Mai merge chatul în perioada asta ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
OfeliaPitt

Heii , si la mine e slab. Nici cu cei regulari nu mai prea avem nici ce vorbi,si crede-ma eu sunt genu care le turui intr-una cate ceva... efectiv morti,si dpdv al banilor si comunicarii. Cred ca s-au saturat si ei. Am noroc cu unu care cumva cu ajutorul lui scot 50$-100$/seara ,dar cine stie cat o sa-l tina si pe el "flacara iubirii" . Am impresia ca se plictisesc usor si indiferent cu ce lucruri/tinute noi vii,parca tot degeaba... La inceput obisnuiau sa fie mai draguti,cand intrau in camera ziceau hello,you re very beautiful today...bla bla.. , mai aruncau un compliment . Acum,nici ala nu-l mai dau. De banuti nu mai zic... Dau cate un tokensi,doi la vreo juma de ora,ca sa-si faca simtita prezenta doar.. De parca ma mai incalzeste pe mine doar prezenta lor cu ceva... Eu sa fiu in locul lor,de jena nu as mai veni in camera modelului respectiv,daca stiu ca nu am ce sa tipuiesc. Pe bune.. ,nu sunt acolo doar ca sa fiu acolo. Consum curent,machiaje,timp pierdut daca nu fac nimic($) ,nimeni nu mai apreciaza nimic... Am un membru care e cu mine de 7 ani de cand fac chat, numai de la el am pe MFC juma de milion de tokensi in toti acesti ani... Dar na, a saracit omu' , a iesit la pensie,si nu mai are bani , abia daca mai imi da 50-100$/luna!!! Concluzia la care am ajuns eu este ca merge si o sa mearga din ce in ce mai slab,asa ca salvati cati $ puteti.
No avatar
evafromheaven

Si la mine merge slab ,nu mai reusesc sa ating 100$ pe zi nici macar in weekend ...
M-am bucurat ca luna asta are 5 weekenduri degeaba,e slab si in weekend
No avatar
lube69

Va mulțumesc frumos fetelor ca răspundeți la întrebarea mea.! Nu știu pe care tura sa mai intru on.am încercat toate orele
EllaM.

merge f slab, ieri am avut un privat si am facut 2000 tokens dupa care in restul de 5 ore am mai facut 500 tokens... am ajuns sa ma bucur cand am 200 de oameni in camera, care înainte aveam minim 500 dupa 2 - 3 ore.. pot sa pun si fata si fundul in camera ca n are nici un efect, nici nu ma mai chinui sa fac nimic, daca pica ceva pica daca nu oricum fac degeaba
No avatar
Cornelia

EU am intrat si azi si ieri de la 11 dimineata la 4 .. chiar am lume am facut 350 ieri si 200 azi .. chiar vad ca am mai mult trafic ... but forever o sa incerc sa intru noaptea dar pana acum nu am reusit .. si da am facut cu prieteni dar chiar am avut si membri noi . La mine cheia este sa nu ies imediat ca nu merge gen dupa 2 ore ci sa stau acolo macar 5 ore . Nu fac nimic special am sani mari si doar din asta fac bani si machiaj doar rimel .
No avatar
Cornelia

Si eu sunt pe multe siteuri 10 mai exact nu stau doar pe cele de tokens eu fac pe camsoda pe xlove etc
No avatar
lube69

Cornelia;n62037 wrote: EU am intrat si azi si ieri de la 11 dimineata la 4 .. chiar am lume am facut 350 ieri si 200 azi .. chiar vad ca am mai mult trafic ... but forever o sa incerc sa intru noaptea dar pana acum nu am reusit .. si da am facut cu prieteni dar chiar am avut si membri noi . La mine cheia este sa nu ies imediat ca nu merge gen dupa 2 ore ci sa stau acolo macar 5 ore . Nu fac nimic special am sani mari si doar din asta fac bani si machiaj doar rimel .

Eu stau 6 ore legare fără pauză fără nimic.
No avatar
evafromheaven

Eu intru online de la 8:30 dimineata si iau pauza o ora de lunch dupa 4 ore online,apoi continui inca 2 ore (14:20-16:20)
No avatar
Delaney

La mine intervalul cel mai ok este 23-3, atunci e punctul culminant să zic așa, după ora 3 e praf.
No avatar
Delaney

Ba da, fac peste 100 majoritatea turelor. Dar am și zile când mă chinui să fac 100.
Scrie răspuns