Mai merge chatul în perioada asta ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
annyta

Nu recomad acel grup cu secretele Mariei :) este cineva de anaf acolo si doar sperie modelele plus de asta vor doar sa atraga prin frica fetele spcial sa lucreze la Maria :) sunt texte copy paste ca si cum iti raspunde un robot este ciudat rau , plus ca multe chestii nu au legatura cu relaitatea, mai bine iti declari la sf de an taxele sau iti faci un pfa din momentul in care faci bani lunar , este simplu !Sa iti platesti taxele este normal , asa se face peste tot in lume , cand faci un ban nu mai stai cu frica!
No avatar
annyta

Nu recomad acel grup cu secretele Mariei :) este cineva de la anaf acolo si doar sperie modelele plus de asta vor doar sa atraga prin frica fetele special sa lucreze la Maria :) sunt texte copy paste ca si cum iti raspunde un robot este ciudat rau , plus ca multe chestii nu au legatura cu realitatea, mai bine iti declari la sf de an taxele sau iti faci un pfa din momentul in care faci bani lunar , este simplu !Sa iti platesti taxele este normal , asa se face peste tot in lume , cand faci un ban nu mai stai cu frica!
No avatar
DallyFun

Sincer ... la ce multi bani fac eu 1000 de dolari pe luna ... nici nu ma baga ANAF-ul in seama , sa fim seriosi :))))
No avatar
DallyFun

Si am pus tax id doar pe stripchat ... unde fac 2000 tk odata la luna .... rare cazuri in care depasesc 4000 de tk .. deci pe mine nici nu ma baga inseama cu sumele astea de kkt ... la mfc si cb nu am pus
No avatar
anabeauty37

Eu acum vin de la contabilitate, am intrebat si eu daca mai fac fetele bani ca la mine e slab, nu stau mult dar vad diferenta, si mi a spus ca din fetele de la dansa, cel mai mut face o fata 20000 dolari lunar de la multimedia(chaturbate) si catrva fete fac f bine pe onlyfans gen 7000.10000 lunar si inca o fata 7000 pe perioada pe jasmin .restul asa si asa .. 2000. 3000 pe luna . eu nu prea stau on ca ma tine un membru dar si cand intru 2. 3 ore vad cat e de slab comparativ cu anii trecuti, insa se pare ca tot se fac bani , eu felicit fetele care reusesc asa incasari, bravo lor.. legat de contabilitate, mi a spus dansa ca pentru modele care au mers si au spus ca au incasari mai mici le ia contabilitate 550 lei, cele cu incasari mari 1000 lei
EllaM.

asta cu pretul in functie de incasari suna cam a teapa, adica tot acceasi treaba are de facut si la una si la alta, ca in piata cand iti cere bani in functie de cum te vede imbracat )) nu prea profi
No avatar
MissM

Bună,cum va mai merge? La mine este absolut îngrozitor, deci nu mai am răbdare sa stau sau sa intru, stau câteva h și nu fac nimic am incercat toate turele,am mai avut perioade slabe dar ca asta nu îmi aduc aminte sincer,este mega gol ...
EllaM.

de cand a început anul săptămâna asta a fost cea mai slaba din toate punctele de vedere, si ca bani si ca trafic, mort tot. in anii trecuți din martie începea sa fie mai bine dar nu stiu ce se întâmpla acum, sper sa si revina. muncesc 7/7 si abia fac targetul saptamanal
No avatar
MissM

Apreciez ca mi-ai raspuns ,te înțeleg perfect ,eu sincer recunosc ca nici nu am dat tot ce am putut din punct de vedere al orelor online ,psihic nu sunt ok ,am obosit.Sper sa-si revina ,pentru ca sincera sa fiu atât Ianuarie cât și Februarie nu au fost ca acum ,exact ce ai spus și tu.
No avatar
Delaney

Și eu sunt la fel ca și tine. Îmi este din ce în ce mai greu să intru și găsesc tot felul de scuze să nu o fac din cauza ca știu ce trafic mă așteaptă. Nu am răbdare să stau singură în cameră așa mult timp și cu membrii atât de slabi. Foarte greu reușesc să adun ceva, dar sunt destul de calmă, știu ca nu sunt singura în situația asta și cumva își va reveni sper. Deja nu mai am răbdare, suntem deja în martie și parcă e din ce în ce mai rău.
Scrie răspuns