Incepatori videochat, tips and tricks.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
astan9494

Buna tuturor, suntem un cuplu stabilit in UK, am dori sa incepem activitatea de videochat ca si cuplu dar nu stim cum si de unde sa incepem, avem 0 experienta in acest domeniu, dorim sa fim independenti, nu prin agentie sau studio. Este posibil ? Ne puteti ajuta cu niste sfaturi si pareri ?

Multumim anticipat!
No avatar
lube69

astan9494;n62060 wrote: Buna tuturor, suntem un cuplu stabilit in UK, am dori sa incepem activitatea de videochat ca si cuplu dar nu stim cum si de unde sa incepem, avem 0 experienta in acest domeniu, dorim sa fim independenti, nu prin agentie sau studio. Este posibil ? Ne puteti ajuta cu niste sfaturi si pareri ?

Multumim anticipat!

Nu mai merge deloc. Noi tot vorbim de luni de zile nu se mai fac bani efectiv
No avatar
astan9494

lube69;n62061 wrote:

Nu mai merge deloc. Noi tot vorbim de luni de zile nu se mai fac bani efectiv ​

Deloc, deloc? Ne-am decis cu greu, asa ghinionisti sa fim ? Ne poti da te rog o marja de profit saptamanal in perioada asta ? Pe toate planurile este o perioada dificila, dar ma gandesc ca poate isi revine in perioada imediat urmatoare.

Multumim anticipat!
No avatar
Cornelia

Nu cred ca isi mai revine .. sunt de parere ca cei care au membri loiali fac bani cu ei gen cu care se stiu de ani de zile restul este la noroc si norocul nu vine foarte des .. Marjan de profit inseamna nimic pt ca voi incepeti de la zero eu care fac de 11 ani este altceva .. personal nu mas apuca azi la cum merge acum ca sa fiu mega optimista si sa dau un numar maxim 200 lei pe zi daca stati minim 6 ore . Sper sa iti fie de ajjtor raspunsul.
No avatar
Delaney

Buna! Depinde de mulți factori și în mod special de noroc. Cum au spus și fetele, este foarte greu în ziua de astăzi, nu mai este ce a fost cândva și necesită foarte multă muncă și efort psihic și fizic să îți poți scoate un minim. Imposibil nu este, depinde și de așteptările voastre. Dacă vă gândiți ca vă veți îmbogăți, mai bine nu :)). Dar încă se poate câștiga decent încât să poată înlocui un job cu un minim pe economie, având ca și avantaj faptul ca va puteți face programul și nu va stresează nimeni. Va fi extrem de greu dacă nu începeți la un studio, mai ales ca nu aveți experiență. Și nu știu să vă spun dacă și cum merge pentru cupluri, este o situație diferită. Ați putea încerca să mergeți la un studio separat, ea la unul pentru femei și tu la unul pentru bărbați. Eu cred ca se fac mai ușor banii separat (repet nu cunosc segmentul cupluri). Eu acum lucrez pe nișa de fetish care mi se pare ca merge cat de cat ok la momentul actual, comparativ cu segmentul vanilla (normal). Nu este nici extraordinar cat sa imi permit chiar tot ce vreau, din cauza taxelor către stat. Dar este oricum mult mai bine decât la un job obișnuit cu un minim pe economie unde ești frecat la icre și trebuie să implori pentru un concediu sau o zi liberă (de acolo am plecat și am ajuns aici). Eu personal nu aș renunța la chat în momentul ăsta pentru următoarea perioadă. E o perioadă dificilă, să fim realiști. Dar încă sper ca își va revine odată cu sezonul cald, măcar cat să ne atingem target urile minime cu ușurință. Eu vă sfătuiesc să încercați la studiouri. Căutați diverse studiouri care lucrează atât cu cupluri cat și separat și mergeți la interviuri, vedeți ce vă încântă și ce nu. Nu e nevoie să stați acolo ani de zile, măcar până vă prindeți cu ce se mănâncă și aveți o bază minimă de cunoștințe, nu este ușor precum pare domeniul. După care ușor ușor vă puteți muta de acasă și puteți investi în tehnologie și decor, dacă voi considerați ca se merită și aveți potențial. Succes!
No avatar
astan9494

Delaney;n62090 wrote: Buna! Depinde de mulți factori și în mod special de noroc. Cum au spus și fetele, este foarte greu în ziua de astăzi, nu mai este ce a fost cândva și necesită foarte multă muncă și efort psihic și fizic să îți poți scoate un minim. Imposibil nu este, depinde și de așteptările voastre. Dacă vă gândiți ca vă veți îmbogăți, mai bine nu :)). Dar încă se poate câștiga decent încât să poată înlocui un job cu un minim pe economie, având ca și avantaj faptul ca va puteți face programul și nu va stresează nimeni. Va fi extrem de greu dacă nu începeți la un studio, mai ales ca nu aveți experiență. Și nu știu să vă spun dacă și cum merge pentru cupluri, este o situație diferită. Ați putea încerca să mergeți la un studio separat, ea la unul pentru femei și tu la unul pentru bărbați. Eu cred ca se fac mai ușor banii separat (repet nu cunosc segmentul cupluri). Eu acum lucrez pe nișa de fetish care mi se pare ca merge cat de cat ok la momentul actual, comparativ cu segmentul vanilla (normal). Nu este nici extraordinar cat sa imi permit chiar tot ce vreau, din cauza taxelor către stat. Dar este oricum mult mai bine decât la un job obișnuit cu un minim pe economie unde ești frecat la icre și trebuie să implori pentru un concediu sau o zi liberă (de acolo am plecat și am ajuns aici). Eu personal nu aș renunța la chat în momentul ăsta pentru următoarea perioadă. E o perioadă dificilă, să fim realiști. Dar încă sper ca își va revine odată cu sezonul cald, măcar cat să ne atingem target urile minime cu ușurință. Eu vă sfătuiesc să încercați la studiouri. Căutați diverse studiouri care lucrează atât cu cupluri cat și separat și mergeți la interviuri, vedeți ce vă încântă și ce nu. Nu e nevoie să stați acolo ani de zile, măcar până vă prindeți cu ce se mănâncă și aveți o bază minimă de cunoștințe, nu este ușor precum pare domeniul. După care ușor ușor vă puteți muta de acasă și puteți investi în tehnologie și decor, dacă voi considerați ca se merită și aveți potențial. Succes!

Multumim !
No avatar
evafromheaven

O mica idee : ai putea incepe singura pana te familiarizezi cu job-ul o perioada si inveti totul,apoi poti incerca showuri la cuplu cateodata . Ca un fel de event
Eu zic ca singura e cel mai bine + faci niste videouri la cuplu care se vand bine chiar si pe site-uri freemium gen Chaturbate!
No avatar
evafromheaven

Daca aveti documente in UK,si mai bine!
Vei avea traffic mult mai bun decat noi ,cele din Romania!
UK flag va fi de ajutor
No avatar
AnaAreMere

Puteți încerca separat pe adultwork. Locuind in UK o sa aveți trafic pe acel site. Site-urile freemium sunt mega aglomerate acum, însă puteți încerca și acolo: chaturbate, my freecams și stripchat. Și puteți vinde content pe onlyfans cu videouri făcute impreuna pe care sa il promovati pe twitter si tiktok. Eu una nu vreau sa va descurajez și va spun ca încă se mai câștiga bani și astăzi, doar ca trebuie sa fii foarte muncitor și serios și sa investesti constant în tine ca să aduci mereu ceva nou. Succes!
Scrie răspuns