Mai merge chatul în perioada asta ?
Eu recomand grupul și nu o cunosc personal pe Maria. Nu știu dacă este cineva de la ANAF acolo, poate o fi așa cum sunt multe persoane din domenii diferite. Dar nu este ca și cum te expui, poți rămâne în anonimat așa ca majoritatea modelelor. Nu le atrage absolut deloc să lucreze la studioul la care lucrează Maria. Sunt modele independente acolo care se ajută reciproc foarte mult din multe puncte de vedere. Maria la fel ajută și ea cu ce poate, dar nu manipulează pe nimeni să vină la ea, chiar a și spus ca ea nu a făcut acel grup pt reclamă și nici nu discută despre studio. Susține webinarii gratuite, organizează concursuri cu premii precum ședințe foto, aduce pe grup reprezentanți de pe site-uri, psihologi etc. Nu cred ca este vreun text copy paste, chiar din contră, răspunsurile sunt foarte originale și personale, venite din partea unor modele obișnuite care lucrează de acasă. Nu se discută doar despre chat, se discută despre foarte multe subiecte și printre modele sunt și care au foarte multă experiență și o împart în mod gratuit. Totul are legătură cu realitatea. Dacă tu nu ai rezonat cu grupul, nu înseamnă ca este unul fake și are anumite scopuri ascunse.
am mai avut zile slabe dar ca azi nu, stau online de 2 ore si am facut ZERO tokens pe un site si vreo 50 pe celalalt, traficul e cam de 3 ori mai slab decat am de obicei.. 150 de oameni in camera, nimeni nu vorbeste, nimeni nu da bani... deja ma iau ganduri ca m am ingrasat si parca nu mai dau bine pe camera, ca poate nu apar pe pagina si nu ma vede lumea... dar acceasi problema pe ambele siteuri...
-
Intheshadow
Pai cum naiba sa mearga daca majoritatea si au luat masini de futut si se pisa pe 200 tokens??fac de toate pe preturi de nimic si atunci cum sa mearga?
-
evafromheaven
Si eu tot doar 1000$ lunar fac ,daca as plati si tax,as ajunge la salariul minim pe economie si in datorii
-
anabeauty37
Intheshadow, cata dreptate ai! mi-e dor de vremea cand fetele lucrau mai glamour si membrii plateau pentru orice flash
. acum se uita si pleaca., nu inteleg de ce ar plati sa vada ceva cand ai 99% din piata gratis ...in ziua de azi mai face bani cine are ceva membrii fideli si care mai prinde un privat .. doar tips f greu ca nu au pt ce avand fuckmachine si totul pe 3 lei sau gratis .