Mai merge chatul în perioada asta ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Delaney

Tot la fel de prost merge. Sincer tot aștept să apară “revenirea” pt ca este îngrijorător deja. De când a început anul tot aștept să își revină. Clar ca chat-ul nu mai este ce a fost cândva și e trist să te gândești câți bani se făceau înainte din nimic, fără prea mult efort. Iar acum trebuie să stai online în continuu și să tragi de fiecare fițos în parte. Am avut și eu parte de niște membrii idioti săptămâna trecută, m-am deprimat. Au prins așa un tupeu și o răutate, nu mai spun ca dacă le cer să dea mai mulți tk încep să facă figuri, li se pare ca eu mă îmbogățesc pe degeaba și îi fur la bani. E oribil totul, sper în continuare să își revină odată cu sezonul cald
No avatar
lube69

Sezonul cald vine cu vacanțe, atunci.....știm toate ca e mai nasol decât acum, nu știu am stat ieri 10 ore pt 61 $ e ceva jalnic te simți f aiurea când vezi că dau 1 tok de 5 ori apoi pleacă.
No avatar
evafromheaven

Asa e ,mood-ul ne este afectat in functie de ce zi avem online .
Good day - good mood
Bad day - bad mood and tired
No avatar
Cornelia

Adevarat .. deaia intru doar 2 zile ca sa nu imi strice saptamana . Daca as face 60 in 10 ore as fi super deprimata.
No avatar
lube69

Nu am ce face, sunt destul de activa pur si simplu unii sunt zgarciti alții se uită și pleacă; dacă le dai pm gratis nu e bun nici așa că imediat ies din cameră; sâmbătă și duminică nu știu ce am avut dar am fost destul de confuză și pt prima dată în viață mea nu am făcut bani în wikend ca sa zic așa.
No avatar
Cornelia

EU am fost Constanta dim februarie si am intrat macar o zi in weekend si mia crescut traficul .. sti cum este la mine fac 4-5 pvturi si aia sunt bani minimum meu de 220 adica 1000lei ..dar ma seaca sa astept atat pana apare ala cu bani ..si in weekend cand am scris eram pe telefon si doar ce sa ies si a venit unul si mia facut 50$ .. cum am zis eu am atu ca am sani mari desi vreau sa slabesc si o sa ni se faca mici imi este teama daca imi va mai merge atunci
No avatar
Cata

[USER=4674]Cornelia[/USER], daca slabesti nu este un lucru grav, chiar daca ti se fac sanii mai mici. Membrii vechi raman fideli, vor vedea slabitul ca pe ceva wow si nu te va trage in jos. Si eu slabisem destul de mult, ba chiar mai mult...atarna pielea pe mine si tot la mine vin. Nu te speria de asemenea lucruri. Succes! :)
No avatar
lube69

Cu 10 ani in urmă aveam o " colegă " nici nu deschidea bine camera trecea o oră sa zic si imi scria am făcut 300 $ pe cam4, am făcut 250 $ pe chaturbate ea nu făcea nici de sare la scrumbie .acum o văd grasăaa și cu sani din ăia falși cumpărați de pe aliexpres .e ultimă pe pagină pe stripchat.
EllaM.

ce insemna pentru voi o zi ok / o zi buna etc? eu de exemplu am un target 'minim' , un target mediu la care e o zi ok si unul mare la care consider ca e o zi buna. sunt curioasa de voi
No avatar
Cata

La mine sunt zile si zile. Eu nu prea stau online cine stie ce pt ca am alt job. Stau online cam 40 de ore pe sesiune. Si fac intre 400 si 700$ pe sesiune. In total. Depinde. Asta in conditiile in care am 100 kg, nu fac numarul de ore cum trebuie saptamanal, nu ma stresez prea mult, am multe figuri in cap cu membrii si refuz sa fac o gramada de chestii. Nu ma machez cine stie ce, nu am unghiile facute, nu stiu engleza la perfectie, nu am botox sau gene false. Nu sunt vreo frumusete rara... :))
Depinde mult si de model. Daca as investi putin in mine si as face ore multe, as face bani. Cand stateam ore multe, faceam si 2000-2500 pe luna.
Scrie răspuns