help! PFA sau SRL? Un contabil bun ,va rog?
Bună seara! Sunt și eu în situația multor modele independente care sunt stresate de DAC7. Poate sunt printre voi unele modele care lucrează deja legal,în mod independent. Va rog ,dacă aveți un contabil bun ,cu preturi rezonabile, aștept mesaj privat . Nu știu cum sa încep,de unde sa încep și cu cine sa încep. Mulțumesc mult! O seara frumoasa!
-
anabeauty37
Buna! eu am scris despre asta, firma la care merg eu cere 550 lei modelor cu incasari mai mici si 1000 celor cu incasari mari . Insa sunt profi si implicati . Acum ce e ieftin nu e neaparat si bun, din experienta iti spun, inainte am avut un alt busness si l-am inchis, am pierdut multi bani ca luasem o doamna contabila de lucra la ea acasa si nu era deloc profi, ma bagase la platitoare de tva nu ma invata nimic .. eu m-am lecuit cu contabili de astia de lucreaza ieftin din sufragerie. Unde merg eu si alte multe fete de pe aici , e firma de contabilitate cu 5 contabili si contabila sefa si au deja zeci de modelel si studiouri cu care lucreaza de ani de zile . daca nu gasesti mai ieftin si bun, imi poti scrie in privat pentru detalii /
Mersi! Firma aceasta de conta se ocupa și de înființare SRL sau PFA? sau trebuie sa apelez la un jurist sau avocat? Tu prin ce ti-ai făcut? Îmi recomanzi o firma care se ocupa de deschidere SRL sau PFA?
Nici nu știu ce e mai avantajos pt mine ca model independent PFA sau SRL?
Sunt multe întrebări,mersi de ajutor!
Nici nu știu ce e mai avantajos pt mine ca model independent PFA sau SRL?
Sunt multe întrebări,mersi de ajutor!
-
anabeauty37
da, au jurist care infiinteza, firme cu toate codurile caen principal si secundare potrivite pt videochat .
-
anabeauty37
da, au jurist care infiinteza, firme cu toate codurile caen principal si secundare potrivite pt videochat . iar ei recomanda srl dar iti fac calcule si iti explica in functie de incasarile tale, costa 200 lei sa mergi la ei la o discutie si te lamuresc ei cu tot ce ai de facut pt legalitate .
-
anabeauty37
Ca tot vorbim de contabili buni etc, mi a scris o fata in privat sapt trecuta, cum fac eu de imi cumpar tot pe firma, gen farduri, coafat, epilat, haine , pantofi, outfituri etc , contabilul ei ia spus ca nu se poate , ca nu e cod caen pt videochat si are probleme daca se scade cu astea. Pai exista cod caen pt fotografii, eu sunt model iar pt aceste fotografii am nevoie de haine de make up de par etc. ideea e ca un contabil bun si implicat ne invata cum sa iesim si noi cat mai bine in asta .. nu asa face firma , nu te ajuta cu nimic ca nici nu ii da prin cap una alta legat de munca noastra neavand experienta . Spre exemplu cele care faceti si onlyfans clar acolo trebuie cod caen de fotografii, ca doar fotografii postam acolo si ne scadem cu tot ce se poate .
anabanana;n61842 wrote: Bună seara! Sunt și eu în situația multor modele independente care sunt stresate de DAC7. Poate sunt printre voi unele modele care lucrează deja legal,în mod independent. Va rog ,dacă aveți un contabil bun ,cu preturi rezonabile, aștept mesaj privat . Nu știu cum sa încep,de unde sa încep și cu cine sa încep. Mulțumesc mult! O seara frumoasa!
1. Daca faci 4000-5000€ lunar ramai persoana fizica !
2. Daca faci bani multi se merita firma sau pfa!
3. Nici drq nu o sa te ia la sumele mici . Sursa sigura!
bafta
1. Daca faci 4000-5000€ lunar ramai persoana fizica !
2. Daca faci bani multi se merita firma sau pfa!
3. Nici drq nu o sa te ia la sumele mici . Sursa sigura!
bafta
Mulțumesc fetelor!
Supergirl , de ce vreau sa îmi fac SRL sau PFA? pur și simplu pt ca vreau sa întru în legalitate. Exista alta forma de a intra în legalitate ? Din câte am citit pe net DU nu mai merge decât pt 2023. Dar apoi? Ce e de făcut? Mai ales ca a apărut și DAC7 .
Menționez ca sunt model independent lucrez pt mine ,nu am alte modele .
Amysweet ,ai spus ca dacă fac între 4-5 mii pe luna sa rămân persoana fizica ,sa nu fac SRL sau PFA. Eu credeam ca PFA este persoana fizica autorizata. Va rog sa ma corectați dacă vorbesc prostii. Vreau doar sa fiu lămurita și sa o iau în direcția bună. Va mulțumesc și mult succes online!
Supergirl , de ce vreau sa îmi fac SRL sau PFA? pur și simplu pt ca vreau sa întru în legalitate. Exista alta forma de a intra în legalitate ? Din câte am citit pe net DU nu mai merge decât pt 2023. Dar apoi? Ce e de făcut? Mai ales ca a apărut și DAC7 .
Menționez ca sunt model independent lucrez pt mine ,nu am alte modele .
Amysweet ,ai spus ca dacă fac între 4-5 mii pe luna sa rămân persoana fizica ,sa nu fac SRL sau PFA. Eu credeam ca PFA este persoana fizica autorizata. Va rog sa ma corectați dacă vorbesc prostii. Vreau doar sa fiu lămurita și sa o iau în direcția bună. Va mulțumesc și mult succes online!