rostul daca citeste anaf peaici sa ma cause:)))
No avatar
Cata

E bineeeee :)
Nici eu nu ma plang, decat cateodata :)))
Important este sa te simti bine in toata treaba asta si sa nu faci drame.
No avatar
Delaney

Aprob! Asta era și marea mea problemă, nu reușeam să stau online dacă nu aveam trafic deoarece simțeam ca o iau razna, nu aveam deloc răbdare. De când am început să rămân acolo mai multe ore legate s-a schimbat puțin situația. Tot greu merge dar măcar se adună puțin câte puțin. Primele 5-7 ore le stau online fără pauză, decât dacă vreau să merg la baie. Dacă nu am trafic, pun camera pe picioare (pentru fetish) stau pe telefon până mișcă ceva și tot așa. Dacă nu îmi fac targetul revin după pauză încă o oră două cat pot, dacă îl fac nu mai intru.
No avatar
Delaney

Încearcă să îți schimbi nișa, încearcă alt stil de model și atragi alt stil de membrii. Uneori este și obositor pentru tine personal să faci aceleași lucruri. Sau schimbă-ți abordarea.
No avatar
Cornelia

Weekndul asta mi-a mers ingrozitor .. imi pierd speranta ca o sa isi revina
EllaM.

weekendul asta a fost de departe cel mai prost de cand a inceput anul... de trafic nici nu mai zic, mai rau ca in timpul saptamanii
No avatar
evafromheaven

La fel si pt mine ...
Awful
Scrie răspuns