Cateva tips-uri pentru modelele aflate la inceput de drum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Antonia

Buna Gabriela! Pentru inceput vreau sa iti urez bun venit pe acest forum, sper ca ti-au fost de ajutor informatiile gasite aici :). Trebuie sa stii ca se poate bana orice tara doresti, pe orice site, dar de asemeni trebuie sa stii ca pot exista romani care traiesc in alte tari, sau sunt pur si simplu in vacanta.
In ceea ce priveste aparatura, cea recomandata de Liviu e super, dar daca nu iti permiti atat de mult, poti incepe cu ce ai si iti mai achizitionezi pe parcurs. Sau, poti alege varianta de a lucra dintr-un studio unde le ai toate la dispozitie si ai mai multe beneficii.
Mult succes!
Leticia

Buna Gabriela,daca vrei sa lucrezi in domeniu ar fi foarte bine sa -ti achizitionezi aparatura de care zice Liviu insa poti sa incepi si cu un laptop si sa folosesti si camera acestui,cand o sa castigi banuti iti vei lua toate cele necesare.Eu ti-as recomanda sa cauti un studio serios deoarece persoanele de acolo iti pot face conturile "ca la carte" si iti vor bana din start Romania si celelalte tari europene.Totusi la inceput e posibil sa nu castigi asa de bine, cel putin pana vei prinde experienta asa ca trebuie sa te asiguri ca ai bani pusi deoparte de chirie pentru apartamentul pe care l-ai inchiriat.La studio ai siguranta,intimitate si castiguri asigurate.Bafta si sa ne tii la curent ok???:
P
Money Makes the World Go Round
No avatar
Gabriela

Va multumesc din suflet tuturor pentru raspunsuri.

Mai am o intrebare, mai exact, a incercat cineva sa-mi faca cont pe ImLive si daca nu a completat toate etapele (parca 7 la numar), iar la poza de profil (adica pozele pt site) a atasat o alta poza decat ceea ce trebuia, dar repet, nu a completat toate etapele, mai erau 2 etape, intrebarea este - exista riscul ca site-ul sa-mi aprobe contul si sa apara poza respectiva? In plus, am selectat stergerea imediata a contul (adica a acelor etape completate) si in timpul ala a aparut o eroare si nu mi-a fost confirmata stergerea contului. Acum daca incerc sa ma loghez cu numele de utilizator si cu parola primita imi zice ca parola sau numele de utilizator sunt gresite, iar daca incerc sa selectez ca am uitat parola sau numele de utilizator si bag adresa de email sa-mi trimita parola/nume de utilizator imi zic ca adresa de email nu exista. Asta inseamna ca s-a sters sigur contul?
In acelasi timp, daca incerc sa-mi fac alt cont (tocmai pentru a verifica daca adresa de email mai exista in sistemul lor), imi zic ca nu ma pot inscrie cu adresa aia pt k ea exista deja.
Va rog din suflet sa-mi raspundeti daca stiti despre ce e vorba si daca imi puteti confirma daca mi s-a sters contul sau nu.

Va multumesc ancitipat!
Leticia

Eu una habar nu am cum se face un cont însă iti urez bafta.😜
Money Makes the World Go Round
No avatar
Ivonne

Colectionarii de show-uri inregistrate in timpul privat-urilor

Colectionarii de show-uri inregistrate in timpul privat-urilor
Nu stiu cate dintre voi stiti ca pe cateva site-uri cum ar fi Bonga, Chaturbate, MyFreeCams membrii pot salva filmuletele din timpul privatului. Pe Bonga si Chaturbate exista optiunea de a impiedica acest lucru, in schimb pe MFC clipul din timpul privat-ului este trimis membrului in mod automat.
Pe Bonga, inregistrarea video-ului iti va suplimenta venitul cu 5%.

No avatar
anastasia

De Bonga stiam ca are optiunea asta. Eu am debifat-o, chiar daca "pierd" cei 5%, nu mi se pare o suma atat de mare, atat timp cat pot impiedica inregistrarea privatului.
No avatar
Ivonne

anastasia;1707 wrote: De Bonga stiam ca are optiunea asta. Eu am debifat-o, chiar daca "pierd" cei 5%, nu mi se pare o suma atat de mare, atat timp cat pot impiedica inregistrarea privatului.

Depinde cati banuti faci tu de obicei pe acest site. La sume mari 5% este un procent destul de mare si se simte la sfarsit de perioada. De ce sa ratezi o ocazie de a castiga niste banuti in plus atata timp cat aceste video-uri nu pot fi descarcate. Nu? ;;)
No avatar
anastasia

Ivonne;1716 wrote: Depinde cati banuti faci tu de obicei pe acest site. La sume mari 5% este un procent destul de mare si se simte la sfarsit de perioada. De ce sa ratezi o ocazie de a castiga niste banuti in plus atata timp cat aceste video-uri nu pot fi descarcate. Nu? ;;)

Nu fac sume prea mari pe Bonga, tocmai de aceea am si spus ca 5% mi se pare nesemnificativ. Nu ma axez pe el, mi se pare ca nu prea imi merge asa bine. Probabil ca video-urile pot fi descarcate, dar stau mai linistita daca stiu ca nu raman in colectia membrilor.
No avatar
Antonia

Ivonne;1705 wrote: Colectionarii de show-uri inregistrate in timpul privat-urilor
Nu stiu cate dintre voi stiti ca pe cateva site-uri cum ar fi Bonga, Chaturbate, MyFreeCams membrii pot salva filmuletele din timpul privatului. Pe Bonga si Chaturbate exista optiunea de a impiedica acest lucru, in schimb pe MFC clipul din timpul privat-ului este trimis membrului in mod automat.
Pe Bonga, inregistrarea video-ului iti va suplimenta venitul cu 5%.

Eu din cate stiu si pe Mfc exista optiunea de a accepta sau nu inregistrarea show-urilor din privat. O sa verific aceasta informatie si voi reveni cu date mai exacte, dar sunt aproape sigura de asta. :)
No avatar
Alice

Referitor la optiunea de pe MFC, este specificat pe site faptul ca se face o promovare sub forma unei galerii foto numai membrilor de top al acestui site, dar nu se ofera mai multe detalii despre aceasta promovare.

Site-ul pune la dispozitie cate 3 poze DIN PVT, NU din galeria de poze pe care o aveti voi acolo.
In plus, cu cat mai multe puncte au membrii cu atat pot vedea mai multe poze, orice membru care a cheltuit cel putin 1000 de tok (cumulat, nu dintr-un singur pvt), primeste un link catre Private Galery, in care poate vedea poze din timpul pvt-ului.

Pentru a putea evita aceasta forma de "promovare", va trebui sa mergeti la My Account

Apoi mergeti la Model Settings

Promotional Tools unde va trebui sa bifati Exculde si sa dati Save Preference.

De asemenea, la aceasta sectiune puteti alege daca doriti sa permiteti altor modele sa va viziteze, daca doriti sa blocati persoanele cu IP-ul a caror tari le-ati blocat (vedeti Block Location), daca permiteti sa se vada Cam Score-ul vostru cand sunteti online sau direct la profil apoi sa dati si aici Save Preference.
Scrie răspuns